Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Tinta CANON CLI-581PB, za Pixma TS8350/TS8351, plava

Šifra: 010.890.041

Cijena:
16,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Nema jamstvo
Proizvođač: CANON

vjetlije i preciznije boje
Sastav originalnih tinti iz Canona omogućuje ispisivanje s posebno svijetlim i preciznim bojama, čuvajući vaše uspomene vjerne prirodi. Tonovi kože izgledaju prirodno, a žive boje su autentične i realistične. Pigmentna crna tinta omogućuje ispis dokumenata s oštrim i jasnim prikazom, čak i najmanjih slova i finih linija.

Fotografije s visokom stabilnošću boja
Originalne tinte i fotopapir iz Canona precizno su usklađeni. Rezultat toga je izuzetna kvaliteta ispisa i posebno visoka stabilnost boja. Uz naše fotopisače i tinte ChromaLife100+, ChromaLife100 ili LUCIA, vaše će se fotografije ispisivati na Canon fotopapiru, dugotrajno odolijevajući utjecajima okoline, čak do cijelog životnog vijeka.

Zaštita vašeg pisača
Svi PIXMA pisači i multifunkcijski sustavi koriste jedinstvenu tehnologiju FINE print head od Canona za iznimnu kvalitetu slike i visoke brzine pri ispisivanju dokumenata. Mikro-mlaznice kojima se nanosi tinta imaju promjer do 0.009 mm. Stoga je važno koristiti upravo ovu preciznu tintu za FINE print head. Originalne Canon tinte osiguravaju visoku kvalitetu ispisa i produžuju životni vijek vašeg PIXMA sustava za ispisivanje.

Tehnologija sa zasebnim tintama
Sustav s pojedinačnim tintama posebno je učinkovit jer se za svaku boju ispisa koristi zaseban spremnik tinte, koji se može zamijeniti pojedinačno - tako da ćete morati zamijeniti samo boju koja je zaista prazna. S 5 ili više zasebnih tinti, sustav s pojedinačnim tintama nudi posebno visoku kvalitetu ispisa i koristi se u sustavima srednje i više klase.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Nedavno pregledani proizvodi
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!