Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Mrežna nadzorna kamera OVERMAX Camspot 4.0 PTZ, FHD, vanjska, noćno snimanje, bijela

Šifra: 011.306.123

Cijena:
67,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Proizvođač: OVERMAX

Overmax vanjska IP kamera Camspot 4.0 PTZ
Znamo koliko je važno osjećati se sigurno. Ako želite bezbrižnost, bilo da ste kod kuće ili u pokretu - Overmax vanjska IP kamera Camspot 4.0 PTZ je rješenje za vas. S njim možete nadzirati prostor oko svog doma s bilo kojeg mjesta na svijetu i biti sigurni da se ništa neželjeno ne događa. Uređaj za rad koristi Wi-Fi signal, tako da ga možete postaviti bilo gdje gdje postoji mreža.

Pametno stanje pripravnosti
Opustiti! Zahvaljujući značajci automatskog pomicanja, Overmax vanjska IP kamera Camspot 4.0 PTZ patrolirati će susjedstvom umjesto vas. Vi, u međuvremenu, možete gledati sve uživo na svom pametnom telefonu putem namjenske aplikacije. A kad god se nešto dogodi, kamera je opremljena alarmom koji će vas odmah obavijestiti da se događa nešto uznemirujuće.

Snimanje visokih performansi
Overmax kamera snima u FullHD rezoluciji, jamčeći jasne, glatke slike od 25 fps. Objektiv od 3,6 mm ima kut gledanja od 355°. Pobrinuli smo se i za visoku kvalitetu zvuka zahvaljujući dvosmjernom zvuku. Snimka će biti jasna čak iu mraku! Overmax vanjska IP kamera Camspot 4.0 PTZ opremljena je noćnim načinom rada u boji s vidljivošću do 40 m.

Detektor pokreta
Vanjska IP kamera Overmax Camspot 4.0 PTZ ima inteligentnu detekciju pokreta. Ali to nije sve! Opcija otkrivanja čovjeka omogućuje mu prepoznavanje siluete i kretanja osobe, a uz automatsko praćenje automatski prati pokretni objekt. Overmax vanjska IP kamera Camspot 4.0 PTZ može se praktično kontrolirati s vašeg pametnog telefona pomoću namjenske Overmax Control ili Tuya Smart aplikacije. Ne morate brinuti o vremenu! Uređaj će raditi izvrsno bez obzira na vremenske uvjete: radna temperatura je od -10°C do +50°C. Vodonepropusnost IP65 jamči da neće doći do poplave čak ni pri jakom pljusku. Uređaj je opremljen utorom za memorijsku karticu od 128 GB, tako da ne morate često brisati snimke. Osim toga, ako je potrebno, možete učitati sve materijale u pohranu u oblaku.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Nedavno pregledani proizvodi
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!