Previous Next
 • Informatički servis na terenu

  Računalo Vas muči, neispravno je, problemi s virusima, problemi s internetom, problemi s igrama?

  Blue Sky Links
 • Dolazimo direktno na Vaša vrata

  Serviseri računala s višegodišnjim iskustvom dolaze kod Vas, nema potrebe da napuštate svoj dom

  Blue Sky Auti

Links@Home

Najnovija u nizu usluga tvrtke Links, kreirana s ciljem kvalitetne ponude u jednom od zahtjevnijih segmenta IT tržišta – usluge na terenu, u Vašem domu - Home usluge.

Računalo Vas muči? Neispravno je? Problemi s virusima? Problemi s internetom? Problemi s igrama? Pored toga nemate niti vremena nositi računalo na drugi kraj grada i čekati dugo da se problem riješi? Vašim brigama je kraj – Links@Home dolazi direktno na Vaša vrata s brzim i efektivnim rješenjima.

Links at Home vozni park

Usluge

Links konfiguracije Računala Poslovni korisnici
Besplatan izlazak na teren i dijagnostika za opravdane reklamacije Dijagnostika računala – naplata po utrošenom satu On-site održavanje
Besplatan zamjenski uređaj za vrijeme trajanja servisa Ugradnja matične ploče / napajanja / hladnjaka - pola radnog sata Najam računala 30 kn/dan, monitora 20 kn/dan
Spajanje računala i osnovna instalacija za rad - 50% popusta Instalacija drivera ili aplikacija - pola radnog sata Hitne intervencije
Softverski problemi – naplata po utrošenom satu Spajanje TV uređaja s konzolom ili računalom - pola radnog sata Najam pisača ili skenera 20 kn/dan + 0,10 kn po ispisanoj stranici
Prioritetno rješavanje Instalacija licenciranog operativnog sustava - 2 radna sata Najam projektora 200 kn/dan
Nadogradnja računala i ugradnja komponenata - 50% popusta Instalacija i podešavanje perifernih uređaja - pola radnog sata Online podrška i remote servis


Jedan radni sat  Links@Home  usluga iznosi 200kn.
Svaki izlazak na teren naplaćuje se u iznosu od pola radnog sata, osim za Links brand računala.
Konačna cijena ovisi o vrsti odrađene usluge te utrošenom vremenu.
Tablica je informativne prirode te ne sadržava kompletan popis svih usluga koje odrađujemo.

Kontakti

Broj servisnog centra za cijelu Hrvatsku: 01/6413-904

Links@Home usluge dostupne su u sljedećim gradovima:

 • Zagreb
  Radno vrijeme
  ponedjeljak - petak
  od 8-16h

O servisu

Nudimo Vam dijagnostiku problema na licu mjesta. Serviseri računala s višegodišnjim iskustvom dolaze k Vama te nema potrebe da napuštate svoj dom. Ukoliko problem nije riješen u kratkom intervalu izdajemo Vam zamjensko računalo dok Vaše bude popravljeno.
Profesionalni tim servisera pristupa svakom problemu s posebnom pažnjom, kvaliteta odrađenog posla i zadovoljstvo korisnika nam je prioritet. Backup bitnih podataka na licu mjesta te sigurno pohranjivanje za vrijeme trajanja servisa je osigurano.

Dijagnostika se obavlja profesionalnom dijagnostičkom opremom kroz niz servisnih procedura koje pokrivaju sve segmente djelovanja određene komponente s ciljem brze i točne dijagnostike problema. Time Vam jamčimo najkraći mogući period bez Vašeg računala jer je sami proces servisiranja optimiziran maksimalno moguće. Problematiku od korisnika nastojimo riješiti što je brže moguće, imajući na umu da korisnik osobnog računala, bez obzira u koju skupinu se ubrajao, želi kvalitetno i dugoročno rješenje.

Zadovoljni klijenti

Pogledaj komentare

Vesna - Zagreb 13.12.2016.

Bavim se marketingom i promocijama te sam se našla u situaciji gdje mi firma s kojom sam dogovarala tablete za prezentaciju u zadnji čas otkazala isporuku robe koja je bila potrebna da bih odradila istu. Naišla sam na Links@Home te vidjela da nude najam. Kako je bilo iznimno hitno unutar 2 sata su dostavili te pripremili softvere za tablete koje daju u najam. Samim time spasili su mi kompletnu prezentaciju i pripremu koju sam radila tjednima. S obzirom da se radilo o količini od 15 tablet računala, sve skupa je ispalo izrazito brzo i efikasno, no ono što bih posebno pohvalila je odnos i razumijevanje situacije od strane djelatnika Links@Home odjela, te naravno brzina dostave i reakcija. Velika pohvala.

Mateo - Rijeka 26.05.2016.

Kupio sam računalne komponente te sam ih sam išao slagati u kućište od starog računala. Nakon što sam sve složio računalo se svako malo gasilo ili se uopće nije htjelo upaliti. Kako nisam pretjerano upoznat sa hardware-om zvao sam Links@Home te objasnio svoj problem. Nakon što je serviser došao u vrlo kratkom roku je uočio da hladnjak procesora nije dobro sjeo te da su kopče krivo bile okrenute. Također uz to je primijetio oštećenje USB front panela te je isti iskopčao sa matične ploče kako ne bi radio dalje probleme. Iako možda ovo zvuči vrlo jednostavno za uočiti, meni je bilo problematično i kako je računalo trebalo biti poklon riješeno je sve isti dan, hvala Links@Home još jednom.

Branka - Split 03.03.2016.

Muž i ja se dugi niz godina bavimo turizmom i ugostiteljstvom, našli smo se u problemu kada nismo imali pristup internetu te smo dobili informaciju od našeg operatera da je s njihove strane sve uredu. Na preporuku kolega iz branše javili smo se u Links@Home Split sa zahtjevom da se izađe na teren i riješi problem. Serviser koji je došao otklonio je problem u roku par minuta te smo mogli nesmetano dalje raditi, a turisti imati u ponudi ono što su platili. Sve skupa za nas je ispalo vrlo isplativo jer ne pružanje usluga gostima nas je moglo stajati višestruko više. Izuzetno smo zadovoljni brzinom i načinom rješavanja problema te ćemo se svakako u slučaju novih problema obratiti Links@Home-u.

Damir - Zagreb 19.10.2015.

Bavim se knjigovodstvom te sam se našao u situaciji da mi aplikacija za online prijavu obrazaca nije funkcionirala te nisam uspio dobiti adekvatnu pomoć kako to riješiti. Kako imam poznanicu koja radi u drugoj firmi istu branšu obratio sam se sa upitom za pomoć te sam dobio odgovor da su oni kontaktirali Links@Home i riješili problem na taj način. Isprva mi se činilo da je to nepotrebno te da se radi o sitnici, no kako je problem i dalje postojao nisam imao drugog izbora nego zvati Links@Home. Nakon što su u vrlo kratkom roku došli i riješili problem, ostao sam u biti vrlo ugodno iznenađen profesionalnošću, odnosnom prema kupcu te brzinom rješavanja problema. Velika preporuka svima.

Nenad - Split 14.04.2015.

U staračkom domu imamo svaki svoje računalo u sobi, no kako se radi o privatnim računalima nemamo riješeno održavanje računala u slučaju nekih problema (osim poznanika). Na računalu koje koristim imam spojen printer putem kojeg printam meni izuzetno bitne dokumente, no printer je odbio poslušnost te nisam imao opciju kako ga riješiti. Zvao sam Links@Home te je serviser odmah došao pogledati o čemu se radi, problem je riješio izrazito brzo, i koliko god se to činilo možda jednostavnim više ljudi koji su probali riješiti nisu mogli. Brzo, efikasno, profesionalno.

Božena - Zagreb 18.09.2014.

Osoba sam koja računalo prvenstveno treba za potrebe surfanja, slanja mailova i općenito komunikaciju sa familijom kako se oni nalaze u inozemstvu. Nije bilo prvi put da mi se računalo znalo zalediti, pa dok sam to mogla resetirati onda bi se situacija privremeno rIješila, no sve češće se to počelo dešavati pa sam na preporuku prijatelja pozvala Links@Home. Serviser jer došao isti dan te ustanovio da se radi o neispravnoj memoriji te usporenom radu operativnog sustava kao takvog. Neispravnu memoriju je zamijenio novom uz nadogradnju te je podesio sustav tako da sada radi besprijekorno. Problem se više nije pojavljivao, računalo radi osjetno brže i bolje te sam izuzetno zadovoljna brzinom rješavanja situacije te pristupom servisera. Velika pohvala.

Marin - Rijeka 05.02.2014.

Bavim se obradom video sadržaja i slika te od toga živim. Jednom prilikom sam izgubio pristup podacima i nisam imao spremljene podatke na drugom mediju. Kako to obično biva imao sam rok za završiti projekt te sam se obratio Links@Home-u sa navedenim problemom. Djelatnici su bili izuzetno ljubazni i shvatili moju situaciju te se primili rješavanja problema odmah. Uspjeli su mi spasiti podatke i instalirati Windowse sa svim potrebnim programima za video obradu na novo te vratiti stare podatke. Zbog same brzine reakcije sam uspio sav posao završiti na vrijeme i ono najbitnije podaci su sada na sigurnom. Pohvala u svakom pogledu.
Sakrij komentare
www.links.hr

Links at home servis
Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci
Links at home city Links at home city Links at home city Links at home city Links at home city Links at home city mjesec Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci Links at home oblaci
Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2 Links at home oblaci 2