Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Kalkulator CANON F715 SG, crni

Šifra: 100.000.813

Cijena:
12,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 12 mjeseci
Proizvođač: CANON
Kataloški broj proizvođača: can-calc-f715sg

Napredan znanstveni kalkulator F-715SG dostupan je u tri različite boje i s velikim dvorednim LCD zaslonom.
Djelomično je proizveden od recikliranih materijala iz tvrtke Canon, što ga čini održivim odabirom. Velik dvoredni LCD zaslon. 250 funkcija i značajki. Interni izračuni uz do 16 znamenki.
Održivije rješenje – za donji dio kućišta i poklopac koristi reciklirane materijale iz tvrtke Canon. Pouzdan dvostruki izvor energije: solarno i baterija. Idealan za učenje, ispitivanja i rješavanje domaćih zadaća, znanstveni kalkulator F-715SG ima naročito velik dvoredni LCD zaslon.
Unosi se prikazuju u gornjem, a rezultati u donjem retku, uz prikaz rezultata duljine do 10 znamenki i eksponenata od 2 znamenke. Glavna veličina znakova na zaslonu iznosi 9,6 x 3,96 mm, što omogućava lako prepoznavanje rezultata.

Inteligentan u svakom pogledu, ovaj znanstveni kalkulator sadrži sve osnovne funkcije potrebne učenicima i studentima kao podrška u učenju matematike i znanstvenih predmeta, uključujući opću matematiku, trigonometriju, statistiku, fiziku i tehniku. Kako bi omogućio napredno rješavanje problema, F-715SG sadrži ukupno 250 funkcija i značajki. Ima sposobnost pohrane u memoriju i pozivanja do 17 izračuna te na taj način korisnicima omogućava isprobavanje različitih modela i koncepata. Osim toga, interni izračuni mogu se izvoditi korištenjem 16 znamenki, čime se postižu točniji rezultati. Ovaj znanstveni kalkulator radi na solarnu energiju i na zamjenjivu bateriju te tako donosi stalnu pouzdanost i pruža dvostruku sigurnost tijekom ispita. Opciju napajanja štedljivom solarnom energijom koristite kada to dopuštaju uvjeti osvjetljenja, a prema potrebi prijeđite na rezervno napajanje iz baterije. F-715SG na vrijeme prikazuje upozorenje o niskoj napunjenosti baterije i daje dovoljno vremena za njenu zamjenu. Ako se ne koristi ili ne dodiruje 7 minuta, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator, na taj način dodatno štedeći bateriju. Trigonometrija, inverzna trigonometrija. Faktorski, kombinacija, permutacija. Frakcija. Statistički izračuni. Dijeljenje iz/u decimale. Najmanji zajednički višekratnik, najveći zajednički djelitelj, izračun kvocijenta i ostatka. Automatsko isključivanje 7 min. 17 memorija za spremanje i pozivanje. Baterija 1 x LR44. F-715SG BLACK DBL, F-715SG WHITE & BLUE EMB HB su odobreni od ministarstva za državnu maturu
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Uz ovaj artikl uzeli su još...
780.400.994

Društvena igra 7 WONDERS Hrv 2nd edition

52,99
Najprodavaniji
100.000.809

Kalkulator CASIO FX-82 ES Plus Mod2

21,99
100.308.001

Kalkulator CANON MP 1211-LTSC

84,99
100.000.813

Kalkulator CANON F715 SG, crni

12,99
100.308.003

Kalkulator CANON AS-1200 HB, sivi

7,99
Nedavno pregledani proizvodi
100.000.813

Kalkulator CANON F715 SG, crni

12,99
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!