Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pošiljke

Nespretno vam je doći u našu trgovinu kako biste obavili kupovinu? Kupovinu možete obaviti kod kuće. Mi ćemo osigurati pošiljku.

Links d.o.o. od početka svog poslovanja surađuje s kurirskom službom Overseas/GLS koja dostavlja pakete na području cijele Hrvatske. Garantiramo da će pošiljke u najbržem roku biti na vašoj adresi. Pošiljka Overseas/GLS u pravilu stiže na odredište u roku od 3 radna dana od zadavanja naloga za pakiranje i slanje uz troškove dostave u iznosu 3,99 €.

Uveli smo i dodatnu pogodnost za kupce u obliku Links premium dostave isti dan za pošiljke do 20kg. Ovu vrstu isporuke vršimo na području Grada Zagreba i bliže okolice. Cijena Links Premium dostave iznosi 15,00 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe. Links premium dostava isti dan moguća je za sve narudžbe zaprimljene do 15h od ponedjeljka do petka, a narudžbe zaprimljene vikendom se dostavljaju prvi radni dan te ovisi o raspoloživosti proizvoda na skladištu.

Kako bi poboljšali usluge i pružili kupcima još bolje iskustvo kupovine na našem web-u, udružili smo snage s Wolt-om te sada s ponosom možemo predstaviti još jedan način dostave, Wolt express delivery! Usluga je dostupna u čak 12 gradova u kojima se nalaze Links poslovnice i omogućuje ti brzu i pouzdanu dostavu proizvoda iz našeg asortimana. Cijena Wolt dostave iznosi 15,00 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe.

Pošiljke se pakiraju pažljivo te se dodatno zaštićuju kako bi se umanjila mogućnost lomova. Svaka se pošiljka dokumentira slikom kada se šalje i prima kako bismo bili sigurni da su naši djelatnici robu upakirali odgovorno i pažljivo.

Ako imate pošiljku za nas, molimo vas da je upakirate i osigurate onako kako je bila upakirana kad ste je primili od nas. Vjerujemo da nije problem odnositi se prema skupim stvarima savjesno i pedantno. Mnogi su kupci prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku dosljednu svojim načelima te sve više kupaca robu naručuje preko interneta i preuzima kod kuće.


Niže možete pogledati podržane zone dostave za WoltDrive isporuku: