Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pošiljke

1. Nespretno vam je doći u našu trgovinu kako biste obavili kupovinu? Kupovinu možete obaviti kod kuće. Mi ćemo osigurati pošiljku.

2. Links d.o.o. od početka svog poslovanja surađuje s kurirskom službom Overseas/DPD/GLS koja dostavlja pakete na području cijele Hrvatske. Garantiramo da će pošiljke u najbržem roku biti na vašoj adresi. Pošiljka Overseas/DPD/GLS u pravilu stiže na odredište u roku od 3 radna dana od zadavanja naloga za pakiranje i slanje.

Uveli smo i dodatnu pogodnost za kupce u obliku Links premium dostave isti dan za pošiljke do 20kg. Ovu vrstu isporuke vršimo LOCODELS dostavnom službom na području Grada Zagreba, Velike Gorice, Samobora, Sv. Nedjelje, Sesveta i Brezovice, Osijeka, Splita i Rijeke. Cijena Links Premium dostave iznosi 89,00 kn neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe.

Links premium dostava isti dan moguća je za sve narudžbe zaprimljene do 16h od ponedjeljka do petka, odnosno subotom do 12h te ovisi o raspoloživosti proizvoda na skladištu.

3. Pošiljke se pakiraju pažljivo te se dodatno zaštićuju kako bi se umanjila mogućnost lomova. Svaka se pošiljka dokumentira slikom kada se šalje i prima kako bismo bili sigurni da su naši djelatnici robu upakirali odgovorno i pažljivo.

4. Ako imate pošiljku za nas, molimo vas da je upakirate i osigurate onako kako je bila upakirana kad ste je primili od nas. Mnogi su kupci prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku. Vjerujemo da nije problem odnositi se prema skupim stvarima savjesno i pedantno. Mnogi su kupci prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku dosljednu svojim načelima te sve više kupaca robu naručuje preko interneta i preuzima kod kuće.