Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pošiljke

1. Nespretno vam je doći u našu trgovinu kako biste obavili kupovinu? Kupovinu možete obaviti kod kuće. Mi ćemo osigurati pošiljku.

2. Links d.o.o. od početka svog poslovanja surađuje s kurirskom službom Overseas/DPD/GLS koja dostavlja pakete na području cijele Hrvatske. Garantiramo da će pošiljke u najbržem roku biti na vašoj adresi. Pošiljka Overseas/DPD/GLS u pravilu stiže na odredište u roku od 3 radna dana od zadavanja naloga za pakiranje i slanje.

3. Pošiljke se pakiraju pažljivo te se dodatno zaštićuju kako bi se umanjila mogućnost lomova. Svaka se pošiljka dokumentira slikom kada se šalje i prima kako bismo bili sigurni da su naši djelatnici robu upakirali odgovorno i pažljivo.

4. Ako imate pošiljku za nas, molimo vas da je upakirate i osigurate onako kako je bila upakirana kad ste je primili od nas. Mnogi su kupci prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku. Vjerujemo da nije problem odnositi se prema skupim stvarima savjesno i pedantno. Mnogi su kupci prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku dosljednu svojim načelima te sve više kupaca robu naručuje preko interneta i preuzima kod kuće.