Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pošiljke

1. Nespretno Vam je doći u našu trgovinu kako bi obavili kupovinu? Kupovinu možete obaviti kod kuće. Mi ćemo osigurati pošiljku.

2. Links d.o.o. od početka svog poslovanja surađuje s kurirskom službom Overseas. Garantiramo da će pošiljke u ekspresnom roku biti na Vašoj adresi. Pošiljka u pravilu stiže na odredište u roku od 3 radna dana od zadavanja naloga za pakiranje i slanje.

3. Pošiljke možemo slati i putem drugih kurirskih službi, no bez ugovora i garancije da će one ekspresno stići na Vašu adresu. Trudimo se biti brzi i ažurni i u suradnji s drugim kurirskim službama, pa i pošiljke koje ne šaljemo preko Overseasa obično stižu vrlo brzo.

4. Pošiljke se pakiraju pažljivo, te se dodatno zaštićuju kako bi se umanjila mogućnost lomova. Svaka se pošiljka dokumentira slikom kada se šalje i prima, kako bi bili sigurni da su naši djelatnici robu upakirali odgovorno i pažljivo.

5. Ukoliko imate pošiljku za nas, molim Vas da je upakirate i osigurate na način na koji je bila upakirana kad ste je primili od nas. Mnogi kupci su prepoznali Links d.o.o. kao savjesnu tvrtku. Vjerujemo da nije problem odnositi se prema skupim stvarima savjesno i pedantno. Mnogi kupci su prepoznali Links d.o.o. kao vrlo savjesnu tvrtku dosljednu svojim načelima, te sve više kupaca robu naručuje preko Interneta i preuzima kod kuće.