Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Izjava o privatnosti

Links d.o.o. obvezuje se zaštiti osobne podatke kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke kupaca/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Kupce informiramo o načinu na koji koristimo njihove podatke, te oni odlučuju hoće li njihovo ime biti na listama koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se osobni podatci korisnika strogo čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Links d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Prikupljanje i korištenje informacija

Links cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge, te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje nam pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovoj izjavi.


Registracija

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti registracijski upitnik i obaviti registraciju. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podatci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.


Rezervacija

Pri rezervaciji robe ili usluga koje nudimo, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (ime, adresa, kontakt telefon i dr.). Ti će podatci biti iskorišteni isključivo za realizaciju usluge. Podatci o plaćanju (poput broja kartice) posebno su zaštićeni, te će biti dostupni samo bankama i kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.


Log datoteke

Koristimo IP adrese kako bismo analizirali trendove, pratili kretanje korisnika, održavali web stranice i skupili šire demografske podatke. Ip adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.


Dostupnost informacija

Prikupljeni demografski podatci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Demografski podatci nisu povezani s bilo kakvim osobnim podatcima uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca. Pri pružanju određenih usluga udružujemo se s trećom strankom. Trećoj stranci će biti dostupno ime ili ostale kontakt informacije tek ako korisnik zatraži ove usluge. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.


Linkovi

Naše web stranice sadrže linkove na druge web stranice. Tvrtka Links d.o.o. ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na drugim web stranicama. Potičemo korisnike da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja i koristi njihove osobne podatke. Ova izjava o privatnosti primjenjiva je isključivo na informacijama koje su prikupljene na ovim web stranicama.


Newsletter

Ukoliko se korisnik prijavi za primanje newslettera, biti će zatražene njegove kontakt informacije.


Upitnici

Naše web stranice povremeno zahtijevaju podatke od korisnika prilikom rješavanja upitnika. Sudjelovanje u upitnicima i nagradnim igrama u potpunosti je dobrovoljno, te je na korisniku hoće li pružiti tražene podatke. Traženi podatci mogu uključivati kontakt informacije poput imena ili kućne adrese, te demografske podatke poput poštanskog broja ili starosne dobi. Kontakt informacije bit će iskorištene kako bi se obavijestili pobjednici i dobitnici nagrada. Rezultati upitnika bit će iskorišteni za praćenje i usavršavanje naših web stranica i/ili naših usluga.


Sigurnost

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podatci bili zaštićeni. Povjerljivi podatci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podatci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ukoliko je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na Internetu, te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i offline. Pristup svim podatcima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podatcima imaju samo zaposlenici kojima su ti podatci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: info@links.hr.


Posebna ponuda

Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama, te newsletter. Poštujemo privatnost korisnika, te nudimo mogućnost odbijanja davanja informacija za navedene svrhe.


Ispravak/ Ažuriranje osobnih podataka

Ukoliko se osobni podaci korisnika promijene ili korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisničkih podataka koje posjedujemo. Korisnik to može izvršiti na web stranici «Moj račun», ili slanjem e-maila na adresu: info@links.hr.


Obavijesti o promjenama

Ukoliko odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti, obavijest o tome ćemo objaviti na naslovnicu naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podatcima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke, te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na način različit od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnike ćemo obavijestiti putem e-maila. Korisnicima će biti pružena mogućnost da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.