Robotski usisavač ROBOROCK S8 MaxV Ultra, sa bazom za samopražnjenje, bijeli

040.501.074
S8MVU02-00
Dodajte na listu želja
Proizvođač: ROBOROCK
Dostupnost: Dostupno


1.499,99 €
Dostupnost po poslovnicama
Dostupnost po poslovnicama
Webshop Dostupno  
Centralno skladište Na upit
Zagreb - Trešnjevka Dostupno
Zagreb - Dubrava Na upit
Zagreb - Family Mall Dostupno
Zagreb - Ambienta Na upit
Velika Gorica Na upit
Split - Koteks Na upit
Split - Joker Dostupno
Osijek Na upit
Rijeka Na upit
Zadar Na upit
Varaždin Dostupno
Čakovec Dostupno
Pula Na upit
Slavonski Brod Na upit
Vinkovci Na upit
Koprivnica Na upit
Poreč Na upit
Šibenik Na upit
Dostava i osobno preuzimanje
Dostava i osobno preuzimanje

Uvjeti dostave Overseas/GLS
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva dostavna služba. Dostavu najčešće vršimo kroz 3-5 radnih dana uz troškove dostave u iznosu 5,99 €.

Links premium
Uveli smo i dodatnu pogodnost za kupce u obliku Links premium dostave isti dan za pošiljke do 20kg. Ovu vrstu isporuke vršimo na području Grada Zagreba i bliže okolice. Cijena Links Premium dostave iznosi 15,00 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe. Links premium dostava isti dan moguća je za sve narudžbe zaprimljene do 13h od ponedjeljka do petka, a narudžbe zaprimljene vikendom se dostavljaju prvi radni dan te ovisi o raspoloživosti proizvoda na skladištu.

Wolt express delivery
Kako bi poboljšali usluge i pružili kupcima još bolje iskustvo kupovine na našem web-u, udružili smo snage s Wolt-om te sada s ponosom možemo predstaviti još jedan način dostave, Wolt express delivery! Usluga je dostupna u čak 12 gradova u kojima se nalaze Links poslovnice i omogućuje ti brzu i pouzdanu dostavu proizvoda iz našeg asortimana. Cijena Wolt dostave iznosi 5,99 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe, osim kod posebne promocije kada je cijena izražena u koracima naručivanja. Dostava je moguća za sve narudžbe zaprimljene do 18h od ponedjeljka do petka, a narudžbe zaprimljene vikendom do 12h.

Kupujete za firmu
Kupujete za firmu

Links, kao vodeći maloprodajni prodavač informatičke opreme, nudi svojim poslovnim korisnicima preko 14.000 proizvoda iz asortimana prijenosnih računala, računala i dodatne opreme. Osim kvalitetne ponude i širokog asortimana, nudimo vam cjelokupna rješenja postavljanja odabranih proizvoda u Vašim uredima i tvornicama.

Možete nas kontaktirati na:
Broj telefona: 01/3096-944
Mail: prodaja@links.hr

Rate - informativni izračun
Rate - informativni izračun
 
Jamstvo
Jamstvo
Jamstvo na proizvod
12 mjeseci
Jamstvo na proizvod12 mjeseci
StanjeNovo
+ prikaži sve
Sve-u-jednom priključna stanica za samočišćenje: doživite automatsko pražnjenje uz pranje krpe toplom vodom te sušenja krpe toplim zrakom. Osigurajte besprijekorno čiste podove i krpe uz inteligentno otkrivanje prljavštine koja pere krpe dok ne budu čiste, a i ponovno briše prljave površine za dodatnu čistoću. S automatskim punjenjem vode, doziranjem deterdženta, brzim punjenjem, samočišćenjem priključne stanice i značajkama punjenja izvan vršnog opterećenja, uživajte u bezbrižnom iskustvu čišćenja kao nikada prije.
Neusporediva usisna snaga: usisna snaga od 10 000 Pa omogućuje vašem robotskom usisavaču da usisava dublje u tepihe i tvrde podove, učinkovito hvatajući prašinu i nečistoće. Dizajn s dvostrukim valjkom smanjuje petljanje kose, a uz skrivene strugače za uklanjanje dlaka, uživajte u besprijekornom iskustvu čišćenja.
Čišćenje od kuta do ruba: bočna četka FlexiArm Design lako se izvlači kako bi dosegnula uska mjesta i s lakoćom pomela ostatke. Extra Edge Mop krpa seže bliže rubovima kako bi uklonila skrivenu prljavštinu. Postizanje margina manjih od 1,68 mm duž ruba, s brzinom rotacije od 185 okretaja u minuti.
VibraRise 3.0 sonični sustav brisanja: s dvostrukim vibracijskim modulima, bez napora se nosi s prašinom, prljavštinom i tvrdokornim mrljama svojom velikom brzinom brisanja od 4000 puta u minuti. Tijekom čišćenja tepiha, izdiže se do 20 mm iznad poda, omogućujući istovremeno usisavanje i brisanje bez ostavljanja neželjene vlage.
Inteligentno otkrivanje prljavštine za ponovno pranje i ponovno brisanje + DirTect tehnologija: S8 MaxV Ultra prepoznaje prljavštinu i čisti prilagodljivo pomoću DirTecta i inteligentnog otkrivanja prljavštine, od povećanja usisne snage za jaku prašinu do pametnog prebacivanja na način rada samo s brisanjem za proliveni sok. Inteligentno otkrivanje prljavštine u stanici osigurava da se krpe čiste na temelju toga koliko je voda prljava tijekom pranja krpom, a ponovno brisanje područja koje je identificirano kao prljavo osigurava besprijekorne podove.
Reaktivno prepoznavanje prepreka Al 2.0 i precizna LiDAR navigacija: s naprednim 3D strukturiranim svjetlom i RGB kamerom za jednostavno prepoznavanje različitih vrsta podova i prostorija. Ovaj sofisticirani sustav omogućuje robotskom usisavaču da vješto prepozna do 73 predmeta, poput cipela, izmeta kućnih ljubimaca i podnih ogledala, te da se kreće prema potrebi, osiguravajući bezbrižno iskustvo čišćenja bez prekida ili sudara Koristi naprednu tehnologiju skeniranja za izradu detaljnih karata područja čišćenja u stvarnom vremenu.Uz 6x brže mapiranje, 3D prikaz karte i višerazinsko mapiranje vaša je ruta čišćenja optimizirana za najbolje čišćenje.
Ugrađeni inteligentni glasovni pomoćnik: Značajka “Hello Rocky” omogućuje korisnicima pokretanje zadataka čišćenja i pristup dodatnim mogućnostima jednostavnom glasovnom naredbom, čak i bez internetske veze. Jednostavno recite “Hello Rocky” za početak procesa čišćenja, podešavanje načina čišćenja, početak pranja i sušenja krpe i više.
Značajke prilagođene kućnim ljubimcima: Video poziv i krstarenje omogućuju Vam da provjerite svoje ljubimce, zakažete automatska krstarenja ili uživate u dvosmjernim video pozivima. Uz Pet Snaps, S8 MaxV Ultra snima prekrasne fotografije Vaših krznenih prijatelja tijekom čišćenja. Pronađite svoje ljubimce jednostavnim gumbom u aplikaciji. S8 MaxV Ultra će lutati Vašim domom i pomoći Vam da bez napora pronađete svog voljenog krznenog prijatelja.
+ prikaži sve

Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i

Krpa za mokro čiščenje za ROBOROCK S7, S8, VibraRise

740.259.076

Krpa za mokro čiščenje za ROBOROCK S7, S8, VibraRise

Moglo bi Vas zanimati...

Robotski usisavač ROBOROCK S8 MaxV Ultra, sa bazom za samopražnjenje, crni

040.501.075

Robotski usisavač ROBOROCK S8 MaxV Ultra, sa bazom za samopražnjenje, crni
Robotski usisavač za bazene AIPER Scuba N1 Pro, sivo-crni

040.501.076

Robotski usisavač za bazene AIPER Scuba N1 Pro, sivo-crni
Nazad
Kategorije
Zatvori