Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pametni sat GARMIN Tactix 7 Pro Solar, GPS, multisport, crni

Šifra: 060.100.678

Akcija traje: 3.7.2024. - 23.7.2024.
Akcijska cijena:
1.079,99
1.299,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Proizvođač: GARMIN
Kataloški broj proizvođača: 010-02704-11

PREMIUM TAKTIČKI GPS MULTISPORT SAT
Ovaj multisport GPS pametni sat s Power Sapphire™ staklom za solarno punjenje, standardnim gumbima i dodirnim zaslonom pruža posebne taktičke funkcije, karte, glazbu, napredne funkcije treniranja i još mnogo toga.

Napunite sat s pomoću sunčeve svjetlosti kako bi vaš pametni sat izdržao koliko i vi.

Nemojte biti ograničeni trajanjem baterije. Dobivate do 37 dana trajanja baterije1 u načinu rada pametnog sata.

Ovaj robustan sat vrhunskog dizajna izrađen je u skladu s vojnim standardima (MIL-STD-810).

Kada se smrači, ugrađeno LED svjetlo omogućit će vam da se nastavite kretati.

Ostanite skriveni uz posebne funkcije kao što je kompatibilnost za noćno gledanje.

Navigirajte svijetom uz referentne podatke višestrukih GNSS satelita i senzore za upotrebu na otvorenom.

SOLARNO PUNJENJE BATERIJE
Dobit ćete do 37 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata s omogućenim solarnim punjenjem1 i do 122 sata u GPS načinu rada s omogućenim solarnim punjenjem5.

KVALITETAN DIZAJN
Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna i testiran u skladu s američkim vojnim standardima (MIL-STD-810) odlikuje se velikim zaslonom od 1,4”.

DODIRNI ZASLON I GUMBI
Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

UGRAĐENO ZELENO ILI BIJELO SVJETLO
Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači.

KOMPATIBILNOST S NAOČALAMA ZA NOĆNO GLEDANJE
Jednostavno se prebacujte između dnevnog i noćnog prikaza zahvaljujući zaslonu koji se može čitati s pomoću naočala za noćno gledanje.

KAMUFLAŽNI NAČIN RADA
Kamuflažni način rada zaustavlja spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućuje bežično povezivanje i komunikaciju, a istovremeno omogućuje upotrebu sata.

PREKIDAČ ZA BRISANJE
Ako sigurnost postane problem, prekidač za brisanje briše sve podatke iz korisničke memorije.

NAČIN RADA JUMPMASTER
Ova funkcija služi za izračun točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama, a pomaže vam i da dođete do cilja nakon što ste iskočili iz letjelice.

FORMAT DVOSTRUKOG POLOŽAJA
Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava i vojnog mrežnog referentnog sustava na istom zaslonu.

PROJEKCIJA TOČAKA
Postavite i spremite udaljene geo položaje i kasnije ih upotrijebite za navigaciju.

AKTIVNOST LOVA
Pratite lov i označite točke specifične za lov izravno na satu.

NAVIGACIJA UZ FUNKCIJU DIRECT-TO
Navigirajte izravno do lokacije ili točke iz aeronautičke baze podataka cijelog svijeta. Ili odaberite funkciju Najbliže kako biste aktivirali putanju do najbliže zračne luke.

VREMENSKE PROGNOZE
Pristupite podacima o vremenskim uvjetima za let, uključujući METAR i TAF podatke te podatke s NEXRAD radara, kako biste vidjeli podatke o vjetru, vidljivosti, barometarskom tlaku i još mnogo toga2.

OUTDOOR MAPS+
Opcionalna pretplata na Outdoor Maps+ osigurava pristup vrhunskim kartama (samo SAD) i satelitskim slikama (globalna pokrivenost) koje se preuzimaju izravno na vaš sat.

REZULTAT IZDRŽLJIVOSTI
Ova funkcija mjeri vašu sposobnost održavanja duljih napora i kombinira podatke svih vaših sportskih nastojanja da biste lakše razumjeli kako trening utječe na vašu ukupnu izdržljivost. U ovom dinamičnom mjerenju primjenjuju se maksimalni VO2, kratkotrajna/dugotrajna opterećenja treniranja te drugi čimbenici za mjerenje napretka vaše dobrobiti onkraj samo maksimalnog VO2.

REZULTAT NA UZBRDICI
Ova funkcija mjeri vašu sposobnost trčanja uzbrdo i na temelj maksimalnog VO2 i povijesti treniranja procjenjuje napredak kroz vrijeme. Mjeri vašu snagu trčanja na oštrim uzbrdicama te trkačku izdržljivost na strmim nizbrdicama te daje ocjenu na temelju vaših performansi tijekom vremena.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

HIIT VJEŽBANJA
Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje bicikla kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE
Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

NADOLAZI
Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™
Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

TEMPO PRILAGOĐEN NAGIBU
Nemojte se iscrpiti prije nego što aktivnost završi. Konfiguriranje podatkovnih polja za aktivnost trčanja pomoći će vam shvatiti kako mijenjati tempo s obzirom na vrstu terena kako biste ostvarili planirane performanse.

MJERENJE PERFORMANSI
Pregledajte napredne parametre treniranja koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i još mnogo toga3.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU
S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK
Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB DINAMIKA
Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

FUNKCIJA CLIMBPRO
Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

FUNKCIJE ZA SURFANJE
Pripremite se za lov na valove. Ovaj tactix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere4. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

BACKCOUNTRY SKIJANJE I SNOWBOARDING
Ovi profili aktivnosti sada automatski razlikuju spuštanje i penjanje. Tako pri prvom trčanju možete pritisnuti start i pametnom satu prepustiti praćenje kroz cijeli dan.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA
Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

WIDGET ZA UTRKE
Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama

STATUS TRENIRANJA
Kombinacija novih pokazatelja kao što su status varijabilnosti pulsa, nedavna povijest vježbanja i podaci o performansama daje vam uvid u ukupni napor i pokazuje vam trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

SPREMNOST ZA TRENIRANJE
Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA
Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

SNAGA TRČANJA NA ZAPEŠĆU
Saznajte koliko snaga prenosite na stazu ili cestu kako biste mogli upravljati svojim naporima i precizno prilagoditi svoj trening. Dodatna oprema nije potrebna.

DINAMIKA TRČANJA NA ZAPEŠĆU
Ovaj pametni sat mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i drugi podaci.

TEHNOLOGIJA SATIQ™
GNSS tehnologija s više frekvencijskih pojaseva i tehnologija SatIQ osiguravaju najpreciznije određivanje položaja u bilo kojem okruženju, a istovremeno optimiziraju trajanje baterije uređaja.

NEXTFORK™ VODIČ ZA KARTE
Jednostavno jednim pogledom na sat navigirajte stazom. Pogledajte udaljenost do sljedećeg križanja staza, kao i naziv nadolazeće staze.

ABC SENZORI
Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

KARTE GOLF TERENA
Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42 000 golf terena diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE
Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA
tactix® 7 – Pro Edition isporučuje se s prethodno učitanim TopoActive karte iz vaše regije i omogućuje besplatno preuzimanje dodatnih karata za cijeli svijet uz koje se nikada nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

GRANICE JAVNIH POVRŠINA
Opcionalni prikaz granica federalnih javnih površina na topografskim kartama daje vam do znanja kamo idete i gdje biste trebali biti.

UPRAVITELJ NAPAJANJA
Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Optička tehnologija za mjerenje pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

JUTARNJE IZVJEŠĆE
Dobit ćete pregled spavanja, oporavak i treniranja čim se probudite, a uz to ćete vidjeti i status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremensku prognozu. Prilagodite svoje izvješće kako biste vidjeli željene podatke.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK OD UMORA OD LETENJA
Pomaže smanjiti utjecaj umora od letenja savjetima o izlaganju svjetlosti, rasporedu spavanja i vježbanju na vašem sljedećem dugom putovanju. Pojedinosti o putovanju unesite u kako bi odgovarale vašim performansama i i pratite kako se vaš biološki sat prilagođava novom odredištu.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA
Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju6 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

PREPOZNAVANJE DRIJEMANJA
Automatski pratite ili bilježite svoje dnevne odmore i provjerite kako utječu na vaše tijelo, kao i koje je njihovo preporučeno vrijeme i trajanje.

POBOLJŠANJA SENZORA ENERGIJE BODY BATTERY™
Mjerite razinu energije u organizmu tijekom dana i saznajte kad ste spremni za aktivnosti, a kad su vam rezerve energije ispražnjene pa vam je potreban kvalitetan san da ih obnovite. Ostvarite dodatne detaljne i osobne uvide u to kako spavanje, dnevni odmori, svakodnevne aktivnosti i stres utječu na razinu vaše energije3.

PRAĆENJE DISANJA
Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™
Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls3, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju6, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

PRAĆENJE HIDRACIJE
Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU
Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite aplikacijama za streaming glazbe s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify, Deezer i Amazon Music, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™
Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda7.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine na kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

PRAĆENJE DIONICA
S pomoću aplikacije Stocks na zapešću pratite do 50 omiljenih dionica8. Jednostavno pratite cijene dionica i dnevne trendove jednim pogledom.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Tip sata Pametni sat
Veličina remena [mm] 26
Veličina zaslona [inč] 1.40
Tip zaslona Safirno staklo
Materijal izrade Titan
Praćenje sna DA
Praćenje zdravlja DA
Praćenje vježbanja DA
Senzori puls, kisik, aklimatizacija, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer, termometar
SOS funkcija DA
NFC DA
Navigacija DA
Navigacijski sistemi GPS, GLONASS, GALILEO
Vodootpornost 10ATM
Boja Crna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Tip sata Pametni sat
Veličina remena [mm] 26
Veličina zaslona [inč] 1.40
Tip zaslona Safirno staklo
Materijal izrade Titan
Praćenje sna DA
Praćenje zdravlja DA
Praćenje vježbanja DA
Senzori puls, kisik, aklimatizacija, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer, termometar
SOS funkcija DA
NFC DA
Navigacija DA
Navigacijski sistemi GPS, GLONASS, GALILEO
Vodootpornost 10ATM
Boja Crna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Nedavno pregledani proizvodi
060.100.678

Pametni sat GARMIN Tactix 7 Pro Solar, GPS, multisport, crni

1.079,99 1.299,99
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!