Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Hibridna rješenja za posao koji možete obavljati svugdje!

 

Način na koji radimo zauvijek se promijenio. Fleksibilan je i više ga ne definira određeno mjesto. I nije nužno da se posao obavlja u uredu. Posao se obavlja gdje god da se zateknete.

 

Ovakav novi način rada učinio je video ključnim za posao, omogućavajući međusobnu povezanost licem u lice bez obzira na lokaciju ili vremensku zonu. Očekivana visoka razina produktivnosti u tzv. hibridnom načinu poslovanja gotovo je zajamčena jer Logitech donosi sustave i rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i upravljanje. Krajnjim korisnicima je to iznimno važno, no isto tako Logitechovi sustavi za video konferencije često su i prvi izbor IT stručnjaka.

 

 

Suvremeno radno mjesto temelji se na suradnji, a Logitechova napredna rješenja za video konferencije omogućuju vašim timovima da razgovaraju, dijele datoteke, zaslone i ideje kako bi vaši online sastanci bili besprijekorni, produktivni i zabavni.

 

 

U Logitechu posebno naglašavaju važnost korištenja odgovarajuće periferije. Ovisno o tome gdje i na koji način radite, donosimo rješenja koja će vam omogućiti nesmetan i produktivan rad bez obzira gdje se nalazili.  Informirajte se o cjelovitoj ponudi u Links poslovnicama ili na web shopu i neka se vaši video sastanci prolaze uglađeno i bez problema.