Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 1TB, mvvf3hc/a, srebrni

010.401.222
mvvf3hc/a
Dodajte na listu želja
Proizvođač: APPLE
Dostupnost: Dostupno


2.129,99 €
Dostupnost po poslovnicama
Dostupnost po poslovnicama
Webshop Dostupno  
Centralno skladište Na upit
Zagreb - Trešnjevka Na upit
Zagreb - Dubrava Na upit
Zagreb - Family Mall Na upit
Zagreb - Ambienta Na upit
Velika Gorica Na upit
Split - Koteks Na upit
Split - Joker Na upit
Osijek Na upit
Rijeka Na upit
Zadar Na upit
Varaždin Na upit
Čakovec Na upit
Pula Na upit
Slavonski Brod Na upit
Vinkovci Na upit
Koprivnica Na upit
Poreč Na upit
Šibenik Na upit
Dostava i osobno preuzimanje
Dostava i osobno preuzimanje

Uvjeti dostave Overseas/GLS
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva dostavna služba. Dostavu najčešće vršimo kroz 3-5 radnih dana uz troškove dostave u iznosu 5,99 €.

Links premium
Uveli smo i dodatnu pogodnost za kupce u obliku Links premium dostave isti dan za pošiljke do 20kg. Ovu vrstu isporuke vršimo na području Grada Zagreba i bliže okolice. Cijena Links Premium dostave iznosi 15,00 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe. Links premium dostava isti dan moguća je za sve narudžbe zaprimljene do 13h od ponedjeljka do petka, a narudžbe zaprimljene vikendom se dostavljaju prvi radni dan te ovisi o raspoloživosti proizvoda na skladištu.

Wolt express delivery
Kako bi poboljšali usluge i pružili kupcima još bolje iskustvo kupovine na našem web-u, udružili smo snage s Wolt-om te sada s ponosom možemo predstaviti još jedan način dostave, Wolt express delivery! Usluga je dostupna u čak 12 gradova u kojima se nalaze Links poslovnice i omogućuje ti brzu i pouzdanu dostavu proizvoda iz našeg asortimana. Cijena Wolt dostave iznosi 5,99 € neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe, osim kod posebne promocije kada je cijena izražena u koracima naručivanja. Dostava je moguća za sve narudžbe zaprimljene do 18h od ponedjeljka do petka, a narudžbe zaprimljene vikendom do 12h.

Kupujete za firmu
Kupujete za firmu

Links, kao vodeći maloprodajni prodavač informatičke opreme, nudi svojim poslovnim korisnicima preko 14.000 proizvoda iz asortimana prijenosnih računala, računala i dodatne opreme. Osim kvalitetne ponude i širokog asortimana, nudimo vam cjelokupna rješenja postavljanja odabranih proizvoda u Vašim uredima i tvornicama.

Možete nas kontaktirati na:
Broj telefona: 01/3096-944
Mail: prodaja@links.hr

Rate - informativni izračun
Rate - informativni izračun
 
Jamstvo
Jamstvo
Jamstvo na proizvod
12 mjeseci

Povezane vijesti

prikaži sve Vidi sve

Prikažite detalje za Dodaj još jednog člana svojoj Apple obitelji!
Dodaj još jednog člana svojoj Apple obitelji!

25.9.2024.

OSiOS
Procesor SMART./TAB.TenCore
Memorija (RAM)16GB
Memorija za pohranu [GB]1000
Ekran11"
Masa (g)444.00
Jamstvo na proizvod12 mjeseci
StanjeNovo
+ prikaži sve
Novi iPad Pro je nevjerojatno tanak, s iznimnom performansom Apple M4 čipa, inovativnim Ultra Retina XDR zaslonom i super brzim Wi-Fi 6E1 i 5G.2
Zajedno s olovkom Apple Pencil Pro i novom tipkovnicom Magic Keyboard donosi beskrajnu svestranost, kreativnost i produktivnost na vrhove tvojih prstiju.

Ključne značajke:

ULTRA RETINA XDR ZASLON
Ultra Retina XDR pruža ekstremnu svjetlinu i kontrast, iznimnu točnost boja i napredne tehnologije, poput ProMotion, P3 širokih boja i True Tone.3 Također je dostupna opcija stakla s nano-teksturom u konfiguracijama od 1 TB i 2 TB.

PERFORMANSE I POHRANA
Do 10-jezgreni CPU u M4 čipu pruža snažne performanse, dok 10-jezgreni GPU pruža munjevito brzu grafiku. S baterijom koja traje cijeli dan, možeš na iPad Pro-u napraviti sve što zamisliš.4 Do 2 TB pohrane znači da možeš pohraniti sve, od aplikacija do velikih datoteka, poput 4K videa.5

IPADOS + APLIKACIJE
PadOS čini iPad produktivnijim, intuitivnijim i svestranijim. S iPadOS-om možeš istovremeno koristiti više aplikacija, pisati u bilo koje tekstualno polje s Freeform pomoću Apple Pencil-a i uređivati i dijeliti fotografije. Stage Manager olakšava multitasking s prilagodljivim, preklapajućim aplikacijama i podrškom za vanjski zaslon. iPad Pro dolazi s osnovnim aplikacijama, poput Safarija, Messages i Keynotea, a na App Storeu dostupno je više od milijun drugih.

NAPREDNE KAMERE
iPad Pro ima pejzažnu 12 MP Ultra Wide prednju kameru koja podržava Center Stage za video konferencije ili epske selfije u Portrait modu. 12 MP široka stražnja kamera s adaptivnom True Tone bljeskalicom odlična je za snimanje fotografija ili 4K videa s podrškom za ProRes. Četiri mikrofona studijske kvalitete i četverozvučnički audio sustav pružaju bogat zvuk. AR iskustva poboljšana su s LiDAR skenerom za snimanje dubinske mape bilo kojeg prostora.

POVEZIVOST
Wi-Fi 6E omogućuje ti brzu bežičnu vezu za brze prijenose fotografija, dokumenata i velikih video datoteka.1 I kada nisi na dohvatu Wi-Fi-a, super brzi 5G omogućuje ti fleksibilnost da uvijek ostaneš povezan.2 Poveži se s vanjskim zaslonima, pogonima i drugim uređajima putem USB-C priključka s podrškom za Thunderbolt / USB 4.

OTKLJUČAVANJE S FACE ID
Otključaj svoj iPad Pro, prijavi se u aplikacije i još mnogo toga — sve s jednim pogledom.

APPLE PENCIL I MAGIC KEYBOARD ZA IPAD PRO
Apple Pencil Pro pretvara iPad Pro u prekrasno platno za crtanje i bilježnicu. S iPad Pro-om također je kompatibilan Apple Pencil (USB-C). Nova tipkovnica Magic Keyboard za iPad Pro ima tanak i lagan dizajn, izvrsno iskustvo tipkanja i ugrađeni stakleni trackpad s haptičkim povratnim informacijama, a ujedno služi i kao zaštitna navlaka za iPad. Dodaci se prodaju odvojeno.

Napomene:

*Pakiranje ne sadrži 20W Power Adapter.

Dodaci se prodaju odvojeno i dostupni su ovisno o dostupnosti. Kompatibilnost varira ovisno o generaciji. Aplikacije su dostupne u App Storeu. Dostupnost naslova podložna je promjenama. Treća programska oprema se prodaje odvojeno.

1 Wi Fi 6E dostupan je u zemljama i regijama gdje je podržan.
2 Potreban je podatkovni plan. 5G je dostupan na odabranim tržištima i putem odabranih operatera. Brzine se razlikuju ovisno o uvjetima na mjestu i operateru. Za detalje o podršci za 5G obratite se svom operateru i posjeti apple.com/ipad/cellular.
3 Zaslon ima zaobljene kutove. Kada se mjeri dijagonalno kao pravokutnik, dijagonala 13-inčnog iPada Pro je 33,02 cm, a 11-inčnog je 28,19 cm. Stvarno vidljivo područje je manje.
4 Trajanje baterije varira ovisno o upotrebi i konfiguraciji. Za više informacija posjetite apple.com/batteries.
5 Dostupan prostor je manji i varira zbog brojnih čimbenika. Kapacitet skladištenja podložan je promjenama na temelju verzije softvera, postavki i modela iPada. 1 GB = 1 milijarda bajtova; 1 TB = 1 bilijun bajtova. Stvarni formatirani kapacitet je manji.
+ prikaži sve

Moglo bi Vas zanimati...

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 1TB, mvve3hc/a, crni

010.401.221

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 1TB, mvve3hc/a, crni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, Cellular, 512GB, mvxu3hc/a, crni

010.401.243

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, Cellular, 512GB, mvxu3hc/a, crni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, WiFi, 1TB, mvx63hc/a, crni

010.401.237

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, WiFi, 1TB, mvx63hc/a, crni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, WiFi, 1TB, mvx73hc/a, srebrni

010.401.238

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 13", M4, WiFi, 1TB, mvx73hc/a, srebrni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 2TB, mvvg3hc/a, crni

010.401.223

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 2TB, mvvg3hc/a, crni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 2TB, mvvh3hc/a, srebrni

010.401.224

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, WiFi, 2TB, mvvh3hc/a, srebrni
Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, Cellular, 2TB, mvw83hc/a, srebrni

010.401.232

Tablet APPLE iPad Pro (7th Gen.), 11", M4, Cellular, 2TB, mvw83hc/a, srebrni
Nazad
Kategorije
Zatvori