Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Najnoviji Macbook Air - dostupno u srpnju

Links kao Authorized Reseller među prvima predstavlja najnovije Apple proizvode. Uskoro više informacija za nove MacBook Air laptope s još jačim i bržim M2 čipom. 

Redizajniran sa sljedećom generacijom M2 čipa, MacBook Air je zapanjujuće tanak i donosi iznimnu brzinu i učinkovitost unutar svog izdržljivog potpuno aluminijskog kućišta. To je ultrabrzo, ultra sposobno prijenosno računalo koje vam omogućuje rad, igru ili stvaranje gotovo bilo čega - bilo gdje. MacBook Air dolazi u četiri prekrasne završne obrade - svaka sa svojim odgovarajućim MagSafe kabelom za punjenje.

 

Liquid Retina 13,6-inčni zaslon*** koji oduzima dah najveći je i najsvjetliji ikad na MacBook Air laptopu, s podrškom za milijardu boja. Tekst je super oštar dok su fotografije i filmovi sjajniji i živopisniji, s bogatim kontrastom i oštrim detaljima.

 

Ostavite svoj najbolji dojam na videopozivima uz 1080p FaceTime HD kameru i tri mikrofona. Okružite se prostranom zvučnom pozornicom, zvučnim sustavom s četiri zvučnika sa Spatial Audio. MacBook Air je dizajniran da oduševi osjetila.

 

MOĆ JE U TIŠINI

Zahvaljujući učinkovitosti M2 čipa, MacBook Air može pružiti nevjerojatne performanse bez ventilatora tako da ostaje potpuno tih bez obzira na to koliko je intenzivan zadatak. S još većom brzinom i energetskom učinkovitošću možete brže i više obaviti sa snažnijim 8-jezgrenim CPU-om.** Stvorite zadivljujuće slike i animacije s do 10-jezgrenim GPU-om. Radite s više streamova 4K i 8K ProRes videozapisa s visokoučinkovitim medijskim mehanizmom. Rad ili igra uz mogućnost do 18 sati trajanja baterije.*
 
Napravljen je da traje i dizajniran tako da stavlja zemlju na prvo mjesto. Odgovoran i izdržljiv MacBook Air sadrži reciklirani aluminij u svom kompaktnom kućištu. 
 

Napomene:
* Trajanje baterije ovisi o uporabi i konfiguraciji
** U usporedbi s prethodnom generacijom.
*** Veličina zaslona mjeri se dijagonalno.