Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Ugrabi poklone uz Xiaomi Pad 6S Pro!

 

  • Kreativno fleksibilan radni prostor koji pokreće Xiaomi HyperOS

Dizajniran s omjerom širine i visine 3:2, optimiziran je za povećanje produktivnosti, idealan za čitanje dokumenata i vizualnu analizu. Također se ističe kao uređaj za slobodno vrijeme, pogodan za gledanje videozapisa, uređivanje fotografija ili igranje brzih igara. Certificiran od strane TÜV Rheinland za trostruku zaštitu očiju.

  • Tanak dizajn s dugotrajnim i vrlo impresivnim zvukom

Pruža zadivljujući stereo zvuk za dugotrajnost slušanja multimedije sa šest zvučnika koje podržava Dolby Atmos®. Ogromna baterija od 10000 mAh koja podržava 120 W HyperCharge - brzo punjenje i izdržljivost za napajanje tijekom dana. Sa težinom od samo 590g i tankim dizajnom, dizajniran je da bude idealan suputnik za višestruku upotrebu.

  • Dodatna oprema za još pametniji rad

Focus Pen i Touchpad tipkovnica nude poboljšanu produktivnost dok dodatno podižu korisničko iskustvo. Novo dodana Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad tipkovnica nudi funkciju povlačenja i ispuštanja poput miša, što olakšava odabir datoteka i uređivanje video sadržaja. Xiaomi Focus Pen novog dizajna pruža izvrsna iskustva pisanja s visokom osjetljivosti na pritisak.

 

Za ostvarivanje poklona Xiaomi Pad 6S Pro Cover i Xiaomi Focus Pen, potrebno je napraviti prijavu na linku: https://xiaomipromocija.hr/.

 

Akcija vrijedi do 30.4.2024. ili do isteka zaliha.