Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija - Miš LOGITECH MX Master (05.-07.02.)

Računalni miš obično uzimamo "zdravo za gotovo", odnosno ne shvaćamo koliko nam je on bitan u svakodnevnom radu. Gotovo sve važnije računalne funkcije je nemoguće izvršiti bez pomoći računalnog miša koji nam je katkad i pola dana u ruci. Ako ste probali kvalitetniji miš od standardnih, znat će te kako su se vaše performanse povećale a Vašoj ruci bilo udobnije, odnosno niste osjećali toliki umor.

Ukoliko se pitate koji je jedan od najboljih računalnih miševa na tržištu, odgovor stiže iz Logitecha. Dugotrajnost i kvaliteta su poznate karakteristike Logitecha, a pogotovo ukoliko dodamo kako je riječ o njihovom najboljem proizvodu u kategoriji. Logitech MX Master predstavlja bežični laserski miš s velikim brojem opcija i mogućnosti podešavanja navigacije. Miš sadrži dva kotačića: standardni i kotačić za palac. Tipke za klik nisu krute i stvaraju manje buke nego tipke prosječnih miševa.

Dizajn je urađen od plastike i s mnogo zaobljenja, a crna boja ga čini estetski kompatibilnim s većinom računala i uredske opreme. Ergonomski dizajniran oblik omogućuje korisniku savršeno pravilan položaj ruke.

Većina ljudi još uvijek nije imala priliku isprobati bežični (wireless) miš, stoga preporučamo da napokon isprobate njegove prednosti jer punjenje baterije preko USB kabela (koji dolazi s mišem) traje svega 4 minute, a baterija traje i preko mjesec dana do novog punjenja.

DarkField senzor omogućuje korištenje miša na raznim vrstama podloge, a Hyper Scroll način automatski skrola umjesto korisnika kada je to potrebno. 

Miš je moguće povezati s više uređaja putem USB kabela, USB prijamnika ili Blutetooth-a 4.0. Preporučamo ipak USB varijante jer su brže. Samo jednim klikom na mišu moguće je mijenjati uređaje po potrebi. Na taj način možete jednim mišem raditi na više računala.

Iako je namjena ovog miša prije svega profesionalna upotreba, može učinkovito poslužiti i za gaming. Ukratko, ako želite bežični miš, funkcionalnost, brzinu, performanse, udobnost, povezanost s više uređaja i oku ugodan dizajn, morate se odlučiti za najbolji miš. A to je sigurno ovaj! 

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 05.02. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 07.02. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE.