Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus X serija - Klasični dizajn, žive boje

Dizajniran za produktivnost i zabavu

ASUS X540 Serija pogonjena je Intel procesorom kako bi dobili glatke i precizne računalne performanse. S integriranom Intel HD grafikom, memorijskim kontrolerom na ploči, do 8 GB RAM, i Windows 10 operativnim sustavom, X540 je idealno računalo za svakodnevne poslove.

  • Povoljno računalo za svakodnevne poslove.
  • Raspon boja i specifikacijama po Vašoj mjeri.
  • Lagan s visokim performansama.

 

Glavne značajke

 

Elegantna završna obrada. Lagan dizajn.

ASUS X540 ima čvrsto i lagano kućište koje teži svega 1.9 kg – iealan za ponjeti ga svuda sa sobom. Njegova završna obrada privlači poglede i brine se da se izdvojite iz mnoštva.

Ostaje hladan, čak i nakon sati korištenja

ASUS IceCool tehnologija daje X Seriji unutarnji dizajn koji rješava neugodne probleme grijanja sprečavajući nakupljanje topline ispod naslona za dlan. To drži površinu oslonca za ruku između 28 i 35 stupnjeva Celzijevih - znatno niže od temperature tijela. Ovaj unutarnji raspored smješta komponente koje proizvode toplinu daleko od vas, a kada je u kombinaciji s poboljšanim hlađenjem od toplinskih cijevi i otvora, osigurava da se osjećate udobno, čak i nakon dugih sati rada.

Dizajn zvučnika za još bolji zvuk

X540 ima okrugle zvučnike da bi se povećala iskoristivost svakog milimetra slobodnog prostora kućišta, kako bi pružili bolju učinkovitost pri niskim frekvencijama i umanjili buku. Ekstra velika 19,4 cc komora pruža unaprijeđeni bas i izvrsnu jasnoću zvuka.

 

Brže i lakše povezivanje uz USB Type-C

Reverzibilni USB Type-C port čini povezivanje uređaja puno jednostavnijim; i pruža super brzi USB 3.1 Gen 1 brzine do 5Gbit/s tako da možete prenijeti 2 GB filma na USB disk u manje od dvije sekunde. Njegov kompaktan dizajn pomaže u očuvanju X540 tankih dimenzija.

X540 još uvijek ima tradicionalne USB 3.0 i USB 2.0 priključke kako bi se osigurala kompatibilnost sa svim Vašim USB uređajima. X540 ima dodatne mogućnosti povezivanja, uključujući HDMI i VGA izlaz na vanjski zaslon, 3-u-1 SD / SDHC / SDXC čitač kartica, RJ-45 Ethernet port, i DVD Super Multi pogon za optičke diskove.

 

 

Uživajte u svijetu boja uz ASUS Splendid Technology i ASUS Eye-Care

Da bi se osigurale samo najbolje slike, ASUS Splendid tehnologija ima korekciju temperature boje za reproduciranje bogatije, dublje boje.

Ima četri vizualna moda kojima se može pristupiti samo jednim klikom. "Vivid Mode" optimizira kontrast za pregledavanje fotografija ili gledanje videa i filmova. "Eye Care Mode" smanjuje razine plavog svjetla i idealan je kada čitate duže vrijem. "Normal Mode" je podešen za svakodnevne zadatke. "Manual Mode" je za napredne prilagodbe boja.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Odaberi svoj model u Linksu! Iskoristi popust na online kupnju i naruči uz besplatnu dostavu na kućna vrata i jednaku cijenu za SVE načine plaćanja! ;)