Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija - SSD MUSHKIN Chronos G2 (12.-14.02.)

Mushkin je tvrtka koja dugi niz godina prati trendove u pohrani podataka pa su na vrijeme na tržište izbacili SSD tvrde diskove. Jedan od takvih SSD tvrdih diskova je i Mushkin Chronos G2 disk s kapacitetom od 240 GB. 

Prednost SSD diskova u odnosu na klasični HDD disk je svakako znatno veća brzina! Ukoliko želite ubrzati čitanje i zapisivanje podataka, onda je SSD jedini pravi izbor. S obzirom na današnje količine prijenosa podataka sve više će korisnika prestati koristiti standardne tvrde diskove te prijeći na efikasnije SSD diskove. Chronos čita podatke brzinom 550 MB/s, a zapisuje ih brzinom 535 MB/s što će obradu Vaših podataka znatno ubrzati. Više neće biti potrebno imati strpljenje kod čekanja podizanja operacijskog sustava.

Do prije dvije godine SSD diskovi su bili iznimno skupi za prosječnog korisnika. Sada se situacija znatno mijenja, time još i više jer je proizvod trenutno na VIKEND AKCIJI!

Ukoliko mnogo vremena provodite za svojim računalom i znate koliko je važna brzina obrade podataka, ovu priliku zasigurno nećete propustiti!

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 12.02. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 14.02. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE.