Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Uplovi u ljetnu Huawei ponudu

Novo iskustvo inspiracije!

Nekoliko razloga zbog kojih će Huawei smartphone Nova 8i, Nova 9 te Nova 9 SE i Huawei FreeBuds 4 slušalice postati tvoja ljubav na prvi pogled.

 

 

Zadivljujući dizajn koji je na vrhuncu tehnologije i koji će zasjati u tvojim rukama. Zaslon s minimalnim rubovima omogućuje bezgranično gledanje i neograničenu zabavu.

 

 

Sustav kamera visoke rezolucije do 108 MP* koja snima uspomene do posljednjeg detalja i nakon što se spusti mrak. Pogledi koji su prije bili skriveni u mraku sada se mogu vidjeti u svom punom sjaju.

 

 

Nešto što će razveseliti sve vlogere, influencere i one koji se tako osjećaju su sjajne vloging mogućnosti. Huawei Nova 9 SE omogućuje prebacivanje između prednje i stražnje kamere dok neprekidno snimaš ili snimaj istovremeno na obje kamere.

 

 

Tehnologija koja ti čuva leđa i brzo puni tvoj Huawei smartphone. Uz Huawei SuperCharge, pauza za kavu je sve što ti treba za napuniti tijelo, um i telefon!

 

EMUI 11 i EMUI 12 operativni sustavi napravljeni upravo po tvojoj mjeri. Pružaju nevjerojatno korisničko iskustvo te će postati ono zbog čega ćeš ostati u duuugoj vezi s Huaweiem.

*Podatak informativnog karaktera. Točne specifikacije pojedinih modela nalaze se u opisu artikla.