Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

TRI NOVA FITBIT UREĐAJA: Sense 2, Versa 4 i Inspire 3

Satovi i narukvice su namijenjeni za fitness, sportske i zabavne aktivnosti.

 

 Homefit by Edo & Fitbit

 

 

Prihvatite izazov i vježbajte 7 tjedana uz stručno vodstvo Ede. Homefit je je progresivni kućni program LIVE vježbanja. U 7 tjedana odraditi ćete 21 trening uživo.  Edo je vaš trener 3x tjedno! Vježbate skupa PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK u 19:00 sati. Krećemo u ponedjeljak, 07.11.2022. u 19:00 sati.

 

Želite ostati iznad žute linije, zdravije živjeti i promijeniti mindset prema vlastitom tijelu? Krenite na putovanje prema boljem ja #NEMAPREDAJE

 

Kupite Fitbit  i osvojite  besplatno vježbanje s Edom! Svim našim kupicima u suradnji s Fitbitom poklanjamo besplatno vježbanje s Edom. Sve što trebate je odabrati Fitbit po svojoj mjeri i kopiju računa zajedno s svojim osobnim podacima poslati na mail: homefit.admin@rtl.hr

 

Uz Fitbitov powered by Google Sense 2 spavat ćete bolje i živjeti zdravije te pobijediti stres. Ovo je najnapredniji uređaj za praćenje ikada, s tanjim i lakšim dizajnom te novim senzorom za praćenje razine stresa tijekom cijelog dana. Uz Versu 4 pratite svoje tijelo, a ne raspored. Birajte između više od 40 načina vježbanja koji su dostupni na vašem zapešću.

 

Sense 2 i Versa 4 kompatibilni su s iOS-om i Androidom i prepuni su pametnih značajki uključujući proširene tekstualne i aplikacijske obavijesti, lako vidljiva upozorenja, pametne odgovore (samo Android) i još mnogo toga. Osim toga, ubrzo ćete moći pristupiti Google kartama i Google novčaniku izravno na svom zapešću.

 

Treći model Inspire 3 je zabavna i jednostavna sportska narukvica koja će vam pomoći da živite zdravije, radite ono što volite i osjećate se najbolje moguće. Sadrži jednostavnu metodu praćenja ključnih metrika 24/7 kao što su aktivnost, broj otkucaja srca, spavanje, razina stresa i još mnogo toga. Tankog je i laganog dizajna sa zaslonom u boji osjetljivim na dodir i baterijom dugog trajanja do 10 dana.