Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

LG 55UP7500 4K UHD - Nestvarna interakcija.

Real 4K UHD.

Televizori LG UHD svaki put nadmašuju vaša očekivanja. Doživite realističnu kvalitetu slike i žive boje s četverostruko većom preciznošću piksela nego kod značajke Full HD.
 

Zajamčena blockbusterska izvedba.

Doživite kino iskustvo u svom domu. FILMMAKER MODE™ i HDR donose vam interaktivnije iskustvo gledanja. Povežite se sa svojim omiljenim platformama za streaming da biste pristupili sadržaju koji volite.
 

Dom vaših omiljenih kanala.

Pristupite aplikacijama Apple TV i Netflix. Odaberite najnovije filmove, TV serije, dokumentarne filmove i sportove uživo te ih pronađite na jednom mjestu.
 

Ostvarenje redateljeve vizije.

FILMMAKER MODE™ isključuje zaglađivanje pokreta zadržavajući izvorni omjer slike, boje i broj sličica u sekundi. Time se precizno ostvaruje redateljeva izvorna vizija pa film doživljavate onako kako ga je zamislio.
 

 

Do najsitnijeg detalja.

Televizor LG UHD pruža živopisne boje i precizne detalje uz značajku Active HDR. Uživajte u svojim omiljenim filmovima u istoj kvaliteti kao i u originalu s više HDR formata, uključujući HDR10 i HLG.
 

Igrajte kao frajer.

Uskočite u akciju. Alat za optimizaciju igara, fino podešena HDR grafika i niska razina ulaznog kašnjenja čine igranje bržim i interaktivnijim.
 

 

Uzbudljivo sportsko iskustvo

Imajte osjećaj kao da ste na stadionu. Značajka Bluetooth Surround Ready omogućuje vam da igru doživite kao da ste tamo. Uz značajku Sports Alert uvijek ćete znati kada igraju vaše omiljene ekipe.

 

Poboljšajte svoj interijer

Dodajte UHD svojoj dekoraciji interijera. Tanak zaslon i okvir u kombinaciji s estetskim dizajnom podižu svaki interijer.
 
 

Unaprijedite sve što gledate i slušate.

Procesor uklanja videosmetnje i stvara življe boje i kontrast. Slike niske razlučivosti unaprjeđuju se i reproduciraju uz kvalitetu koja je gotovo ista kao 4K. Također zna kada, gdje i kako poboljšati zvuk, stvarajući virtualni prostorni zvuk za interaktivno kinematografsko iskustvo.
 

 

Vidite sve u 4K.

Televizor LG UHD pretvara 2K sadržaj u najrealističniju 4K sliku unapređujući detalje, definiciju i boju. Uživajte u jasnijem tekstu i slikama uz smanjene smetnje i povećanu oštrinu slike.
 

Sjajna ideja za bolji televizor.

Senzor za svjetlo mjeri okolnu rasvjetu, a zatim procesor lijepo prilagođava mapiranje nijansi za optimalnu svjetlinu zaslona. Pametna kontrola zatamnjenja i algoritam za kompenzaciju piksela poboljšavaju kontrast za kvalitetnije tamne slike. Nadalje, HDR sadržaj poboljšan je podešavanjem svjetline kojim se preobražavaju tamnije scene u scene s impresivnim kontrastom, pojedinostima i dubinom boja.
 
 

Zvuk koji svaki žanr zaslužuje.

Učenjem iz više od 17 milijuna podataka o zvuku procesor prepoznaje glasove, efekte i frekvencije kako bi potom mogao optimizirati zvuk po žanru za sveobuhvatnije iskustvo.
 

Mislite da znate što znači pametno?
Razmislite ponovno.

LG ThinQ je tu da maksimalno unaprijedi vaše iskustvo gledanja televizije. Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta i upravljajte televizorom vlastitim glasom putem potpuno novog početnog zaslona kako biste osigurali veću udobnost i kontrolu.