Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Plaćaj Zaba karticom i ostvari 10% popusta na Asus prijenosnike

Plaćajte karticama Zabe i ostvarite 10% popusta na cjelokupni asortiman Asus prijenosnika

Trebate li klasični laptop jednostavan za korištenje za svakodnevne poslove, onaj koji je fleksibilan da možete iz prezentacije uroniti u zabavu u bilo kojem trenutku ili laptop s odvojenom tipkovnicom kako bi ga mogli nositi kao tablet dok ste u pokretu?
Kao jedan od vodećih proizvođača računala u svijetu, čija prijenosna računala odlikuje predivan dizajn, kvaliteta i pouzdanost, Asus predstavlja prvi izbor. Bez obzira trebate li prijenosno računalo za posao ili zabavu, svojom širokom paletom prijenosnih računala modernog dizajna Asus će zadovoljiti će sve vaše potrebe.

 

Kupujte Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke i dodatno uštedite čak 10% na online kupnju.

 

Asus X serija - Klasični dizajn, žive boje

Asus X serija - Klasični dizajn, žive boje

Dizajniran za produktivnost i zabavu. ASUS X Serija pogonjena je Intel procesorom kako bi dobili glatke i precizne računalne performanse. S integriranom Intel HD grafikom, memorijskim kontrolerom na ploči, do 8 GB RAM, i Windows 10 operativnim sustavom čini ih idealnim računalom za svakodnevne poslove.

 

ASUS K serija prijenosnika - za vrhunski osjećaj u poslu i zabavi

Dizajnirani kako bi zadovoljili svakodnevne potrebe za računalnim operacijama. Prijenosnici ASUS K serije su takni i lagani, s minimalističkim dizajnom te s metalnom teksturom.

ASUS K serija prijenosnika - za vrhunski osjećaj u poslu i zabavi

 

Asus Zenbook Flip UX360 - idealan za posao i zabavu

Asus Zenbook Flip UX360 - idealan za posao i zabavu

Ovaj ultra-tanki, ultra-lagani konvertibilni uređaj je prijenosno računalo sa stilom i zgodan tablet, koji će vam pomoći da sve poslove obavite lako, ali i da se zabavite u trenucima odmora. Napravljen je od izdržljivog aluminija, samo 13,9 mm debljine i težinom od samo 1,3 kg možete ga svuda nositi bez napora.

 

ASUS ZenBook 3

Svaka prezicno napravljena komponenta i svaki elegantno izrađen detalj je u potpunosti promjenjen i redizajniran kako bi ZenBook3 bio najprofinjeniji ZenBook do sada. Lakši, tanji, čvršći, nevjerojatno moćan i prekrasan. Jednostavno rečeno to je najsavršenije prijenosno računalo na svijetu.

ASUS ZenBook 3

 

ASUS ROG Gaming

ASUS ROG Gaming

Maksimalne gaming performanse, pažljiv dizajn, besprijekorni vizuali i trenutne nadogradnje. Doživite bilo koju igru ili pokrenite bilo koji program, s oštrijim vizualima i vrhunskim performansama koje zahtjevate.

 

Navedena pogodnost vrijedi za plaćanje na rate MasterCard karticama Zagrebačke banke i za jednokratno plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke i vrijedi samo za online kupnju. Promotivni period traje od 18.9.2017. do 30.9.2017. ili za prvih 200 kupaca (ovisno do čega dođe prije).

*Popust nije odmah vidljiv na košarici već se obračunava i prikazuje na koraku plaćanja prilikom unosa broja kartice. Popust se obračunava automatski i nije potreban unos promo koda. Točan iznos kupovine biti će vidljiv nakon unosa broja kartice  ukoliko broj kartice zadovoljava uvjete akcije.