Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Otkrijte zašto je Dyson drugačiji!

 

Priča o Dysonu

James Dyson prvi je patent podnio 1980. godine. Dyson je osnovao vlastitu tvrtku u Malmesburyju. Ovdje su nastavljena istraživanja na usisivačima bez vrećice, a oni se temelje na ciklon tehnologiji koja je poznata danas. U samo godinu i pol model je postao najprodavaniji usisivač u Velikoj Britaniji. Tvrtka se i danas nalazi u Malmesburyju. Međutim, proizvodnja proizvoda je u Maleziji od 2002.

Danas se Dyson uređaji nalaze u preko 65 zemalja u svijetu.  U premium segmentu Dyson je čak vodeći na tržištu s 82%. Prodano je više od 28 milijuna usisavača (od 2012).

Dysonov razvojni rad pokupio je brojne nagrade. Tvrtka je već primila nagradu za dizajn iF proizvoda, nagradu Catering Star, nagradu Plus X i nagradu za dizajn proizvoda Reddot.  Proizvodi su izloženi u brojnim muzejima širom svijeta. U "Muzej primijenjene umjetnosti" u u Kölnu prikazuje modele, u New Yorku zainteresirani mogu pogledati proizvode u "Metropolitan Museum of Art".

 

Dyson ponuda

Pokazalo se da je Dyson vrlo često korak ispred konkurencije zahvaljujući ulaganju u naprednu tehnologiju i kvalitetu.

Poznati brend koji već godinama stalno raste i diže svjetske standarde kvalitete postao je jedan od najpopularnijih proizvođača ovog doba. Inovativni usisavači koje mnogi smatraju najboljima općenito, uređaji za osobnu njegu, ventilatori i odvlaživači zraka njihov su zaštitni znak.

 

Dyson usisavači

Svi Dyson usisavači napravljeni su za dubinsko čišćenje vašeg doma. Tehnologija usisavača dizajnirana i testirana za snažno usisavanje na svim vrstama podova.

 

Dyson bežični štapni usisavači

Najnovija Dyson tehnologija. Snažno, svestrano dubinsko čišćenje cijelog doma. Čvrst, a lagan.

 

 

Dyson cilindrični usisavači

Kompaktno, snažno čišćenje s Ball™ tehnologijom, za jednostavno kretanje ispod namještaja i oko prepreka.

SAZNAJ VIŠE!

 

 

Dyson osobna njega

 

Uređaj za oblikovanje kose - Dyson AirwrapTM

S cijevima za kovrčanje ili valove te četkama za zaglađivanje i volumiziranje kose. Dyson AirwrapTM uređaj za oblikovanje kose primjenjuje Coanda efekt - oblikovanje kose bez ekstremne topline. Kovrče. Valovi. Zaglađivanje. Sušenje. Bez ekstremne vrućine. 

Jedan uređaj, toliko mogućnosti!

 

 

Sušilo za kosu – Dyson Supersonic

Nakon niza rigoroznih testiranja kose u našim laboratorijima, napravili smo nove nastavke koji odgovaraju različitim tipovima kose. I zato što kontinuirano razvijamo svoje uređaje, poboljšali smo Difuzor i Koncentrator za oblikovanje. Izaberite brzo sušenje, bez pretjerane topline. Napravljeno za različite tipove kose. 

Revolucija u području sušenja i oblikovanja kose!

SAZNAJ VIŠE!

 

 

Uređaj za tretman zraka

 

Ventilatori

Bez lopatica i rešetki, Dyson ventilator je siguran, jednostavan za čišćenje i ne proizvodi uzburkani zrak.

 

 

Grijalica-Ventilator

Brzo, ujednačeno grijanje sobe i snažno hlađenje. Sve u jednom uređaju.

 

 

Ovlaživači zraka

Higijenski ovlaživač zraka koji ravnomjerno pokriva sobu.

SAZNAJ VIŠE!

 

 

Motivacija za proizvodima s vrhunskom kvalitetom

Trud, zalaganje i stalne inovacije čine Dyson vrhunskim proizvođačem uređaja u više od 65 država svijeta. Oko tisuću stručnjaka svaki dan osigurava da uređaji u radu nadmaše ostale te da su napravljeni da traju, a sam James Dyson sa svojom ekipom inženjera u Engleskoj uporno razmišlja i traži načine kako da stvari rade još bolje. „Poboljšati. Unaprijediti.“ , njihov je moto. Upravo je to ključ uspjeha Dyson uređaja i kvalitete.

OTKRIJTE vrhunske Dyson uređaje, isprobajte ih i uvjerite se sami u sve prednosti koje donose!