Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! DJI Mini 4 Pro

 

Lagan, a snažan!


DJI Mini 4 Pro najnapredniji je dron s mini kamerom do sada. Integrira snažne mogućnosti slikanja, detektiranje prepreka u svim smjerovima, ActiveTrack 360° s novim načinom praćenja i 20 km FHD video prijenos, donoseći još više stvari koje voliš.

Poleti kad god te uhvati inspiracija. S težinom manjom od 249 g, Mini 4 Pro dizajniran je za praktičnost u pokretu, a njegova minimalna težina znači da nema potrebe za obukom ili registracijom u većini zemalja i regija.

 

 

 

Performanse

S lakoćom uhvati složenije detalje s kamerom koju pokreće CMOS senzor od 1/1.3" koji sadrži Dual Native ISO Fusion, otvor blende f/1,7 i 2,4 μm 4-u-1 piksele. Više svijetlih i zasjenjenih detalja s visokim dinamičkim rasponom znači beskompromisne rezultate u svakom kadru. Tu je i 4K/60fps HDR i 4K/100fps video, dok 10-bitni D-Log M i HLG pomažu uhvatiti zadivljujući raspon boja i pružaju veću fleksibilnost tijekom uređivanja i dijeljenja.

Više načina da vidiš sve! Mini 4 Pro pruža True Vertical Shooting koji omogućuje okomito snimanje optimizirano za društvene mreže, Large-Angle Tilt s maksinalnim kutom nagiba kamere od 60° te Digital Zoom s kojim možeš snimati fotografije s do 2x zumom i videozapise s 4x zumom.

 

 

Intuitivne značajke

Višesmjerno detektiranje prepreka čini Mini 4 Pro vrlo sigurnim. S četiri širokokutna vidna senzora i parom senzora za gledanje prema dolje, otkriva prepreke iz svih kutova. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) osigurava dodatnu sigurnost omogućavajući automatsko kočenje i zaobilaženje tijekom leta.

Ostavi brige o bateriji iza sebe i ostani usredotočen na stvaranje uz Mini 4 Pro Intelligent Flight Battery. Uživaj u do 34 minute leta ili nadogradite na Intelligent Flight Battery Plus kako bi uživao u iznimno dugom maksimalnom vremenu leta od 45 minuta. Mini 4 Pro ima DJI-jev O4 video prijenos što znači da možeu uživati u ultra-odzivnoj kontroli i glatkim 1080p/60fps FHD prijenosima uživo s udaljenosti do 20 km.

 

 

Dodir kinematografije

Mini 4 Pro ima tri laka načina za snimanje fotografija: Spotlight, Point of Interest i revolucionarni novi ActiveTrack 360° s poboljšanim mogućnostima praćenja objekta. Promijeni putanju na sučelju kotačića za praćenje kako biste snimili besprijekorne kinematografske snimke. Uz višesmjerno detektiranje prepreka, zaobilaženje prepreka i postizanje glatkijeg, stabilnijeg praćenja za rezultate profesionalne razine je šokantno jednostavno.