Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Kupi novi MacBook Pro!

 

Apple predstavlja novi MacBook Pro 14" i MacBook Pro 16" s novim, bržim i jačim M2 Pro i M2 Max čipovima. 

Links kao Authorized Reseller među prvima predstavlja najnovije Apple proizvode.

 

 

MacBook Pro s M2 Pro i M2 Max čipovima, profesionalnim korisnicima donosi još učinkovitije performanse i trajanje baterije!

S M2 Pro i M2 Max - najsnažnijim i najučinkovitijim čipom na svijetu za profesionalna prijenosna računala - MacBook Pro rješava zahtjevne zadatke poput renderiranja efekata, koje je do 6x brže od najbržeg MacBook Pro-a temeljenog na Intelu te gradacije boja, koja je do 2x brža.(1)
Nadovezujući se na neviđenu energetsku učinkovitost Apple silicija, baterija na MacBooku Pro sada traje do nevjerojatna 22 sata - najduže trajanje baterije ikada u Macu.(2)

 

 MacBook Pro s M2 Pro čipom nudi:

  • Renderiranje naslova i animacija u pokretu je do 80 posto brže(1) od najbržeg MacBooka Pro s Intel procesorom i do 20 posto brže(3) od prethodne generacije.
  • Obrada slika u Adobe Photoshopu je do 80 posto brža(1) od najbržeg MacBooka Pro s Intel procesorom i do 40 posto brža(3) od prethodne generacije.
  • M2 Pro ima neizmjerno moćan i učinkovit medijski mehanizam, uključujući hardverski ubrzano H.264, HEVC i ProRes video kodiranje i dekodiranje, što omogućuje reprodukciju višestrukih tokova 4K i 8K ProRes videa uz vrlo malo potrošnje energije.

MacBook s M2 Max čipom nudi:

  • Renderiranje efekata u Cinema 4D je do 6x brže(1) od najbržeg MacBook Pro-a temeljenog na Intelu i do 30 posto brže (4) od prethodne generacije.
  • Ocjenjivanje boja u DaVinci Resolveu je do 2x brže(1) od najbržeg MacBook Pro-a temeljenog na Intelu i do 30 posto brže(4) od prethodne generacije.

 

Kupi već danas!

  

(1) Rezultati su uspoređeni s prethodnom generacijom 2,4 GHz 8-jezgrenih Intel Core i9 temeljenih 16-inčnih MacBook Pro sustava s Radeon Pro 5600M grafikom s 8 GB HBM2, 64 GB RAM-a i 8 TB SSD.
(2) Testiranje je proveo Apple u studenom i prosincu 2022. koristeći predprodukcijske 16-inčne MacBook Pro sustave s Apple M2 Pro, 12-jezgrenim CPU-om, 19-jezgrenim GPU-om, 16 GB RAM-a i 1 TB SSD-om.
(3) Rezultati su uspoređeni s prethodnom generacijom 16-inčnih MacBook Pro sustava s Apple M1 Pro, 10-jezgrenim CPU-om, 16-jezgrenim GPU-om, 32 GB RAM-a i 8 TB SSD-om.
(4) Rezultati su uspoređeni s prethodnom generacijom 16-inčnih MacBook Pro sustava s Apple M1 Max, 10-jezgrenim CPU-om, 32-jezgrenim GPU-om, 64 GB RAM-a i 8 TB SSD-om.