Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Uz MacBook Pro na poklon slušalice Beats EP u vrijednosti od 789 kn!

Zašto Mac?


Mac je jednostavan, siguran i iznimno moćan stroj. Opremljen je vrhunskim aplikacijama koje potiču produktivnost i kreativnost. Stvoren je da surađuje s iPhoneom i iPadom bolje nego ijedno drugo računalo. A zato što Apple proizvodi i softver i hardver, sve radi jednostavno i besprijekorno.
Stvoren da bude bolji.
Mac prijenosnici su nevjerojatno tanki i lagani, a istovremeno i toliko izdržljivi da traju godinama. Na Macu sve radi besprijekorno zato što su njegov hardver i softver stvoreni jedno za drugo i prepuni tehničkih inovacija poput Touch Bara.
Aplikacije za sve.
Mac dolazi opremljen vrhunskim aplikacijama za kreativnost i produktivnost s kojima možeš kreirati dokumente, prezentacije i filmove, surfati internetom, slati poruke, pisati bilješke, upravljati kalendarom i još mnogo toga. I, naravno, Microsoft Office savršeno radi na Macu.
Stvoren za iPhone. I obratno.
Ako koristiš iPhone, uživat ćeš u svemu što možeš napraviti na Macu. Upućuj i primaj iPhone pozive na Macu, šalji i primaj poruke. Počni pisati email, dokument ili surfati na jednom Apple uređaju i nastavi na drugom. iCloud čuva sve tvoje fotografije, glazbu i druge datoteke ažurirane i sinkronizirane na Mac i iOS uređajima.
Privatnost i sigurnost.
Nama u Appleu vaše povjerenje znači sve. Zato su nam sigurnost i privatnost uvijek na prvom mjestu. Proizvodi i usluge osmišljeni su da čuvaju tvoje podatke na sigurnom pa se možeš bezbrižno posvetiti onome što radiš.


MacBook Pro


Novi MacBook Pro tanak je i lagan kao list papira, a brži je i moćniji nego ikad. Ima svjetliji i živopisniji zaslon od svih Mac prijenosnika. A baterija mu traje do 10 sati. To je prijenosnik za sve ono što radiš svaki dan. Ponesi ga kamo te inspiracija odvede.

ISKORISTI NOVU NIŽU CIJENU, JEDNAKU CIJENU ZA SVE NAČINE PLAĆANJA I BESPLATNU DOSTAVU!

ODLIČNI UVJETI U LINKSU + NA POKLON VRHUNSKE SLUŠALICE BEATS EP U VRIJEDNOSTI OD 789 KN!