Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Logitech Pebble M350 i K380 – miš i tipkovnica koje ćete voljeti! 🥰

 

Logitech M350 novi je miš na tržištu, a donosi tanak i minimalistički dizajn za korištenje u uredu i domu te ga odlikuje i iznimno povoljna cijena. Namijenjen je onima koji koriste prijenosnik za dugotrajni rad i žele iskoristiti sve pogodnosti bežične tehnologije.

 

Već na prvi pogled jasno je da se miš razlikuje od konkurencije na tržištu. Logitechov miš visok je samo 26.5 mm te teži samo 100 grama! Bez obzira na te karakteristike, miš je iznimno čvrst, a kvaliteta izrade dolazi do izražaja već prvi prvom korištenju. Završna obrada je nešto što će dodatno privući kupce, a savršeno će se uklopiti u svako okruženje jer dolazi u tri boje – crnoj, roza i bijeloj. Možda najbolja usporedba ovog miša je S Appleovim mišem Magic Mouse, s tim da Pebble dolazi s kotačićem za skrolanje. Naime, istraživanje je pokazalo da korisnici više vole mehanički kotačić od onog „nevidljivog“.

 

 

U Logitechu su prilikom dizajna proizvoda uvijek puno pažnje posvećivali udobnosti korištenja, odnosno ergonomiji. Vođeni idejom da miš mora odlično izgledati, nikako nisu zanemarili činjenicu da mora biti i ugodan tijekom korištenja. Stoga sa sigurnošću možemo utvrditi da je i M350 rezultat uloženog truda kako bi se napravio model miša koji je podjednako minimalistički dizajniran i iznimno ugodan za korištenje.

 

U tom kontekstu treba i podsjetiti na model miša Silent M330, a Pebble donosi upravo značajke tog miša jer je iznimno tih za korištenje što će svakako cijeniti vaši kolege ili ukućani jer gotovo ne proizvode nikakve zvukove tijekom korištenja. Klasični klik ovdje je toliko diskretan da ga se s pravom može nazvati nečujnim. Statistički gledano, miš M350 Pebble je 40 posto tiši od model Logitech Marathon Mouse, jednog od najboljih miševa na tržištu. A to, uvjereni smo, nije nezanemariv podatak.

 

 

Ni razina buke koju proizvodi kotačić za skrolanje ovaj miš nije zanemariva. Naime, miš koristi tehnologiju puno skupljeg modela M720 Marathon, a što je posebno dobro za tiha okruženja koja zahtijevaju tihi rad ili pak za rad u kasnim noćnim satima.

Miš dolazi s USB prijamnikom koji se može pohraniti u maleni spremnik s donje strane miša, a tamo se nalazi i AA baterija koja može trajati i do 18 mjeseci, odnosno godinu i pol, što znači da zaista ne morate brinuti o tome hoće li miš raditi ili ne.

 

 

Višestruka povezivost sigurno je jedna od značajki koji ovaj miš izdvaja u ponudi sličnih miševa – možete ga spojiti putem gore spomenutog USB prijamnika ili putem Bluetooth veze, a miš se može koristi na dva različita računala istovremeno. Naime, na stražnjoj strani miša se nalazi gumb koji vam omogućava odabir spajanja na računalo putem Bluetooth veze ili USB prijamnika.

 

Obzirom na male dimenzije i tek samo 100 grama težine, miš je lako prenosiv te lako može postati vaš najbolji suputnik. Da stilizirani dizajn i vrhunske performanse ne moraju nužno imati visoku cijenu, dokaz je i ovaj dizajnerski miš koji je dostupan za samo 189,05 kn dostupan u Linksu. Ukoliko tražite žele vrhunski uređaj bez da se odreknete funkcionalnosti puno skupljih miševa, a da pritom ostvarite i značajnu financijsku uštedu, Logitech Pebble M350 savršen je izbor za vas. Uz ovog savršenog miša odlično će se uklopiti I bežična tipkovnica Logitech K380.

 

Logitech K380 – Kompaktna i funkcionalna bežična tipkovnica

u razigranim bojama

 

Nedavno predstavljena bežična tipkovnica Logitech K380 tanka je, lagana i kompaktna bežična tipkovnica koja je jako korisna ako vam treba funkcionalnost za prijenosne uređaje koje koristite. K380 privlači pažnju pomalo neobičnim, okruglim tipkama. Posebnu dozu stila donosi ružičasta boja s mat premazom i zaobljenim tipkama, a dostupna je još u crnoj i bijeloj boji.

 

Tipkovnica se bežično povezuje s do tri uređaja i omogućuje vam prebacivanje s jednog na drugi uređaj bez zastoja -  tri bijele tipke s ikonama koje prikazuju laptop, tablet i telefon te imaju bijeli LED indikator iznad sebe koji pokazuje koji je uređaj povezan.

 

Zanimljivo je da se tipkovnica dobro povezuje i radi s Android, iOS i iPadOS uređajima. Jednom kada osjetite komfor korištenja jedne tipkovnice na više platformi, više vjerojatno nećete poželjeti vratiti se konvencionalnim tipkovnicama koje rade samo na jednom računalu. A uparite li ovu tipkovnicu sa srodnim mišem M350, također dostupnim u tri boje, vaš personalizirani stol postat će omiljeno mjesto za rad.