Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Nagradni natječaj Logitech G305 – gaming mora biti razigran

 

Kada bi vas netko pitao da u najkraćem mogućem vremenu nabrojite 3 karakteristike vrhunskog gaming miša, kako bi glasio vaš odgovor? Pomalo odvažno ćemo pretpostaviti da sadrži neke od sljedećih karakteristika: ergonomija, senzor, brzina, bežičnost. Iako možda prvi pogled na novi gaming miš Logitech G305 ne sugerira postojanje gore navedenih karakteristika, izgled ponekad vara!

 

Superioran i atraktivan

Kad smo već kod izgleda, moramo naglasiti da gaming miš u boji izgleda fantastično! Dolazi u četiri boje (crna, bijela, lila i plava) i pruža vam mogućnost da vaš stol za gaming zaživi u novim bojama te da ga stilski uparite s nekim od postojećih komada periferije.

 

A što se skriva ispod, tek samo 99 grama, lagane konstrukcije? Miš G305 opremljen je najnovijom generacijom HERO senzora te isporučuje 12000 DPI-a, dok bežična tehnologija povezivanja LIGTSPEED pruža superbrzi odaziv od 1 ms. Kako biste bezbrižno dugo igrali brine jedna AA baterija koja omogućuje do 250 sati igranja. A ako se zaigrate, ne brinite – indikatorska lampica upozorit će vas da je baterija pri kraju, odnosno da vam je preostalo još 15 posto kapaciteta.

 

Izdržljiv, kompaktnog oblika i s ugrađenim prostorom za pohranu nano prijemnika čine G305 izvrsnim pratiteljem na putovanju, koji je sa svojih 6 programibilnih tipki uvijek spreman za igru. Uz povoljnu cijenu od 53,99 € za bijeli, lila i plavi G 305 miš čini se savršenim izborom za one koje traže savršeni omjer kvalitete i cijene.

 

Pravila nagradnog natječaja možeš pogledati na https://www.links.hr/hr/article/pravila-tiktok-nagradnog-natjecaja-logitech-g305