Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

LG 5 godina sigurnosti za UHD LED TV!

 

U okviru promocjie "5 GODINA SIGURNOSTI" razdoblje sigurnosti produženo je na ukupno 5 godina za nove LG UHD LED modele iz 2019., kupljene u periodu 17.10.2019. - 02.12.2019. i registrirane do 31.12.2019.

U sklopu ove promocije nakon 2 godine tvorničkog jamstva vaša je zabava i dalje zagarantirano sigurna! Tijekom prve dvije godine od datuma kupovine proizvoda obuhvaćenog ovom promocijom ostvarujete puna prava tvorničkog jamstva, uključujući besplatni popravak, besplatnu zamjenu oštećenih dijelova uz besplatan popravak na licu mjesta, ukoliko je potreban te besplatnu zamjenu uređaja ukoliko isti nije moguće ili nije isplativo popravljati.
 
Tijekom treće, četvrte i pete godine, a računajući od dana kupovine proizvoda, proizvodi su pod ograničenim jamstvom (5 GODINA SIGURNOSTI)  koje se odnosi na sve nedostatke koji mogu nastati kao rezultat pogreške u proizvodnji, a podrazumijeva besplatan popravak, besplatne rezervne dijelove te besplatnu zamjenu uređaja u slučaju neisplativosti popravka, ali ne uključuje besplatan popravak na lokaciji.

Kako biste ostvarili pravo na produljeno jamstvo na proizvod, potrebno je registrirati se na LG stranicama, na povezniciniže. Obvezno provjerite točnost unesenih podataka prije nego podnesete zahtijev za registraciju. Svakako preuzmite i Uvjete i odredbe promocije 5 godina sigurnosti te ih čuvajte zajedno s ovjerenim jamstvenim listom i računom za slučaj potrebe ostvarivanja prava iz jamstva.

Pažljivo pročitajte Uvjete i odredbe.

Poveznica za registraciju pronađi ovdje.