Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Legion Y520 serija - za totalni gaming uvijek i svugdje!

Naoružani komponentama za dostojan natjecateljski gaming

Y520 prijenosnici imaju za cilj ojačati tvoj sportski duh za natjecateljski gaming. Glavni "motor" je Intel® Core i7 Kaby Lake procesor s 12% većom produktivnosti od prethodnika i 19% većim performansama u online gamingu! 

Laptopi dolaze s NVIDIA GTX 1050 Ti grafikom koja omogućuje glatko i bezbrižno igranje novih naslova popularnih igara.

"Loading" u igrama te neže živcirati kao prije, jer je Legion opremljen SSD-om od 256GB! Ogroman prostor za pohranu do 2TB kapaciteta biti će ti više nego dovoljan te prigodan za spremanje cijele kolekcije omiljenih igara.

Za potpuni zvučni doživljaj pobrinuli su se Harmann zvučnici od 2 x 2W s Dolby Audio Premium sustavom za reprodukciju kvalitetnog zvuka različitog sadržaja, bilo da je riječ o zvuku iz igre ili reprodukcije video i audio zapisa.

Iskoristi pogodnost "Lenovo Nerve Sense" sustava u kojem možeš sam po želji aktivirati ili deaktivirati potrebne/nepotrebne funkcije. Ovaj sustav će ti olakšati svakodnevno korištenje prijenosnika. jer ćeš ga prilagoditi po svojim željama i potrebama.

Konkretan i agresivan dizajn, čvrsta izrada

Prepoznatljiv dizajn karakterističan za Lenovo gaming prijenosnike sada je još atraktivniji, konkretniji i "mišićaviji". 

Tipkovnica i touchpad dolaze u izraženim crvenim nijansama pozadinskog osvjetljenja koje je idealno za gaming u kasne sate! Tipkovnica je osim za gameplay, izrađena za praktični i jednostavni "brzi chat" tijekom igranja s drugim gamerima.

Težina od samo 2,4 kg zahvlaljujući plastičnoj izradi rezultira laganom prenosivošću što ćeš iznimno cijeniti u praksi, a zaslon od 15,6" u FullHD rezoluciji s IPS matricom neće razočarati.

  • Performanse za totalni gaming u pokretu
  • Konkretan dizajn po uzoru na "manje je više"
  • Iznimno prenosivi i tanki

Naruči svoj model u Linksu uz odlične uvjete kupnje!