Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Legion Y520 serija - za totalni gaming uvijek i svugdje!

 

 

Naoružani komponentama za dostojan natjecateljski gaming

Y520 prijenosnici imaju za cilj ojačati tvoj sportski duh za natjecateljski gaming. Glavni "motor" je Intel® Core i procesor 7. generacije  koji se odlikuje s 12% većom produktivnosti od prethodnika i 19% većim performansama u online gamingu!

Laptopi dolaze s NVIDIA® GTX 1050/1050GTi grafičkim karticama koja omogućuje glatko i bezbrižno igranje novih naslova popularnih igara. "Loading" u igrama te neže živcirati kao prije, jer je Legion opremljen SSD-om do 512GB! A HDD, s ogromnim prostorom za pohranu, kapaciteta do 2TB biti će ti više nego dovoljan za spremanje cijele kolekcije omiljenih igara.

 

 

Prilagođeni zvuk

Za potpuni zvučni doživljaj pobrinuli su se Harmann zvučnici od 2 x 2W s Dolby Audio Premium sustavom za reprodukciju kvalitetnog zvuka različitog sadržaja, bilo da je riječ o zvuku iz igre ili reprodukcije video i audio zapisa.

Lenovo Nerve Centre

Iskoristi pogodnost "Lenovo Nerve Sense" sustava u kojem možeš sam po želji aktivirati ili deaktivirati potrebne/nepotrebne funkcije. Ovaj sustav će ti olakšati svakodnevno korištenje prijenosnika. jer ćeš ga prilagoditi po svojim željama i potrebama.

Lenovo Y520 premium audio

 

Lenovo Legion y520 - izgrađen protiv zagrijavanja

Prenosivi dizajn

Debljine samo 25,88 mm i mase samo 2,4 kg u kućištu otpornom na mrlje, ovo prijenosno računalo za igranje ide s vama kamo god krenuli. Računalo Y520 samo ubacite u torbu i uživajte u snažnom mobilnom iskustvu igranja, bez obzira gdje se nalazili.

Izgrađen protiv zagrijavanja

Prijenosno računalo Y520 dizajnirano je kako se ne bi zagrijavalo zahvaljujući strateški konstruiranim ventilatorima i otvorima. Sustav ventilatora koji se nalazi u blizini grafičke kartice i procesora osigurava nesmetano izbacivanje vrućeg zraka, a otvori za protok zraka smješteni na stražnjoj strani uklanjaju toplinu. Osim toga, Lenovo Nerve Centre sadrži prečac za ekstremno hlađenje tijekom igranja u situacijama kada je potrebno dodatno hlađenje.

Fenomenalni uvijeti plaćanja

Cijena je jednaka za sve načine plaćanja. Platite karticom do 12 rata bez kamata*. A mi Vam ga dostavljamo na kućna vrata potpuno BESPLATNO!