Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Kupi novi - zbrini stari kućanski aparat s Linksom

 

 

 

Kako se riješiti starih kućanskih aparata uz kupnju novih?

 

22.09. - 31.12.2021.

 

Kad dođe vrijeme da zamijenite hladnjak, štednjak ili bilo koji drugi kućanski aparat, vjerojatno ćete potrošiti puno vremena pokušavajući odlučiti o posebnim karakteristikama za svoj nov uređaj. No jednako je važno pitanje kako zbrinuti staru jedinicu na ekološki odgovoran način.

 

Rashladna sredstva koja se nalaze u odvlaživačima zraka, klima uređajima i starijim hladnjacima sadrže plinove koji, ispuštanjem u atmosferu, mogu uništiti ozonski omotač.

 

Štoviše, mnogi kućanski aparati sadrže opasne komponente i toksine poput žive koji mogu biti otrovni kada se bace na odlagalište. Čak i da ti toksini nisu problem, ti aparati sadrže ogromnu količinu metala koja se mogu bolje iskoristiti.

 

Ako ste oduševljeni time što se vaš stari uređaj reciklira* i ne nanosi štetu planetu, a trebate ga zamijeniti novim, onda je Links pravi izbor za vas. Kod kupnje novog uređaja*, možete uštedjeti vrijeme i novac te dobiti besplatnu uslugu isporuke novog aparata iz asortimana bijele tehnike i kućanskih aparata uz besplatan odvoz vašeg starog uređaja koji će biti ekološki zbrinut.

 

*Besplatna usluga dostave bijele tehnike i malih kućanskih aparata odnosi se na kupnju aparata isključivo u Links Family Mall poslovnici na Jankomiru te Links Novi Zagreb u centru Ambienta od 22.09. - 31.12. za dostavu na području grada Zagreba.