Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi modeli HP laptopa za multimediju!

 

HP 250
Idealan prijenosnik za posao

Izrađen je za sigurnost i suradnju. S kvalitetnim kućištem i specifikacijama te najnovijom zaštitom, to je poslovni uređaj koji vaš posao treba.

Pouzdano dovršite projekte s najnovijom tehnologijom, uključujući snažne Intel Core procesore do 10. generacije, brzu memoriju i pohranu.

Izdržljiv mobilni dizajn
Budite sigurni da HP 250 može biti u korak s mobilnim stilovima tanjih i lakših dizajna. Izdržljivo kućište štiti prijenosno računalo, tako da izgleda jednako profesionalno kao i vi.

Dobro povezan
Ovo je prijenosno računalo spremno za povezivanje sa svim vašim perifernim uređajima i dizajnirano je tako da odgovara potrebama poslovanja s RJ-45 i HDMI priključkom.HP 15/17
Dizajnirani za dugotrajne performanse, ovi stilski dizajnirani HP 15/17" prijenosni uređaji imaju dugotrajnu bateriju koja vas drži čitavim danom spojenim, zabavnim i produktivnim. Proletite kroz zadatke ili sjednite i družite se - s Intel procesorom 10. generacije i bogatim zaslonom.

Uglađeni. Stilski. Prijenosni.
Elegantan dizajn omogućuje da ovi privlačni prijenosnici budu lako prenosivi. S predivnom tipkovnicom i usklađenoj boji, pametno dizajnirani HP 15/17 izgleda jednako dobro kao i njegove performanse.

Ostanite povezani i zabavni
S dugotrajnom HP-ovom baterijom s brzim punjenjem i vizualno bogatim zaslonom. Uz to, jednostavno pohranite i uživajte u svojoj omiljenoj glazbi, filmovima i fotografijama.