Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Plaćaj Zaba karticom i ostvari 10% popusta na Garmin Fenix 3 HR

Plaćajte karticama Zabe i ostvarite 10% popusta na Sportski sat GARMIN Fenix 3 HR

Fenix ​​3 je pametan GPS Multisport sat s mjerenjem otkucaja srca na zapešću. Ali, to je također pametan sat, fitness tracker i navigacijski uređaj. Zahvaljujući optimiziranom prikazu boja, elegantnom dizajnu i kompatibilnosti s Quick-fit promjenjivim remenom koji omogućavaju brzu promjenu stila bez alata, pomaže vam da dobro izgledate u svakom trenutku - bez obzira bili na stazi za trčanje, na planinarenju ili u uredu. Što se tiče robusnosti, nema kompromisa: okvir od nehrđajučeg čelika i dobro zaštićena EXO antena za optimalan GPS i GLONASS prijem. Osim toga, sat je vodootporan (10 ATM odgovara tlaku ispitnog u 100 m dubine vode).

 

Kupujte Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke i dodatno uštedite čak 10% na online kupnju.

 

Navedena pogodnost vrijedi za plaćanje na rate MasterCard karticama Zagrebačke banke i za jednokratno plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke i vrijedi samo za online kupnju. Promotivni period traje od 7.11.2017. do 26.11.2017. ili za prvih 60 kupaca (ovisno do čega dođe prije).

*Popust nije odmah vidljiv na košarici već se obračunava i prikazuje na koraku plaćanja prilikom unosa broja kartice. Popust se obračunava automatski i nije potreban unos promo koda. Točan iznos kupovine biti će vidljiv nakon unosa broja kartice  ukoliko broj kartice zadovoljava uvjete akcije.