Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Snimaj vlogove i povećaj broj pratitelja!

CANON POWERSHOT V10

 

Da bi očarali gledatelje i povećali broj pratitelja stiže savršena namjenska 4K kamera za snimanje vlogova. Ta lagana višenamjenska kamera može ti lako stati u džep.

 

VLOGGING

Istakni se na mreži i postigni diskretnost tijekom snimanja. Uz sve što je u kompletu – nagibni zaslon, velike stereomikrofone pa čak i držač spreman si za pokret u roku od nekoliko sekundi.

 

DIZAJN ZA DŽEP

Snimaj sve privlačne vlog sadržaje koji su ti potrebni uz jednostavno i ugodno rukovanje. Savršen dizajn znači da kad završiš, kameru ubaciš u džep.

SNIMANJE

Impresioniraj svoje pretplatnike privlačnim 4K UHD sadržajem te uz ugrađeni širokokutni objektiv obuhvati više sadržaja u kadru. Pouzdano snimaj čak i kada se smrači zahvaljujući velikom senzoru koji može propustiti više svjetlosti. Možeš čak i snimiti fotografiju za YouTube sličicu. Također pruža ti snimke bez podrhtavanja. Snimaj uglađene, stabilne snimke čak i dok hodaš uz poboljšanu stabilizaciju slike

 

ZVUK

Snimi ugođaj. Canon PoWerShot ti omogućuje jasno snimiti svaku riječ koju izgovoriš zahvaljujući velikim ugrađenim stereo mikrofonima. Uz filter za vjetar čut će se čak i ako ti vrijeme nije naklonjeno.