Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Bosch Unlimited 8 promocija

 

Uz kupnju novog Unlimited 8 usisavača na poklon dobivaš Bosch bušilicu i 10 godina jamstva na motor!

 

Novu generaciju Unlimited 8 modela usisavača odlikuje povećana učinkovitost baterije, brži i lakši motor te nova četka s integriranim LED svijetlom. 

Bosch Unlimited 8 usisavač i bušilica koriste istu bateriju prilikom upotrebe!

 

Obje promotivne aktivnosti vrijede uz prijavu na Bosch web stranicu. Nadalje obje promocije vrijede samo za potrošače, to znači da je usisavač kupila fizička osoba i to izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti. Uvjeti promocije nalaze se na www.bosch-home.com/hr.

 

POKLON BUŠILICA

Ako potrošač kupi jedan od novih Unlimited 8 modela* između 1.11.2021. – 30.04.2022. i prijavi se u roku od 30 dana od dana kupnje na poklon dobiva Bosch bušilicu. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je u roku od 30 dana nakon kupnje registrirati se na MyBosch protalu, ostaviti recenziju za kupljeni uređaj i prijaviti se za poklon.

 

10 GODINA JAMSTVA NA MOTOR

Za nove Unlimited 8 modele* kupljene od 1.11.2021. godine potrošač se može registrirati za 10 godina jamstva na TurboSpin motor.
Za dobivanje 10 godina jamstva na motor potrebno je u roku od 6 mjeseci nakon kupnje registrirati se na MyBosch portal, prijaviti se za jamstvo i sačuvati certifikat.