Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus Zenbook Flip UX360 - idealan za posao i zabavu

Tanak, sa stilom i sofisticiran

ZenBook Flip je svevremensko elegantno remek djelo. Ovaj ultra-tanki, ultra-lagani konvertibilni uređaj je prijenosno računalo sa stilom i zgodan tablet, koji će vam pomoći da sve poslove obavite lako, ali i da se zabavite u trenucima odmora. Napravljen je od izdržljivog aluminija, pažljivo brušenog do samo 13,9 mm debljine, a sa težinom od samo 1,3 kg možete ga svuda nositi bez napora. Uz sve to, UX360 je i nevjerojatno izdržljiv. Šarka pokretljiva punih 360° na ZenBook Flip-u radi glatko, bez kočenja i čvrsto drži zaslon u bilo kojem položaju. Da bi se osigurala maksimalna pouzdanost, testirana je na izdržljivost sa preko 20.000 ciklusa! Prebacivanjem uređaja u tablet mod, tipkovnica se automatski isključuje za nesmetan rad.

Impresivna autonomija rada – čak do 12 sati

ZenBook Flip je napravljen za životni stil u pokretu. Zahvaljujući energetski efikasnom Intel Core M procesoru i lithium-polimer bateriji velikog kapaciteta, UX360 možete koristiti do 12 sati, bez dopunjavanja baterije, što je impresivan rezultat. Bilo da ste na putovanju, dugačkim sastancima ili se zabavljate zavaljeni u naslonjaču, Zenbook Flip će vas osloboditi traženja utičnice na duži vremenski period.

Brz i bešuman

Samo najbolje komponente su dovoljno dobre za ZenBook Flip. Do 8 GB RAM-a, super brzim SSD-om kapaciteta do 512 GB i najnovijim Intel Core M procesorom šeste generacije, ZenBook Flip ima performanse koje mogu izaći na kraj sa bilo kojim zadatkom koji postavite pred njega! Napredni dizajn bez ventilatora znači da je cijeli uređaj nestvarno tih. Specijalni ultra tanki hladnjak je izrađen od legure bakra i kroma, pa vam omogućava da odradite svoj posao u blaženoj tišini, čak i pri punom opterećenju.

Realistične boje, iz svakog ugla

Kada vidite, povjerovati ćete. Vrhunski IPS zaslon osjetljiv na dodir ima rezoluciju i do QHD+ 3200 x 1800 i 72% NTSC paletu boja. ZenBook Flip vam pruža boje koje su živopisnije i preciznije. Uz osvjetljenje od 350 cd/m2, i IPS zaslon visoke kvalitete, slika postaje realistična na ekranu iz svakog ugla.

Napredne tehnologije

Kada radite u pokretu, osnovno je da budete u mogućnosti povezati se sa bilo čim, bilo gdje. ZenBook Flip posjeduje revolucionarni USB Type-C port za lako povezivanje i super brze protoke podataka. Također ćete naći dva USB 3.0 porta, mikro HDMI port i slot za SD kartice, tako da ćete se lako povezati sa vašim trenutnim i budućim periferijama. Tu je i najnoviji 802.11ac Wi-Fi, sa ultra velikim brzinama do 867 Mbps. To je tri puta brže od starijih Wi-Fi generacija, uz jači i stabilniji signal. ZenBook Flip podržava Intel WiDi tehnologiju tako da možete streamati glazbu, filmove, slike i igre na bilo koji WiDi kompatibilan HDTV, ili koristite TV kao drugi interaktivni zaslon za rad sa više stvari istovremeno na velikom ekranu.

SonicMaster, dizajniran da zvuči nevjerojatno.

Nevjerojatan zvuk je oduvijek bio karakteristika ZenBook obitelji. Razvijen u suradnji ASUS Golden Ear timom i ICEpower®, ASUS SonicMaster audio tehnologija proizvodi najnevjerojatniji zvuk na prijenosnom računalu. Specijalno skrojena mješavina superiornog hardvera i mudro dizajniranog softvera daje ZenBook Flip-u ultimativno zvučno iskustvo.