Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus ZenBook 13/14 | UX325 | UX425

Laptop Asus ZenBook 14 jer predivan i mobilniji nego ikad prije. Tanji je, lakši i nevjerojatno kompaktan, a svejedno nudi HDMI, Thunderbolt™ 3, USB-C® i USB Type-A konektore, kao i čitač microSD kartica, koji mu daju svestranost bez premca. Izgrađen je kako bi isporučio moćne performanse. Savršen je izbor za lagodan život u pokretu.

 

 

PRENOSIVOST

Putuj lagano i pametno. Kompaktni, tanki, ultralagani, metalni dizajn ZenBooka čini ga idealnim suputnikom. Riječ je o najtanjem 14-inčnom prijenosniku na svijetu, koji raspolaže potpunim setom I/O konektora1 – uključujući HDMI i USB Type-A – kako biste uživali u blagodatima svestrane povezivosti, gdje god se nalazili.
 

BATERIJA

Baterija ZenBooka 14 traje nevjerojatnih 22 sata, stoga putovanje bez punjača ne predstavlja nikakav problem. Kada je trebate nadopuniti, funkcija brzog punjenja povratit će bateriju do 60% kapaciteta u samo 40 minuta.  Na taj način ste spremni za brz nastavak rada.

 

DIZAJN

Asus ZenBook biti će tvoj partner uvijek. Rad u pokretu na elegantnom i prelakom ZenBook 14 obavlja se bez ikakvog napora. Njegove male dimenzije i velike mogućnosti čine ga idealnim uređajem uz koji je produktivnost i inspiracija neupitna. Bez obzira nalaziš li se na zatvorenom ili otvorenom prostoru, radiš li se ili opuštaš,radiš li samostalno ili u grupi.
 
 

PERFORMANSE

Intel procesori 10., i 11. generacije pružaju poboljšane performanse te ZenBook s lakoćom izlazi na kraj s istovremenim radom u većem broju aplikacija, produktivnim alatima te zabavnim sadržajima. ZenBook 14 također nudi ultrabrze PCIe® 3.0 x4 SSD-ove i posljednju generaciju Intelove WiFi 6 bežične mrežne kartice, s tehnologijom Gig+ (802.11ax), za superiorne performanse na svim poljima. Asus ZenBook dolazi s Windows 10 operativnim sustavom.

 

ERGO LIFT

Precizno izrađena ErgoLift šarka. ZenBook 14 ima precizno izrađenu šarku ekrana, koja automatski podiže stražnji dio prijenosnika kad otvorimo njegov poklopac, čime se tipkovnica naginje pod kutom koji je optimalan za tipkanje. Ova radnja također podiže kućite od podloge, kako bi se optimiziralo odvođenje topline i poboljšala kvaliteta zvuka. ZenBook 14 nudi novu ergonomsku tipkovnicu, razvučenu od ruba do ruba, čime je povećana veličina tipkovnice i postignuto udobnije tipkanje, a izgleda veoma atraktivno!

 

Kupi svoj ASUS ZenBook u Linksu i isprobaj ga. Ako nisi zadovoljan/na, vrati ga uz povrat novca. 

 

Ako nemaš povjerenja da je ASUS ZenBook prijenosnik koji će te oduševiti, sada je pravo vrijeme da to provjeriš! Kupi ASUS ZenBook i registriraj ga putem obrasca za registraciju. Ako nisi zadovoljan, možeš ga vratiti unutar 90 dana i dobiti puni povrat novca.