Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NENADMAŠIVI ROG ZEPHYRUS LAPTOPI

Republic of Gamers vjeruje u izvrsnost i obećava da će proizvoditi nevjerojatna iskustva za igrače i entuzijaste diljem svijeta. Obećavaju ultratanke i lagane prijenosnike. S frekvencijom osvježavanja od 300 Hz, Pantone validirani ekran, opremljen iznimno tankim rubovima, posve će vas uvući u najnovije igre i filmove, zahvaljujući savršeno glatkom prikazu.

 

ROG ZEPHYRUS G14

 

Dinamičan i spreman za putovanja, jedinstveni ROG Zephyrus G14 najsnažniji 14-inčni prijenosnik za igranje.

 

ZVJERSKA SNAGA

ROG Zephyrus G14 potpuno mijenja pravila u svijetu laganih prijenosnika za qaming. Isporučuje neviđenu snagu, u 14-inčnom kućištu, čija masa iznosi svega 1,6 kilograma. AMD procesor Ryzen™ 5 i 7 - 4. generacije, s nižom potrošnjom energije i manjim zagrijavanjem, s ciljem postizanja superiornih performansi u svijetu ultratankih prijenosnih računala. Energetski učinkoviti AMD Ryzen™ 5 4600HS i 7 4800HS APU, ugrađeni u Zephyrus G14, dozvoljavaju vam da završite sve poslove, pogledate filmove i ostanete produktivni, bez dodatnog tereta. 

 

GRAFIČKA KARTICA GEFORCE 1650Ti/1660Ti 4/6GB

G14 s lakoćom izlazi na kraj s najvećim opterećenjima. Pridodate li tome snažne GTX grafičke kartice, dobiti ćete G14, ultraprijenosnik koji se s lakoćom nosi s najzahtjevnijim igrama i aplikacijama za stvaranje sadržaja.

 

TYPE-C PUNJENJE BATERIJE

Tehnologija USB Power Delivery daje vam fleksibilnost punjenja baterije s prijenosnim Type-C baterijama i adapterima, ili brzog punjenja kompatibilnih mobitela i drugih uređaja. Iskoristi do 10,7 sati gledanja filmova i do 9,5 sati surfanja internetom.Oprostite se od traženja strujnih utičnica po kafićima – živite život bez ograničenja!

 

VRHUNSKI DIZAJN

Ukrašen metaliziranom bojom Eclipse Gray, ili sedefastom Moonlight White, Zephyrus G14 zadivljuje svojim izgledom. Njegova čista estetika jednako se dobro uklapa u LAN partyje i predavaonice, a pomno osmišljeni dizajnerski detalji smještaju ga u klasu za sebe. Zadivljujući točkasto-matični dizajn na poklopcu načinjen je preciznim procesom CNC glodanja, kojim se stvara 6.536 savršeno razmaknutih perforacija, na nevjerojatno maloj površini. Ovaj jedinstvena tekstura je elegantna, a istovremeno suptilna.

Promjer otvora pažljivo je odabran, kako bi kroz njih isijavala optimalna količina svjetlosti, koju emitira 1.215 mini-LED-ica, koje se nalaze ispod opcionalnog AniMe Matrix™ ekrana. Ojačanja po uzoru na pčelinje saće dodaju čvrstoću, a uz minimalnu upotrebu materijala, čime se kućište uređaja zadržava laganim. Magnezijsko-aluminijsko odmorište za dlanove otporno je na otiske prsta i osigurava da uređaj izgleda svježe iz dana u dan.

 

ROG ZEPYRUS DUO

Serija Zephyrus redefinira očekivanja od ultratankih prijenosnika za igranje. Riječ je o moćnim prijenosnicima za igranje, smještenim u lako prenosiva kućišta, čija masa iznosi svega 2,6 kilograma za 17-inčnu varijantu, odnosno samo 1,6 kilograma za 14-inčni Zephyrus. Igrajte se i obavite sve zadatke, gdje god se nalaziš!

 

 

UDVOSTRUČI SVOJE MOGUĆNOSTI

 

NAJVIŠA RAZINA PERFORMANSI

 

PRENOSIV I MOĆAN

 

ROG FLOW

Kvalitetno igranje u operacijskom sustavu Windows 10 nikad nije bilo moguće na toliko kompaktnom i fleksibilnom uređaju, kao što je 2-u-1 prijenosnik ROG Flow X13. Ultratanak i lagan prijenosnik za igranje.

 

BUDI PRIMIJEĆEN

Brz. Fluidan. Fleksibilan. Ovaj 13-inčni gaming prijenosnik utjelovljenje je svestranosti budući da posjeduje 360 stupnjeva šarku ekrana, pomoću koje s lakoćom mijenja oblik. Linije koje prekrivaju čitavo kućište uređaja, strukturno ga učvršćuju i poboljšavaju stabilnost u ruci, čime se dodatno olakšava njegovo prenošenje. Kućište niskog profila s lakoćom se ubacuje u nakrcane torbe i ruksake te ostavlja više prostora za tvoje omiljene dodatke za igranje.

ISKAŽI MOĆ

Mali gabariti, a bez žrtvovanja sirove snage. Unatoč ultralaganom i kompaktnom kućištu, ROG Flow X13 s neviđenom lakoćom izlazi na kraj sa svim zadacima, zahvaljujući naprednim procesorima, kao što je Ryzen™ 9 5980HS, kojim je opremljena izvedba Supernova Edition. Diskretna grafička kartica GeForce® GTX svakodnevno igranje čini savršeno glatkim. Kreći se slobodnije nego ikad prije i stvaraj sadržaj, streamaj i igraj se gdje god poželiš.

 

LAGAN I DUGOTRAJAN

Energetski učinkovit ROG Flow omogućit će ti da odeš još dalje. S baterijom koja omogućava do 10 sati reprodukcije videa, ostat ćeš zabavljen i ispunjavat ćeš obveze, gdje god se nalaziš. Priloženi 100 W Type-C punjač veoma je manji i lakši nego što je to slučaj kod klasičnih prijenosnika za igranje, no još uvijek brzo i efikasno puni bateriju Flowa X13. Trajanje baterije može se produljiti i pomoću kompatibilnih USB-C punjača, stoga više nećete morati gubiti vrijeme na traženje slobodnih strujnih utičnica.

 

KRISTALNO ČIST ZVUK

Iskusi superiornu kvalitetu zvuka, gdje god se nalaziš. Virtualni 5.1.2-kanalni surround zvuk, pogonjen tehnologijom Dolby Atmos, smješta te u samo središte akcije. Pojačaj glasnoću i uživaj u još moćnijem i dinamičnijem zvuku. Dvosmjerna AI eliminacija buke pročišćava zvuk koji ulazi i izlazi iz prijenosnika, kako bi streamovi, chatovi i snimci bili jasniji nego ikad prije. Filtriraj neželjenu buku i osiguraj da svi jasno shvate tvoju kreativnu viziju.

 

TIPKOVNICA

Tipkaj udobnije na 15-inčnoj tipkovnici, koja je razvučena od ruba do ruba kućišta prijenosnika. Iznova osmišljen raspored I/O priključaka, kako bi na kućištu 13-inčnog prijenosnika napravili mjesta za ugradnju tipkovnice pune veličine, nalik stolnim tipkovnicama. Svaka tipka zakrivljena je i prati konturu prsta, a odvojene prečice nadohvat ruke stavljaju sve ključne funkcije. Tipka za otključavanje uređaja jednim pritiskom lako je dostupna u svim položajima uređaja, zbog čega je taj postupak intuitivan poput otključavanja mobitela.