Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi iPhone 15 u Linksu!

Links kao Apple Authorized Reseller s ponosom predstavlja novu iPhone 15 smartphone seriju.

 

Kad stvari samo iskoče.

Prekrasan i izdržljiv dizajn s naprednim zaslonom. Dolaze u veličinama zaslona od 6,1 inča i 6,7 inča. iPhone 15 i iPhone 15 Plus donosi Dynamic Island, glavnu kameru od 48 MP i USB-C sve u izdržljivoj boji prožetoj dizajnom od stakla i aluminija.

Dynamic Island je inovativan način interakcije s važnim upozorenjima i aktivnostima uživo. Elegantno iskustvo se širi i prilagođava tako da korisnici mogu vidjeti sljedeći smjer u Kartama, kontrolirati glazbu i s integracijama aplikacija trećih strana, primati ažuriranja u stvarnom vremenu, dijeliti, planirati i još mnogo toga.

Super Retina XDR zaslon je savršen za gledanje sadržaja, Apple Fitness+ vježbi i igranje igrica. Vrhunska HDR svjetlina doseže do čak 1600 nita tako da HDR fotografije i videozapisi izgledaju zaista bolje nego ikada. 

 

Napredni sustav kamere na iPhone 15 i15 Plus pomaže da zabilježiš svakodnevne trenutke i drage uspomene. Glavna kamera od 48 MP snima oštre fotografije i videozapise te lijepo prikazuje detalje, sa senzorom od 4 piksela i 100 posto Focus Pixels za brzo autofokusiranje. Koristeći snagu računalne fotografije, glavna kamera ti daje novu zadanu postavku od 24MP super visoke rezolucije, nudeći nevjerojatnu kvalitetu slike uz praktičnu veličinu datoteke idealnu za pohranu i dijeljenje. Inteligentnom integracijom hardvera i softvera, dodatna 2x Telefoto opcija daje korisnicima tri razine zuma optičke kvalitete 0,5x, 1x, 2x što je po prvi put na iPhone sustavu s dvostrukom kamerom.

 

S novim A16 Bionic procesorom je definitivno dokazana moćna izvedba. Brz i učinkoviti A16 Bionic čip donosi dokazane performanse na iPhone 15 i iPhone 15 Plus.

S dvije jezgre visokih performansi koje troše 20 posto manje energije. Lako se nosi s teškim zadacima, a pruža izvanredno trajanje baterije. 

 

Zapanjujući, lagan i izdržljiv dizajn.

 

iPhone 15 Pro Max. Iskovan od titana i sadrži revolucionarni A17 Pro čip, prilagodljivu akciju gumb i najmoćniji iPhone sustav kamera ikada

Dostupni u veličinama zaslona od 6,1 inča i 6,7 inča,2 iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max imaju snažan i lagan dizajn od titana što je prvi za iPhone. Ova vrhunska legura koja se koristi u svemirskim letjelicama ima jedan od najvećih omjera čvrstoće i težine među svim metalima, što čini je čini najlakšu liniju Pro ikada. Novi dizajn ističe se Super Retina XDR zaslon s tehnologijama Always-On i ProMotion za iznimno iskustvo gledanja.

Potpuno nova akcijska tipka zamjenjuje jednofunkcijski prekidač koji se koristi za prebacivanje. Gestom pritiskanja i držanja s fino podešenim taktilnim povratnim informacijama i vizualnim znakovima u Dynamic Islandu osigurava se da novi gumb pokreće željenu akciju.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max pokreće A17 Pro. Novi CPU je do 10% brži s poboljšanjima mikroarhitekture i dizajna.

iPhone 15 Pro nudi još bolju grafiku, kao i impresivnije AR aplikacije i iskustva igranja. iPhone 15 Pro donosi realno igranje na dlan korisnika s naslovima za konzole koji prije nisu viđeni na pametnom telefonu.

Omogućuje učinkovitije video iskustvo visoke kvalitete. Novi USB kontroler po prvi put omogućuje USB 3 brzine, sada podržava puno veće brzine prijenosa i video izlaz do 4K pri 60 fps HDR.

 

Više o novim Apple proizvodima možete pročitati na službenim Apple stranicama.