Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Nova generacija Intel procesora!

Welcome to the new world! Novi svijet brzine, produktivnosti, inspiracije i kreativnosti. Učini više s najbržim Intel čipom ikad. Stigla je nova 13. generacija  Intel® Core™ procesora kodnog naziva Raptor Lake. Novi Intel® Core™ procesor 13. generacije nije samo čip – to je multisvemir u kojem svatko može imati sve i biti sve. Iskusi izvedbu sljedeće generacije za sve što radiš s procesorima  Intel® Core™  13. generacije.

 

Povećaj svoju igru, a zatim još malo
Izgrađena za moderno igranje, strujanje i snimanje, Intelova hibridna arhitektura performansi s do osam Performance jezgri.

 

Obavljaj više zadataka s lakoćom
Vrhunska izvedba, bez obzira koji si tip kreatora, omogućuje ti strujanje, pregledavanje, uređivanje, videochat i samo razmišljaš o poslu. Veži se jer te multitasking neće usporiti s procesorom Intel Core 13. generacije.

 

Overclocking vodeći u industriji
Sjajno iskustvo overclockinga za entuzijaste svih razina – od početnika do stručnjaka. Intel® Extreme Tuning Utility, uparen s otključanim Intel Core procesorom, olakšava proces overklokiranja.
 

Tu su i nove matične ploče sa Z790 čipsetima, ono što je također bitno je da će procesori biti kompatibilni i sa Z690 matičnim pločama nakon ažuriranja BIOS-a.

 Tečaj €/kn: 7,53450