Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija - Monitor Philips 21.5" (24.-25.6.)

Iskoristi ovaj primamljivi popust i od ovoga vikenda gledaj na novome Philips FullHD monitoru!

Monitor 21.5" LED PHILIPS 226V6QSB6reproducira žive boje na Full HD zaslonu!

AH-IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja daje iznimno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva, što omogućava prikaz zaslona iz gotovo svakog kuta. Za razliku od standardnih TN ploča, AH-IPS zasloni pružaju izuzetno oštre slike živopisnih boja, što ga čini idealnim ne samo za fotografije, filmove i web pregledavanje, nego i za profesionalne aplikacije koje zahtjevaju točnost boje i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

Zbog načina na koji se kontrolira svjetlina na zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem LED-a, neki korisnici doživljavaju treperenje na zaslonu što uzrokuje zamor oko očiju. Philips tehnologija bez zamagljenja primjenjuje novo rješenje za reguliranje svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

Monitor koristi SmartContrast tehnologiju koja analizira sadržaj koji prikazuje te automatski podešava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi dinamički pojačao kontrast za najbolje digitalne slike i videozapise ili kod igara na kojima se prikazuju tamne boje. Kada je odabran "ekonomičan način", kontrast se podešava i pozadinsko osvjetljenje je fino podešeno za realan prikaz svakodnevnih uredskih aplikacija uz manju potrošnju energije.

NARUČI po akcijskoj cijeni OVDJE!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD SUBOTE 24.6. U 8:00 SATI DO NEDJELJE 25.6. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. 

ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PREKO WEBSHOPA, ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE