Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Samsung Watch Active2 poklon

 

Samsung te dariva prilikom kupnje određenih Samsung Galaxy smartphone modela u Linksu. 

Ne propusti priliku za vrhunski poklon. Galaxy Watch Active2 nositi ćeš sa sobom na najzahtjevniji put, cijeli dan zahvaljujući bateriji koja traje. Živi život aktivno i sretno!

ISKORISTI PROMO PONUDU koja traje do 11.04.!

 

 

Samsung Watch Active2 ne dobiva se odmah prilikom kupnje proizvoda. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je da, nakon preuzimanja kupljenog Samsung Galaxy modela iz ove promotivne akcije, krajnji korisnik tog uređaja na istom uređaju izvrši registraciju unutar Samsung Members aplikacije. Registraciju kroz Samsung Members aplikaciju potrebno je izvršiti najkasnije do 30.04.2021. godine.

Detalji se nalaze na samsung.hr

 

Sada je vrijeme za kupnju jednog od fenomenalnih Samsung Galaxy telefona. Odaberi telefon unutar promocije koji najviše odgovara tvojim potrebama i načinu života te uživaj u poklonu koji će biti njegova sjajna dopuna.

 

Trenutno je dostupno na povezivanje za 4G/LTE i starije verzije mreža. Povezivanje na 5G biti će moguće po dostupnosti 5G softvera i mrežne infrastrukture.
Samo uz kupnju unutar mobilnog telefona putem ove promocije imate mogućnost 3 godine jamstva (2 godine redovnog jamstva + dodatna 1 godina promotivnog jamstva).

 

Promocija traje od 8.3. do 11.4.2021. godine ili do isteka zaliha.