Logitech 

__________________________


POP MOUSE I Keys

Oslobodite osobnost i kreativnost 

u svom radnom prostoru!


Logitech® miš POP Mouse


Predstavljamo miša POP Mouse, simpatičnog i prijenosnog miša upakiranog u kompaktan dizajn, koji unosi razigranost i individualnost u vaš radni prostor kad god i gdje god vas uhvati trenutak inspiracije. Novi dodatak Logitechovoj seriji Studio, vibrantni miš POP Mouse ima prilagodljivi gornji gumb koji vas vodi u izbornik emojija i može poslužiti kao prečac...Uparite ga s Logitechovom bežičnom mehaničkom tipkovnicom POP Keys za razigranu estetiku vašeg stola.


Logitech® tipkovnica POP Keys


Predstavljamo tipkovnicu POP Keys, razigranu novu tipkovnicu s mehaničkim tipkama u retro stilu i zamjenjivim emoji tipkama. Novi dodatak Logitechovoj seriji Studio, tipkovnica POP Keys svojim minimalističkim dizajnom štedi prostor i dolazi u vibrantnim tonovima, unoseći karakter, razigranost i osobni izričaj u svaki radni prostor. Svoju tipkovnicu POP Keys uparite s Logitechovim mišem POP Mouse za razigranu estetiku vašeg stola.


Simpatični bežični miš upakiran u kompaktan dizajn i razigranu bežičnu tipkovnicu s mehaničkim tipkama u retro stilu koji dolaze u 3 različite skupine boja potraži u Links poslovnicama ili na links.hr.