CJELOKUPNA RAČUNALNA RJEŠENJA ZA POSLOVNE KORISNIKE


 Vi ste marketinška agencija, odvjetnički ured ili bilo koje malo ili srednje poduzeće, a potrebno Vam je HITNO rješenje - od adekvatnog odabira, širokog asortimana, kao i dostave do Vas uz kompletno postavljanje računalne infrastrukture?

KONTAKTIRAJTE NAS!


01/6413-944  /  POSLOVNI.KORISNICI@LINKS.HR


 Links, kao vodeći maloprodajni prodavač informatičke opreme, nudi svojim poslovnim korisnicima preko 10.000 proizvoda iz asortimana prijenosnih računala, računala i dodatne opreme. Osim kvalitetne ponude i širokog asortimana, nudimo vam cjelokupna rješenja postavljanja odabranih proizvoda u Vašim uredima i tvornicama.

Uz stručne ljude, brzu uslugu, dostupnost u online i fizičkom okruženju i s preko 18 godina iskustva, predstavljamo ozbiljnog partnera s rješenjima - za sve Vaše potrebe.


Obratite nam se kroz obrazac* ispod, a naš Odjel za poslovne korisnike kontaktirat će Vas kako bi složili prilagođeno rješenje za Vaše poslovanje!

________________________________________

*Slanjem Vaših podataka, pristajete na kontaktiranja našeg Odjela za poslovne korisnike telefonskim putem kako bi Vam pomogla u odabiru Vašeg poslovnog rješenja, kao i na primanje oglasnih poruka putem e-maila.

Našu izjavu o privatnosti i informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka možete pronaći na poveznici.


* obaveza polja.


Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu u podnožju naših newsletter mailova. Informacije o prikupljanju i obradi privatnih informacija te izjavu u privatnosti potražite na poveznici.

Links koristi Mailchimp kao marketing platformu. Vašim klikom na "Prijavi se", pristajete da se Vaši podaci proslijede Mailchimpu na procesuiranje. Saznaj više o privatnosti i zaštiti podataka na platformi Mailchimp.