07.06. - 04.07.2021


ŽELIŠ SVOJE AKTIVNOSTI PROVODITI NA NAJBOLJI NAČIN?
ODABERI I OSLONI SE NA KVALITETNU INFORMATIČKU I

DRUGU OPREMU PREMIUM BRANDOVA. 


                            

NEKI OD BRANDOVA U PONUDI

Tvoje zaleđe ove sezone JE ......

Zaleđe je uvijek predmet rasprave i vjerojatno najsloženije nogometno pravilo. Kažu da ga mnogi ne razumiju, a posebice žene. Za to nismo sigurni, ali ono što znamo je da svi razumiju što znači zaleđe u svakodnevnom životu, radu ili određenoj aktivnosti. Osloniti se na nekoga ili nešto. Upravo to naši kupci mogu: osloniti se na najbolju informatičku, sportsku i drugu opremu.


Prepoznali smo tvoju potrebu da želiš KUPLJENI PROIZVOD ISTI DAN te je ova usluga namijenjena upravo TEBI - odaberi premium isporuku i uživaj u svojem proizvodu isti dan!

Usluga premium isporuke vrijedi za područje Zagreba, Zagrebačke županije, Split, Rijeku i Osijek. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikendom isporučit će se istoga dana.

Ponuda vrijedi od 07.06 do 04.07.2021. ili do isteka zaliha!Na Links webshopu čeka te ista cijena za sve načine plaćanja, do 12 rata bez kamata, ušteda na webshopu* te jamstvo do 36 mjeseci, ovisno o proizvodu! *Webshop popust odnosi se samo na odabrane proizvode!


👇SUDJELUJ U NAGRADNOM NATJEČAJU! LINK ZA PRIJAVU DOSTUPAN OD 7.6.👇

 Pravila nagradnog natječaja možeš pronaći na:  Zaleđe - nagradni natječaj