sve ili ništa! koja je tvoja kombinacija?


Povuci pRAVI POTEZ07
dana
:
17
sati
:
59
minuta
:
34
sekundi

BRANDOVI KOJI INSPIRIRAJU

sve ili ništa! koja je tvoja kombinacija?

Šah za mnoge nije samo igra i jedan obični sport. Za većinu je to život i umjetnost koja se treba svladati pomoću uma, kreativnog razmišljanja i otvorenosti prema novim izazovima. 

To je za neke samo igra, za neka borba, umjetnost, nauka ili život, ali sigurno donosi veliku sreću onima koji ga igraju. Jednom kada počnete igrati, teško da možete prestati. Upravo to rade i naši kupci - jednom kada krenu kupovati u svojoj najbližoj Links poslovnici teško odustaju. 

Odlična ponuda, izvrsna usluga i brza dostava. Ima li bolje kombinacije za ovo ljeto? 


Učini pravi potez i izaberi najbolje proizvode premium brandova iz asortimana: 


RAČUNALA

PRIJENOSNA RAČUNALA

DRONOVI

PERIFERIJA

SPORTSKI SATOVI

GRAFIČKI TABLETI

KOMPONENTEPrepoznali smo tvoju potrebu da želiš KUPLJENI PROIZVOD ISTI DAN te je ova usluga namijenjena upravo TEBI - odaberi premium isporuku i uživaj u svojem proizvodu isti dan!


Usluga premium isporuke vrijedi za područje Zagreba, Zagrebačke županije, Split, Rijeku i Osijek. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikendom isporučit će se istoga dana.


Ponuda vrijedi od 12.07.2021. do 31.07.2021. ili do isteka zaliha!


Na Links webshopu čeka te ista cijena za sve načine plaćanja, do 12 rata bez kamata, ušteda na webshopu* te jamstvo do 36 mjeseci, ovisno o proizvodu! *Webshop popust odnosi se samo na odabrane proizvode!

 POVUCI PRAVI POTEZ!