16.08. - 19.09.2021.


 

vrhunska oprema ZA POVRATAK U ŠKOLU

 Po najboljim cijenama 

je tvoj ključ uspjeha

📚


Izaberi ključ uspjeha!


00
dana
:
00
sati
:
00
minuta
:
00
sekundi

📚 za sretan povratak u školu ! 📚

Uskoro počinje nova školska godina, a upravo je to vrijeme da učenici i studenti pronađu pravo prijenosno računalo, tablet, smartphone i ostalu IT opremu koja će zadovoljiti njihove potrebe - bez obzira na to hoće li ove godine učiti u učionici ili od kuće. Uz IT opremu pripremili smo odličnu ponudu pametnih uređaja za vaš dom, iskoristite svoje vrijeme za edukaciju, sport ili druženje s prijateljima i obitelji, a neka pametni uređaji naprave svoj posao.


Prepoznali smo tvoju potrebu da želiš KUPLJENI PROIZVOD ISTI DAN te je ova usluga namijenjena upravo TEBI - odaberi premium isporuku i uživaj u svojem proizvodu isti dan! Usluga premium isporuke vrijedi za područje Zagreba, Zagrebačke županije, Split, Rijeku i Osijek. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikendom isporučit će se istoga dana. Iskoristi promo cijenu za premium isporuku od 69 kn dok traje promocija.


Back to school ponuda vrijedi od 16.08. do 19.09.2021. ili do isteka zaliha!


Na Links webshopu čeka te ista cijena za sve načine plaćanja, do 12 rata bez kamata, ušteda na webshopu* te jamstvo do 5 godina, ovisno o proizvodu! *Webshop popust odnosi se samo na odabrane proizvode!


IZABERI KLJUČ USPJEHA ZA SRETAN POVRATAK U ŠKOLU! 😃👇.