Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Perilica rublja BOSCH WGB24400BY, 9 kg, 1400 o/min, energetski razred A, bijela

Šifra: 030.201.095

Akcija traje: 5.6.2024. - 30.6.2024.
Akcijska cijena:
1.099,99
1.209,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Proizvođač: BOSCH
Kataloški broj proizvođača: WGB24400BY

Serie 8, Perilica rublja, 9 kg, 1400 o/min, WGB24400BY

Vrlo učinkovita perilica rublja. Povećava vašu uštedu energije uz A-20%* i zahvaljujuc´i parnom programu Iron Assist smanjuje vašu hrpu za glačanje.

Iron Assist: smanjuje gužvanje za do 50 %.
Home Connect: kućanski uređaji sad se mogu pametno povezivati kako bi svakodnevni život učinili jednostavnijim.
Mini Load – program za samo jedan komad rublja.
Easy Start Guide: jednostavno odaberite najbolji program pranja s našom brzom funkcijom Start Guide.
Voice Control: kako bi pranje rublja bilo što je praktičnije moguće povežite se sa svojom perilicom rublja putem glasovnih kontrola.

Iron Assist
Kako s najmanje truda dobiti odjeću koja nije zgužvana? Iron Assist nježno pari tek oprano i osušeno rublje u samo 20 minuta. A i opušta nabore na već nošenim košuljama ili hlačama. Samo stavite rublje u uređaj i neka Iron Asist napravi sve ostalo. Za do 50 %* smanjuje nabore na rublju, a time i vašu hrpu za glačanje.

Mini Load
Trebate oprati omiljenu majicu, ali nemate dovoljno rublja za pun bubanj? Odaberite opciju Mini Load. Ona vam omogućuje da operete samo jedan komad rublja ili vrlo malu količinu do 0,5 kg i pritom uštedite do 40 % energije. Pametan način da čiste savjesti operete samo jedan komad rublja.

Home Connect
Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.

Easy Start Guide
Odabir pravog programa za vaše rublje ne samo da može zbuniti nego je rezultat često i ne tako savršeno čisto rublje. Uz aplikaciju Home Connect i funkciju Easy Start Guide više ne morate pogađati koji program odabrati jer će vam se uvijek preporučiti najbolji program, a preporuka dolazi ravno na vaš mobilni uređaj. Svaki put. I za svaki ciklus. Vi samo trebate u aplikaciju Home Connect unijeti boju rublja, vrstu tkanine i stupanj zaprljanja. Tako možete jednostavno odabrati pravi program i dobiti savršene rezultate, iz ciklusa u ciklus.

Home Connect
Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.

Home Connect
Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.

Home Connect
Kućanski uređaj koji ne radi ispravno može biti uzrok stresa. Dijagnostika na daljinu priskače vam u pomoć*. Jednostavno nazovite Pozivni centar za Home Connect i dogovorite dijagnostiku na daljinu. Naš servisni tim može na daljinu pregledati vaš uređaj, locirati problem i dati vam potrebne savjete. Treba li, tehničar može i doći k vama kako bi popravio problem, a sve potrebne dijelove već će imati sa sobom. Pametna podrška, pametna rješenja.“ *Podložno dostupnosti na određenim područjima.

Home Connect
Zahvaljujući partnerstvu s uslugom Amazon Alexa sad možete upravljati svojom perilicom rublja i glasovnim naredbama. Doznajte jesu li relevantne vještine Home Connect u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještine kako biste povezali Amazon Alexu i svoju perilicu rublja.

Razred energetske učinkovitosti A
Upotreba energetski učinkovitih kućanskih uređaja štedi dragocjene resurse. Upravo zato kod kupovine kućanskih uređaja trebate uzeti u obzir koliko je niska njihova potrošnja električne energije i vode. Na energetskoj oznaci svake perilice upisani su razred učinkovitosti (od A do G), razina buke, kapacitet i potrošnja električne energije i vode. Zahvaljujući našem izuzetno učinkovitom sustavu štednje energije, naše perilice rublja postižu najbolji razred energetske učinkovitosti A sa svakim pranjem i s jednako dobrim rezultatima.

Razred energetske učinkovitosti A, -20 %
Ova energetski učinkovita perilica rublja štedi čak 20 % više energije od uređaja s razredom energetske učinkovitosti A.

Active Water Plus
Bez obzira na to koliko malo rublja trebate oprati. Naša tehnologija Active Water Plus daje savršene rezultate, a koristi samo precizno određenu količinu vode potrebne za svako pranje. Izuzetno učinkovita potrošnja vode čak i kod malih količina rublja. Zahvaljujući svojoj izuzetno učinkovitoj tehnologiji kontrole potrošnje vode ona prepoznaje točnu količinu rublja i tome onda precizno prilagođava potrošnju vode. Uštedite do 50 % vode pri pranju manjih količina rublja.

Sustav 4D Wash System s funkcijom Intensive Plus
Naš izuzetno učinkovit sustav 4D Wash dodaje novu dimenziju vašem pranju. Sustav kombinira funkciju Direct Water Spray s funkcijom SpinWash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Zahvaljujući izuzetno učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu, rezultat je besprijekorno oprano rublje, čak i kad je bubanj pun. Kod izuzetno zaprljanog rublja možda ćete trebati dodatnu pomoć. Tada jednostavno odaberite program 4D Wash System Intensive Plus za intenzivan ciklus pranja.

Speed Perfect
Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65 %, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.

Anti Stain
Odabrati pravi program pranja za svaku mrlju može biti dosta zbunjujuće. Sustav Anti Stain uklanja 16 najčešćih tvrdokornih mrlja, od trave i krvi do kozmetike i čaja. Prije početka odabranog programa perilica rublja automatski prilagođava temperaturu, okretanje bubnja i vrijeme namakanja. Stoga, ma koliko tvrdokorne bile mrlje, značajka Anti Stain pomaže da ih se uspješno riješite.

Funkcija Reload
Zaboravili ste dodati dječju čarapu ili neku zametnutu majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom pranja.* Samo pritisnite gumb Reload i otvorite vrata a zatim dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem.

AquaStop
Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

EcoSilence Drive
Buka u domu može vam odvratiti pažnju. Zato smo za naše perilice rublja osmislili EcoSilence Drive™. Energetski učinkovit motor bez četkica smanjuje trenje za tihi rad, a mi smo ga osmislili za posebno dug životni vijek.

Opcija Hygiene Plus
Ponekad čisto jednostavno nije dovoljno čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Održava jednoliku temperaturu tijekom pranja, a dodatan ciklus ispiranja jamči higijenski čisto rublje te posebice učinkovito ubija mikroorganizme i grinje. Rezultat: higijenski rezultati čišćenja koji ubijaju 99,99 % uobičajenih mikroorganizama čak i na 40 °C.


Intensive Plus: za snažne performanse pranja kod jako zaprljanog rublja i punim punjenjem.

Comfort Control touch
Upravljačka ploča Comfort Control touch prilagođena je korisnicima te vam omogućava da brzo i jednostavno pronađete program koji trebate. Ugrađena na prednju stranu perilice i nagnuta prema vama u skladu s ergonomskim zahtjevima, velika i moderna upravljačka ploča upali se kad uključite uređaj i usmjerava vas na odgovarajući program ili funkciju. Perilicu je jednostavno pokrenuti, a vi se možete posvetiti drugim poslovima.

Sustav Vario Drum
Vaša omiljena ili osjetljiva odjeća može se oštetiti nakon pranja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode i bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najomiljenijih odjevnih predmeta. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivno pranje jače zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije pranje svog rublja.


Program Dark Colors
Spriječite da tamna odjeća izblijedi nakon nekoliko pranja! S našim posebnim programom brinemo o vašoj tamnoj odjeći kao nitko drugi. Njegove postavke pomažu zadržati boju i životnost vaše tamne odjeće koja će tako duže izgledati kao nova. Nikad se više ne morate brinuti da će vaša omiljena crna košulja postati siva!

Bočna stijenka Anti Vibration
Anti Vibration, inovativan dizajn bočnih stijenki ne samo da zanimljivo izgleda nego sustav pruža i više stabilnosti i smanjuje vibracije. Bolja izolacija regulira i razine buke, pa ako odaberete perilice rublja Bosch one će biti vrlo tihe čak i prilikom centrifugiranja.

Super Quick 30
Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.

Gumbi Touch Control
Uz naš panel Touch Control više se ne morate gnjaviti s kompliciranim kontrolama perilice rublja. Intuitivan dizajn omogućuje vam da jednostavno prilagodite ciklus pranja, a da pritom ne morate stalno provjeravati Upute za upotrebu. Uživajte u praktičnosti jednostavne kontrole uz naše gumbe Touch Control.

Funkcija TimeDelay
Jednostavno odgodite ciklus pranja kako bi vaše rublje bilo spremno kad ga trebate. Idete li na spavanje možete jednostavno odgoditi početak pranja kako bi rublje bilo spremno ujutro. S Boschovim perilicama rublja s funkcijom TimeDelay možete odabrati vrijeme unutar sljedeća 24 sata kad želite da vaše rublje bude spremno.

Namijenjeno pranju sportske odjeće.
Poseban program za sportsku odjeću pere na niskim temperaturama od „hladne” do 40 °C. Kratko centrifugiranje i okretanje smanjuju i gužvanje odjeće.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Nedavno pregledani proizvodi
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!