Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Perilica rublja BOSCH WAV28MH0BY, 1400 o/min, do 9 Kg, AntiStain, 4D Wash, energetski razred A, Home connect, bijela

Šifra: 740.401.168

8.39900 kn
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Šibenik      
Varaždin      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Besplatno, Isporuka po narudžbi 5-7 radnih dana
Proizvođač: BOSCH
Kataloški broj proizvođača: WAV28MH0BY

3 godine dodatnog jamstva na Bosch perilice i perilice-sušilice rublja

Na odabrane Bosch perilice rublja i perilice sušilice rublja koje kupite između 01 .02.2022. i 31 .01.2023. možete produžiti jamstvo na dodatne 3 godine uz rok za prijavu 30 dana od dana kupnje. Kupite neki od odabranih uređaja na... next...
Serie | 8, Perilica rublja s prednjim punjenjem, 9 kg, 1400 o/min
WAV28MH0BY

Perilica rublja Serije|8 s Home Connect sustavom, s četiri programa za odstranjivanje najčešćih mrlja i 4D sustavom pranja s programom Intensive Plus osigurava besprijekorne rezultate pranja kod svakog punjenja potpuno automatski. AntiStain: pouzdano uklanja četiri najčešća tipa mrlja. Sa sustavom uklanjanja mrlja AntiStain vaša perilica rublja ili perilica-sušilica može bez problema riješiti četiri tipa tvrdokornih mrlja. Automatski prilagođava temperaturu, pokrete bubnja i vrijeme namakanja kako bi se jednostavno i potpuno automatski uklonila četiri najtvrdokornija tipa mrlja. Stoga je ovo savršen način uklanjanja mrlja od maslaca ili ulja, trave, crnog vina i krvi. Sustav 4D Wash System: voda i deterdžent izuzetno učinkovito prodiru u tkaninu, za besprijekorne rezultate. Besprijekorni rezultati, čak i s punim bubnjem. Naš izuzetno učinkovit sustav 4D Wash dodaje novu dimenziju vašem pranju. Sustav kombinira funkciju Direct Water Spray s funkcijom SpinWash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Zahvaljujući izuzetno učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu, rezultat je besprijekorno oprano rublje, čak i kad je bubanj pun. Kod izuzetno zaprljanog rublja možda ćete trebati dodatnu pomoć. Tada jednostavno odaberite program 4D Wash System Intensive Plus za intenzivan ciklus pranja. Home Connect: kućanski uređaji sad se mogu pametno povezivati kako bi svakodnevni život učinili jednostavnijim. Pametni uređaji život čine jednostavnijim. Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta. Najbolji razred energetske učinkovitosti A: uštedite energiju najučinkovitijim razredom A. EcoSilence Drive™: učinkovit i vrlo izdržljiv pogon perilice rublja.


AntiStain
Pravo čišćenje za prave mrlje.

Feature Icon Sa sustavom uklanjanja mrlja AntiStain vaša perilica rublja ili perilica-sušilica može bez problema riješiti četiri tipa tvrdokornih mrlja. Automatski prilagođava temperaturu, pokrete bubnja i vrijeme namakanja kako bi se jednostavno i potpuno automatski uklonila četiri najtvrdokornija tipa mrlja. Stoga je ovo savršen način uklanjanja mrlja od maslaca ili ulja, trave, crnog vina i krvi.
Sustav 4D Wash System s funkcijom Intensive Plus
ExcellentResults
Besprijekorni rezultati, čak i s punim bubnjem.

Naš izuzetno učinkovit sustav 4D Wash dodaje novu dimenziju vašem pranju. Sustav kombinira funkciju Direct Water Spray s funkcijom SpinWash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Zahvaljujući izuzetno učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu, rezultat je besprijekorno oprano rublje, čak i kad je bubanj pun. Kod izuzetno zaprljanog rublja možda ćete trebati dodatnu pomoć. Tada jednostavno odaberite program 4D Wash System Intensive Plus za intenzivan ciklus pranja.
Home Connect
Connectivity
Pametni uređaji život čine jednostavnijim.

Feature Icon Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.
Home Connect
Connectivity
Pravi program, svaki put.

Odabrati pravi program pranja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Uz mobilnu aplikaciju Home Connect s funkcijom Easy Start više ne morate nagađati. U aplikaciju samo upišite tip rublja i stupanj zaprljanja i ona će vam reći koji je program pravi, svaki put.
Home Connect
Connectivity
Brigu o svom rublju vodite daljinski.

Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.
Home Connect
Connectivity
U stalnom kontaktu sa svojom perilicom rublja.

Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.
Home Connect
Usluga je postala pametnija.

Kućanski uređaj koji ne radi ispravno može biti uzrok stresa. Dijagnostika na daljinu priskače vam u pomoć*. Jednostavno nazovite Pozivni centar za Home Connect i dogovorite dijagnostiku na daljinu. Naš servisni tim može na daljinu pregledati vaš uređaj, locirati problem i dati vam potrebne savjete. Treba li, tehničar može i doći k vama kako bi popravio problem, a sve potrebne dijelove već će imati sa sobom. Pametna podrška, pametna rješenja.“ *Podložno dostupnosti na određenim područjima.
Home Connect
EasyToUse
Vaša perilica rublja radi točno ono što joj kažete da radi.

Zahvaljujući partnerstvu s uslugom Amazon Alexa sad možete upravljati svojom perilicom rublja i glasovnim naredbama. Doznajte jesu li relevantne vještine Home Connect u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještine kako biste povezali Amazon Alexu i svoju perilicu rublja.
Razred energetske učinkovitosti A
Najbolji razred energetske učinkovitosti: A

Upotrebom energetski učinkovitih kućanskih uređaja štedite dragocjene resurse kao i novac. Zato biste pri kupnji kućanskih aparata trebali uzeti u obzir niske vrijednosti potrošnje energije i vode. Energetska oznaka navodi razred učinkovitosti, razinu buke, kapacitet, potrošnju energije i vode relevantnog uređaja. Najznačajnija promjena na novoj energetskoj oznaci je uklanjanje razreda učinkovitosti s plusom poput, na primjer, A+++. Nov razred učinkovitosti bit će od A do G za perilice rublja. Zahvaljujući našem visokoučinkovitom sustavu za uštedu energije, naše Bosch perilice rublja postižu najbolji energetski razred A u svakom pranju i bez ugrožavanja rezultata.
EcoSilence Drive
Health
Vaša izdržljiva, iznimno tiha perilica rublja.

Feature Icon Buka u domu može vam odvratiti pažnju. Zato smo za naše perilice rublja osmislili EcoSilence Drive™. Energetski učinkovit motor bez četkica smanjuje trenje za tihi rad, a mi smo ga osmislili za posebno dug životni vijek.
Allergy Plus
Health
Ubija 99,99%* uobičajenih klica.

Nepopustljiv prema bacilima, a nježan prema osjetljivoj koži, program AllergyPlus pruža optimalno higijensko pranje. Održava konstantnu temperaturu tijekom postupka pranja, pa su oprane tkanine posebno higijenski čiste. A rezultat je da su klice i uobičajeni izazivači alergija poput grinja učinkovito ciljani. Rublje se također temeljito ispire kako bi se smanjili ostaci deterdženta. Rezultat: posebice higijensko pranje. * Bosch perilice rublja s programom pranja 'AllergyPlus' na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99% smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., "Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu." Izveo Univerzitet Rhine-Waal.
SpeedPerfect
Performance
Savršeni rezultati u manje od pola vremena.

Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65%*, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.
VarioDrum
Comfort
Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

Feature Icon Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.
ActiveWater Plus
Performance
Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

Feature Icon Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.
Dark Colors
Care
Dark Colors

Program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.
Funkcija Reload
EasyToUse
Sad kad imate Reload, više nikad nećete zaboraviti nešto oprati.

Feature Icon Zaboravili ste dodati dječju čarapicu ili neku majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom ciklusa pranja.* Jednostavno pritisnite tipku Reload, otvorite vrata, dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem. *Sigurnosna značajka onemogućuje da koristite funkciju Reload ako je voda u perilici na temperaturi višoj od 50 °C ili je razina vode previsoka.
Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika
Health
Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.
AquaStop
Safety
Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

Feature Icon Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.
Bočna stijenka AntiVibration
Health
Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

Feature Icon Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.


Tehnički podaci
Grupa proizvoda

Perilica rublja
Marka

Bosch
Grupa proizvoda / linija proizvoda

Naziv proizvoda / trgovačka oznaka

WAV28MH0BY
Interna šifra artikla

WAV28MH0BY
EAN kod

4242005288601
Repair index

Ugradbeni / samostojeći

Samostojeći
Vrsta ugradnje

Samostojeća
Tip upravljanja

elektroničan
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja

7-segment display
LCD
Uklonjiv gornji dio

Ne
Prilagodljive nožice

Yes - all
Maksimalna prilagodljivost nožica

12

mm
Pokrovna vrata / dvostruka vrata

Bez
Tip punjenja

prednja stranica
Položaj vrata

lijevo
Glavna boja proizvoda

White
Basic color of product

Bijela
Druge raspoložive boje

Nazivni podaci električnog priključka

2300

W
Struja

10

A
Napon

220-240

V
Frekvencija

50

Hz
Certifikati odobrenja

CE
VDE
Dužina kabela za napajanje

160

cm
Tip utičnice

Gardy plug w/ earthing
Visina proizvoda

848

mm
Širina

598

mm
Dubina proizvoda

590

mm
Dubina s vratima otvorenim pod kutom od 90 stupnjeva

1063

mm
Visina zapakiranog proizvoda

875

mm
Širina zapakiranog proizvoda

640

mm
Dubina zapakiranog proizvoda

675

mm
Kotačići

Ne
Neto težina

72,6

kg
Bruto težina

73,6

kg
Kapacitet punjenja

9,0

kg
Program označavanja EU2010

Razred energetske učinkovitosti

Godišnja potrošnja energije - NOVO (2010/30/EZ)

kWh/god
Prosječna potrošnja energije 40 °C, program za pamučno rublje (djelomično punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

kWh
Prosječna potrošnja energije 60 °C, program za pamučno rublje (maksimalno punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

kWh
Prosječna potrošnja energije 60 °C, program za pamučno rublje (djelomično punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

kWh
Potrošnja energije kada je uređaj ugašen (2010/30/EU)

W
Standardni program na 40 °C

No
Standardni program na 60 °C

No


Potrošnja energije u stanju pripravnosti (2010/30/EU)

W
Godišnja potrošnja vode - NOVO (2010/30/EZ)

l/god
Razred učinkovitosti sušenja centrifugom

B
Maks. brzina okretaja

1400

o/min
Prosječno vrijeme pranja pamučnog rublja, 40 °C (djelomično punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

min
Prosječno vrijeme pranja pamučnog rublja, 60 °C (maksimalno punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

min
Prosječno vrijeme pranja pamučnog rublja, 60 °C (djelomično punjenje) - NOVO (2010/30/EZ)

min
Trajanje stanja pripravnosti - NOVO (2010/30/EU)

min
Razina buke pri pranju

49

dB(A) re 1 pW
Razina buke pri radu centrifuge

70

dB(A) re 1 pW
Sadržaj vlage % kod osušenog rublja nakon maksimalnog rada centrifuge - novo (2010/30/EZ)

%
Razred učinkovitosti pranja - NOVO (2010/30/EZ)

A
Energy label version

2017
QR kod

HTTPS://EPREL.EC.EUROPA.EU/QR/421630
Razred energetske učinkovitosti

A
Emisija buke koja se prenosi zrakom

70

dB(A) re 1 pW
Razred emisije buke koja se prenosi zrakom

A
Potrošnja energije u isključenom načinu rada

0,10

W
Potrošnja energije u stanju mirovanja

0,50

W
Potrošnja energije u odgođenom početku rada

0,60

W
Potrošnja energije u umreženom stanju mirovanja

1,50

W
Ponderirana potrošnja energije u kWh u 100 ciklusa pranja programa eco 40-60

48

kWh
Maksimalna zapremnina u kg

9,0

kg
Potrošnja vode eko programa u litrama po ciklusu

48

l
Trajanje programa eco 40-60 u satima i minutama pri nazivnom kapacitetu

3:44

h
Indeks energetske učinkovitosti za ciklus pranja

51
Indeks učinkovitosti pranja programa eco 40-60

1,040
Učinkovitost ispiranja za program eco 40-60

5,0

g
Potrošnja energije u kWh po kg po ciklusu programa eco 40-60

0,484

kWh
Maks. temperatura unutar tekstila tijekom programa eco 40-60 pri nazivnom kapacitetu

43

°C
Maks. temperatura unutar tekstila tijekom programa eco 40-60 pri polovini kapaciteta

29

°C
Maks. temperatura unutar tekstila tijekom programa eco 40-60 pri četvrtini kapaciteta

25

°C
Postotak vlage sadržane u posuđu nakon programa eco 40-60 pri nazivnom kapacitetu

53

%
Postotak vlage sadržane u posuđu nakon programa eco 40-60 pri polovini kapaciteta

53

%
Postotak vlage sadržane u posuđu nakon programa eco 40-60 pri četvrtini kapaciteta

53

%
Weighted remaining moisture content (%)

53,0

%
Brzina centrifuge u okr/min programa eco 40-60 pri nazivnom kapacitetu

1400

o/min
Brzina centrifuge u okr/min programa eco 40-60 pri polovini kapaciteta

1400

o/min
Brzina centrifuge u okr/min programa eco 40-60 pri četvrtini kapaciteta

1400

o/min
Razred učinkovitosti centrifugiranja programa eco 40-60

B
Trajanje ciklusa pranja eco 40-60 u satima i minutama pri polovini kapaciteta

2:53

h
Trajanje ciklusa pranja eco 40-60 u satima i minutama pri četvrtini kapaciteta

2:53

h
Trajanje cjelovitog ciklusa pranja i sušenja u satima i minutama pri polovini kapaciteta

h
Dizajniran za otpuštanje iona srebra

Ne
Prosječno vrijeme pranja pamučnog rublja, 60°C, EN 60456 (maksimalno punjenje)

min
Sadržaj vlage % kod osušenog rublja nakon maksimalnog rada centrifuge

%
Potrošnja energije 95°C, pamučno rublje

kWh
Potrošnja vode 95°C, pamučno rublje

l
Potrošnja energije 40°C, šareno rublje

kWh
Potrošnja vode 40°C, šareno rublje

l
Potrošnja energije 40°C, rublje jednostavno održavanje

kWh
Potrošnja vode 40°C, rublje za jednostavno održavanje

l
Potrošnja energije 30°C, osjetljivo rublje

kWh
Potrošnja vode 30°C, osjetljivo rublje

l
Potrošnja energije 30°C, vuneno rublje

kWh
Potrošnja vode 30°C, vuneno rublje

l
Automatski program

Ne
Prikaz raspoloživih jezika

Eastern European English
Symbols
Mjerenje težine

Da
Opcije brzine okretaja

Varijabilno
Prepoznavanje stupnja zaprljanosti

Ne
Isključenje centrifuge

Da
Kontrola pjene

Da
Opcije zasebne regulacije temperature

Steps
Kontrola ravnoteže

Da
Sustav zaštite vode

Aquastop
Mogućnosti zakašnjelog uključenja

bezstupanjsko
Zaustavljanje i pokretanje opcije za odgodu

Stop
Opcija hladnog pranja

Da
Popis programa

Delicates programme
Easy-care programme
Whites and coloureds programme
Woollens hand wash programme
Dodatne operativne opcije

demo programme
stain table
Indikator tijeka sušenja

LED-display
Digitalni indikator odbrojavanja vremena

Da
Funkcija sprečavanja gužvanja

Anti-crease phase at progr end
Maksimalno vrijeme zakašnjelog uključenja (h)

h
Okruglo okno

Glass window
Materijal unutrašnje posude

Plastic
Voda plus

Ne
Materijal bubnja

Stainless steel
Dovod tople i hladne vode

Ne
Otvaranje vrata

Ručka
Ažuriranje softvera

Ne
Zapremnina bubnja

65

l
Uključeni dodatni pribor

Opcionalni dodatni pribor

WMZ2200, WMZ2381, WMZPW20W
Product image

16733240_WAV28MH0BY_STP_def.jpg
Chemical tax included

Bez
Chemical tax Sweden

Chemical Tax Classification

%
Broadband technology

Bez
Communication technology

wifi
Energy Smart

Da
Remote access

LAN
Possibility of remote update for maintenance

Da
Possibility of remote upgrade

Ne
SIM card slot available

Ne
Possibility of Voice Control

Yes, with optional accessory
Capability of wireless communication

Karakteristike

EcoSilence Drive - učinkovit i iznimno tih motor
Serija

Serie | 8
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj DA
Smart tehnologija Home connect
Dodatne tehnologije AntiStain, 4D Wash
Sušilica NE
Tip punjenja Prednje
Dubina perilice Standardna
Širina perilice Standardna
Vrsta motora Standardni
Kapacitet pranja (kg) 9
Kapacitet sušenja (kg) 0
Broj okretaja (okr./min) 1400
Energetski razred A
Potrošnja el. energije 48
Potrošnja vode 48
Razina buke (dB) 49
Razina buke centrifuge (dB) 70
Širina (mm) 598
Visina (mm) 848
Dubina (mm) 590
Težina (kg) 72.60
Boja Bijela
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj DA
Smart tehnologija Home connect
Dodatne tehnologije AntiStain, 4D Wash
Sušilica NE
Tip punjenja Prednje
Dubina perilice Standardna
Širina perilice Standardna
Vrsta motora Standardni
Kapacitet pranja (kg) 9
Kapacitet sušenja (kg) 0
Broj okretaja (okr./min) 1400
Energetski razred A
Potrošnja el. energije 48
Potrošnja vode 48
Razina buke (dB) 49
Razina buke centrifuge (dB) 70
Širina (mm) 598
Visina (mm) 848
Dubina (mm) 590
Težina (kg) 72.60
Boja Bijela
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Najprodavaniji
Perilica rublja SAMSUNG WW80TA046TE/LE, 8kg, 1400 o/min, bijela
2 05 : 34 : 28
Perilica/sušilica rublja SAMSUNG WD80T4046EE/LE, 8kg/5kg, 1400okr/min, energetska klasa C/E
2 05 : 34 : 28
Perilica rublja SAMSUNG WW80T754DBH/S7, 8kg, 1400 o/min,B, bijela
2 05 : 34 : 28
Perilica/sušilica rublja SAMSUNG WD80T554DBW/S7, 8kg/5kg, 1400okr/min, energetska klasa C/E
2 05 : 34 : 28
banner
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!