Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Perilica rublja BOSCH WAL28PH2BY, 10 kg, 1400 o/min, Home Connect, energetski razred A, bijela

Šifra: 030.201.063

Cijena:
1.129,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Isporuka po narudžbi 7-14 radnih dana
Proizvođač: BOSCH
Kataloški broj proizvođača: WAL28PH2BY

Serie 6, Perilica rublja, 10 kg, 1400 o/min
WAL28PH2BY

i-DOS perilica sa inteligentnim sustavom doziranja i s Home Connect je najpametnija perilica koja sve čini automatski kako bi uvijek postigla savršene rezultate pranja.

i-DOS: automatski mjeri preciznu količinu deterdženta i vode.
10 kg VarioDrum: dovoljno prostora za velike količine ili velike komade rublja.
Home Connect: kućanski uređaji sad se mogu pametno povezivati kako bi svakodnevni život učinili jednostavnijim.
Najbolji razred energetske učinkovitosti A: uštedite energiju najučinkovitijim razredom A.
Automatski programi: prilagođavaju pranje tipu tkanine.

Automatsko doziranje i-DOS
Performance
Štedi vodu i deterdžent.

Feature Icon S automatskim sustavom za doziranje i-DOS maksimalno učinkovito perete rublje. Samo jednom napunite odjeljke za deterdžent a omekšivač i senzori i-DOS izmjerit će preciznu količinu deterdženta i vode za svaki ciklus pranja, iz pranja u pranje. Tako štedite deterdžent i sprečavate nepotrebno ispiranje.
10kg VarioDrum
Extra large 10 kg. drum

Naš veliki bubanj omogućuje ravnomjernu i učinkovitu raspodjelu vode i deterdženta tijekom pranja. Sada možete oprati do 10 kg rublja s našim velikim VarioDrumom; dovoljno prostora za lagano pomicanje rublja, čak i za velike predmete za pranje poput prekrivača ili posteljine. Rezultat: 10 kg savršeno čistog rublja.
Home Connect
Connectivity
Pametni uređaji život čine jednostavnijim.

Feature Icon Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.
Home Connect
Connectivity
Pravi program, svaki put.

Odabrati pravi program pranja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Uz mobilnu aplikaciju Home Connect s funkcijom Easy Start više ne morate nagađati. U aplikaciju samo upišite tip rublja i stupanj zaprljanja i ona će vam reći koji je program pravi, svaki put.
Home Connect
Connectivity
Brigu o svom rublju vodite daljinski.

Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.
Home Connect
Connectivity
U stalnom kontaktu sa svojom perilicom rublja.

Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.
Home Connect
Connectivity
Usluga je postala pametnija.

Kućanski uređaj koji ne radi ispravno može biti uzrok stresa. Dijagnostika na daljinu priskače vam u pomoć*. Jednostavno nazovite Pozivni centar za Home Connect i dogovorite dijagnostiku na daljinu. Naš servisni tim može na daljinu pregledati vaš uređaj, locirati problem i dati vam potrebne savjete. Treba li, tehničar može i doći k vama kako bi popravio problem, a sve potrebne dijelove već će imati sa sobom. Pametna podrška, pametna rješenja.“ *Podložno dostupnosti na određenim područjima.
Home Connect
EasyToUse
Vaša perilica rublja radi točno ono što joj kažete da radi.

Zahvaljujući partnerstvu s uslugom Amazon Alexa sad možete upravljati svojom perilicom rublja i glasovnim naredbama. Doznajte jesu li relevantne vještine Home Connect u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještine kako biste povezali Amazon Alexu i svoju perilicu rublja.
Razred energetske učinkovitosti A
Najbolji razred energetske učinkovitosti: A

Upotrebom energetski učinkovitih kućanskih uređaja štedite dragocjene resurse kao i novac. Zato biste pri kupnji kućanskih aparata trebali uzeti u obzir niske vrijednosti potrošnje energije i vode. Energetska oznaka navodi razred učinkovitosti, razinu buke, kapacitet, potrošnju energije i vode relevantnog uređaja. Najznačajnija promjena na novoj energetskoj oznaci je uklanjanje razreda učinkovitosti s plusom poput, na primjer, A+++. Nov razred učinkovitosti bit će od A do G za perilice rublja. Zahvaljujući našem visokoučinkovitom sustavu za uštedu energije, naše Bosch perilice rublja postižu najbolji energetski razred A u svakom pranju i bez ugrožavanja rezultata.
Automatski programi
Comfort
Najbolji način uklanjanja prljavštine, potpuno automatski.

Sad ćete još lakše dobiti blistavo čisto oprano rublje. Samo napunite bubanj i pritisnite Start. Perilica sve automatski prilagođava potrebama vašeg rublja, ovisno o vrsti tkanine i stupnju zaprljanja i tako garantira savršene rezultate svaki put.
Jamstvo EcoSilence Drive™
Health
Jamči tih i dugotrajan rad motora.

Feature Icon Neka vaša perilica rublja ne prekida vaša druženja. Boschov pogon EcoSilence Drive™ tako je tih da ponekad možete i zaboraviti da uopće radi. Energetski učinkovit motor bez četkica radi tiho, ima posebno dug životni vijek i dolazi s 10-godišnjim jamstvom za dijelove.
Hygiene Plus
Higijensko pranje, čak i pri 40°.

Ponekad čisto jednostavno nije dovoljno čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Održava konstantnu temperaturu tijekom ciklusa pranja i dodatan ciklus ispiranja jamči higijenski čisto rublje te posebice učinkovito ubija bacile i grinje. Rezultat: higijenski rezultati pranja koji ubijaju 99,99% uobičajenih klica čak i pri 40°C.* * Bosch perilice rublja s programom pranja 'AllergyPlus' na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99 % smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., "Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu." Izveo Univerzitet Rhine-Waal.
SpeedPerfect
Performance
Savršeni rezultati u manje od pola vremena.

Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65%*, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.
VarioDrum
Comfort
Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

Feature Icon Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.
ActiveWater Plus
Performance
Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

Feature Icon Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.
Funkcija Reload
EasyToUse
Sad kad imate Reload, više nikad nećete zaboraviti nešto oprati.

Feature Icon Zaboravili ste dodati dječju čarapicu ili neku majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom ciklusa pranja.* Jednostavno pritisnite tipku Reload, otvorite vrata, dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem. *Sigurnosna značajka onemogućuje da koristite funkciju Reload ako je voda u perilici na temperaturi višoj od 50 °C ili je razina vode previsoka.
Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika
Health
Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.
AquaStop
Safety
Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

Feature Icon Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.
Bočna stijenka AntiVibration
Health
Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

Feature Icon Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.
Super Quick 30
Flexibility
Super Quick 30

Feature Icon Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.
VoltCheck
VoltCheck

Zaštita i informacije u slučaju nestanka električne električne energije ili fluktuacije napona.


Tehnički podaci
Grupa proizvoda

Perilica rublja
Marka

Bosch
Grupa proizvoda / linija proizvoda

Naziv proizvoda / trgovačka oznaka

WAL28PH2BY
Interna šifra artikla

WAL28PH2BY
EAN kod

4242005335725
Ugradbeni / samostojeći

Samostojeći
Is this appliance intended to be built-in

Ne
Tip upravljanja

elektroničan
Vrsta ugradnje

Samostojeća
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja

7-segment display
LCD
push-button
Uklonjiv gornji dio

Ne
Pokrovna vrata / dvostruka vrata

Bez
Okruglo okno

Glass window
Tip punjenja

prednja stranica
Položaj vrata

lijevo
Glavna boja proizvoda

White
Basic color of product

Bijela
Nazivni podaci električnog priključka

2300

W
Struja

10

A
Napon

220-240

V
Frekvencija

50-60

Hz
Dužina kabela za napajanje

160

cm
Tip utičnice

Gardy plug w/ earthing
Visina sa radnom pločom

0

mm
Prilagodljive nožice

Yes - all
Visina proizvoda

848

mm
Visina zapakiranog proizvoda

880

mm
Maksimalna prilagodljivost nožica

12

mm


mm
Širina

598

mm
Dubina proizvoda

590

mm
Dubina zapakiranog proizvoda

680

mm
Širina zapakiranog proizvoda

645

mm
Dubina s vratima otvorenim pod kutom od 90 stupnjeva

1063

mm
Neto težina

77,9

kg
Bruto težina

78,9

kg
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj DA
Smart tehnologija Home connect
Dodatne tehnologije Home Connec, i-DOS, 10 kg VarioDrum
Sušilica NE
Tip punjenja Prednje
Dubina perilice Standardna
Širina perilice Standardna
Vrsta motora Inverter
Kapacitet pranja (kg) 10
Kapacitet sušenja (kg) 0
Broj okretaja (okr./min) 1400
Energetski razred A
Potrošnja el. energije 51
Potrošnja vode 50
Razina buke (dB) 71
Razina buke centrifugiranja (dB) 71
Širina (mm) 598
Visina (mm) 848
Dubina (mm) 590
Težina (kg) 77.90
Boja Bijela
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj DA
Smart tehnologija Home connect
Dodatne tehnologije Home Connec, i-DOS, 10 kg VarioDrum
Sušilica NE
Tip punjenja Prednje
Dubina perilice Standardna
Širina perilice Standardna
Vrsta motora Inverter
Kapacitet pranja (kg) 10
Kapacitet sušenja (kg) 0
Broj okretaja (okr./min) 1400
Energetski razred A
Potrošnja el. energije 51
Potrošnja vode 50
Razina buke (dB) 71
Razina buke centrifugiranja (dB) 71
Širina (mm) 598
Visina (mm) 848
Dubina (mm) 590
Težina (kg) 77.90
Boja Bijela
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Nedavno pregledani proizvodi
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!