Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Hladnjak SAMSUNG RS68A8840S9/EF, Side by Side, 178 cm, 409/225 l, Twin Cooling Plus, energetski razred F, srebrni

Šifra: 740.404.116

Cijena:
1.759,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Isporuka po narudžbi 7-14 radnih dana
Proizvođač: SAMSUNG
Kataloški broj proizvođača: RS68A8840S9/EF

2+3 godine jamstva na Samsung bijelu tehniku!

Ostvari dodatne 3 godine jamstva na odabranim modelima Samsung bijele tehnike kupljene u periodu od 01.02.2023. do 31.12.2023.* Ova pogodnost vrijedi i za odabrane modele Samsung sušilica te perilica/sušilica rublja kupljenih... next...
Hladnjak SAMSUNG RS68A8840S9/EF, Side by Side, 178 cm, 409/225 l

Posebnosti SpaceMax Technology, Twin Cooling Plus, Značajka hlađenja „Precise Chef Cooling”
SpaceMax Technology™
Hladnjak Samsung RS8000 nudi više prostora za pohranu zahvaljujući značajki SpaceMax Technology™ koja omogućuje dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija (100 l više od konvencionalnih modela).

Twin Cooling Plus™
Osigurajte dvostruko dulje održavanje svježine namirnica*. Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču uz neovisno hlađenje. Ova tehnologija omogućuje bolje čuvanje hrane i štiti njezin okus sprječavanjem miješanja mirisa.

Vrhunska svježina
Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vrijeme. Nezavisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvu fluktuaciju, bez obzira koliko je vani vruće ili hladno. Digitalni inverterski kompresor precizno očitava i upravlja temperaturom.

Elegantan i besprijekoran dizajn
Pružite svom domu elegantan i besprijekoran izgled koji odražava aktualni trend jednostavnog i čistog stila. Ima zapanjujuće lijepa ravna vrata i udubljene ručke. Što znači da se neće isticati i smetati na mjestu gdje je postavljen.

Jednostavan i besprijekoran dozator i zaslon
Uživajte u jednostavnom izgledu i hlađenju. Minimalni dozator i skriveni zaslon nadopunjuju minimalistički dizajn prednjeg dijela. Dozator je besprijekorno integriran u vrata tako da možete lako dobiti hladnu vodu ili led. Ostale kontrole diskretno su skrivene unutar hladnjaka, ali su lako dostupne.


Manje buke i manja potrošnja energije
Tehnologija digitalnog invertera

Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti uz manje buke. Za razliku od uobičajenih kompresora, kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. To znači da je tiši i od knjižnice, a proizvodi svega 37 dB(B) buke. Usklađen je i s novim energetskim propisima čime štedi Vaš novac.
Manje buke i manja potrošnja energije Manje buke i manja potrošnja energije
Prilagodljivija pohrana vina i hrane
Stalak i polica

Bolje iskoristite prostor u svojem hladnjaku uz višenamjensku policu za vino. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.
Prilagodljivija pohrana vina i hrane Prilagodljivija pohrana vina i hrane
Jednostavan pristup
Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom

Uživajte u modernim, ali jednostavnim upravljačkim funkcijama, čak i ako Vam je kretanje ograničeno. Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom naglašavaju minimalistički dizajn jer su diskretno skrivene unutra. Kontrole su nadohvat ruke, čak i iz invalidskih kolica, i mogu se koristiti jednom rukom, čime se osigurava bolji pristup za osobe s invaliditetom.
Jednostavan pristup Jednostavan pristup
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev
Power Cool / Power Freeze funkcija

Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba, Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnog zraka. To su sjajne funkcije za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev
Više leda, više prostora
Unutarnji aparat za led

Stvorite više prostora za pohranu hrane, no i dalje uz dovoljno leda uz unutrašnji ledomat. Ugrađen je u vrata pa imate više mjesta jer ne zauzima policu zamrzivača, no može napraviti i spremiti dovoljno leda. Njegov proziran plastičan poklopac znači da jednostavno možete vidjeti koliko je leda ostalo.
Više leda, više prostora Više leda, više prostora
Savršen sklad dizajna sa stilom
Ugradbeni dizajn

Vašem domu pruža elegantan, ugrađen i moderan izgled. Ugradbeni dizajn savršeno se stapa s Vašim uređajima i ormarićima te stvara besprijekoran kuhinjski interijer. A njegov minimalistički dizajn ima tanka vrata, udubljene ručke, skriveni zaslon, ravnu policu za vina te sivkaste spremnike i kutije za hranu*.
Savršen sklad dizajna sa stilom Savršen sklad dizajna sa stilom

* Neobvezno. Dostupno je samo na nekim modelima.
Održava svježinu
Hlađenje metalom

Održavajte svježinu hrane, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata hladnjaka. Metalna cijev za hlađenje u stražnjem zidu hladnjaka zadržava hladnoću i pomaže u održavanju optimalne temperature unutrašnjosti. Zadržava hladnoću i sprječava gubitak hladnog zraka kad su vrata otvorena. Također brzo vraća gubitak temperature kada se ponovno zatvori.
Održava svježinu Održava svježinu
Na zahtjev odaberite između pet načina pretvorbe
Smart Conversion™ tehnologija

Uživajte u najboljem iz svijeta pohrane namirnica uz značajku Smart Conversion™. Pomoću tehnologije Twin Cooling možete se prebacivati između pet načina rada. Jednostavno pretvorite svoj zamrzivač u hladnjak kako biste mogli spremiti više svježe hrane. Isključite hladnjak ili zamrzivač* da biste uštedjeli energiju. Ili koristite zamrzivač kao mali hladnjak.
Na zahtjev odaberite između pet načina pretvorbeNa zahtjev odaberite između pet načina pretvorbe

Na zahtjev odaberite između pet načina pretvorbe

* Kad su funkcije hlađenja ili zamrzavanja isključene, temperatura u hladnjaku ili zamrzivaču ostaje ispod 15 ? kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i neugodnih mirisa, uz potrošnju male količine električne energije. Hladnjak ili zamrzivač ne mogu se odvojeno napajati. NEMOJTE POHRANJIVATI HRANU ILI NAPITKE U HLADNJAKU DOK SU FUNKCIJE HLAĐENJA ILI ZAMRZAVANJA ISKLJUČENE. TEMPERATURA OD 15 ? NIJE DOVOLJNO NISKA DA BI SE SPRIJEČILO KVARENJE HRANE.
Manje neiskorištenog prostora, više prostora za pohranu hrane
Ravna cijev

Za više prostora bez narušavanja radnih performansi. Za razliku od uobičajenih cijevi, tanki otvor za hlađenje na stražnjoj strani potpuno je tanak, čime se smanjuje mrtav prostor i stvara više mjesta za pohranu hrane. No, i dalje jednako učinkovito hladi i prozračuje kako bi sve ostalo svježe i ukusno.
Manje neiskorištenog prostora, više prostora za pohranu hrane Manje neiskorištenog prostora, više prostora za pohranu hrane
Više mjesta unutra, ista veličina izvana
SpaceMax™ tehnologija

Pohranite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost od 634 litre.* Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu visokouretansku izolaciju koja omogućuje tanje stijenke bez ugrožavanja energetske učinkovitosti. Stoga stvara više prostora za pohranu bez povećanja vanjskih dimenzija.
Više mjesta unutra, ista veličina izvana Više mjesta unutra, ista veličina izvana

* Kapacitet je različit za svaki model uređaja.
Više prostora i svježine

.
Više prostora i svježine Više prostora i svježine
Vlažna svježina uz neovisno hlađenje
Twin Cooling Plus™

Pobrinite se da hrana zadrži vlažnost i ostane svježa dvostruko duže*. Twin Cooling Plus™ tehnologija neovisnim hlađenjem optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču. Bolje čuva hranu i štiti njezin okus sprječavanjem miješanja mirisa.
Vlažna svježina uz neovisno hlađenje Vlažna svježina uz neovisno hlađenje

* Na temelju internog ispitivanja, u usporedbi s uobičajenim sustavom hlađenja.
Stalna svježina
Precizno hlađenje

Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vremena. Neovisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvo kolebanje u temperaturi, bez obzira na to koliko je vani vruće ili hladno. Tehnologija s digitalnim pretvaračem ujedno precizno očitava temperaturu i upravlja njome.
Stalna svježina Stalna svježina
Tehnički podaci

Bruto ukupno (litre)
634 l
Vrsta hlađenja
Twin Cooling Plus tehnologija
Broj polica (ukupno)
4 EA
Neto širina (mm)
912 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm)
716 mm
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm)
1780 mm

Pojedinosti o tehničkim podacima
Kapacitet

Bruto ukupno (litre)
634 l
Bruto zamrzivač (litre)
225 l
Bruto hladnjak (litre)
409 l

Fizičke specifikacije

Neto širina (mm)
912 mm
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm)
1780 mm
Neto visina kućišta bez zglobnog postolja (mm)
1746 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm)
716 mm
Neto dubina bez ručke na vratima (mm)
716 mm
Neto dubina bez vrata (mm)
610 mm
Širina pakiranja (mm)
980 mm
Visina pakiranja (mm)
1907 mm
Dubina pakiranja (mm)
776 mm
Neto težina
113 kg
Težina pakiranja (kg)
118 kg
20/40/40H (kontejner)
18/36/36

Značajke hlađenja

Funkcija bez zamrzavanja
Da
Multi Flow
Da
Funkcija snažnog hlađenja
Da
Funkcija snažnog zamrzavanja
Da
Vrsta hlađenja
Twin Cooling Plus tehnologija

Značajke hladnjaka

Broj polica (ukupno)
4 EA
Polica za vino
Da
Broj pretinaca u vratima
5 EA
Spremnik (plitica) za jaja
Da
Unutarnje LED svjetlo
Gornje LED svijetlo
Materijal polica
Kaljeno staklo
Broj ladica za voće i povrće
2 EA

Značajke zamrzivača

Broj polica (ukupno)
4 EA
Broj pretinaca u vratima
2 EA
Ledomat
Auto Unutarnji I/M
Unutarnje LED svjetlo
Top LED
Broj ladica
2 EA

Opće značajke

Alarm za vrata
Da
Radna tvar
R600a
Autonomija u satima (porast temperature)
5 h
Poklopac hlađenja
Metal Cooling Duct (Hladnjak/Zamrzivač)
Kompresor
Digitalni inverter

Vanjske značajke

Dozator s filtrom za vodu
Da
Tip zaslona
Unutarnji (Ledeno plava)
Ručka na vratima
Skrivena
Boja
Inox
Vrsta dozatora
Led i voda

Performanse

Klasa energetske učinkovitosti
F
Razina buke
36 dBA
Klimatski razred
SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h)
15 kg/24hr
Potrošnja energije
395 kWh/year
Funkcija godišnji odmor
Da

NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj NE
Tip ugradnje Samostojeći
Tip hladnjaka Side by side
Način hlađenja No frost
Broj vrata 2
Broj ladica u rashladnom dijelu 2
Broj polica u rashladnom dijelu 3
Broj ladica u dijelu za zamrzavanje 2
Broj polica u dijelu za zamrzavanje 3
Dispanzer za vodu DA
Ledomat DA
Pruključak za vodu DA
Zapremnina (l) 634
Zapremnina hladnjaka (l) 409
Zapremnina zamrzivača (l) 225
Energetski razred F
Potrošnja el. energije 395 kWh/god
Razina buke (dB) 36
Širina (mm) 912
Visina (mm) 1780
Dubina (mm) 716
Težina (kg) 118.00
Boja Srebrna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj NE
Tip ugradnje Samostojeći
Tip hladnjaka Side by side
Način hlađenja No frost
Broj vrata 2
Broj ladica u rashladnom dijelu 2
Broj polica u rashladnom dijelu 3
Broj ladica u dijelu za zamrzavanje 2
Broj polica u dijelu za zamrzavanje 3
Dispanzer za vodu DA
Ledomat DA
Pruključak za vodu DA
Zapremnina (l) 634
Zapremnina hladnjaka (l) 409
Zapremnina zamrzivača (l) 225
Energetski razred F
Potrošnja el. energije 395 kWh/god
Razina buke (dB) 36
Širina (mm) 912
Visina (mm) 1780
Dubina (mm) 716
Težina (kg) 118.00
Boja Srebrna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!