Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Hladnjak SAMSUNG RH69B8940B1/EF, Side by side, 178 cm, 403/242 l, energetski razred F, crni

Šifra: 030.204.027

Akcija traje: 1.2.2023. - 12.2.2023.
Akcijska cijena:
1.59999 
12.05512 kn
2.03053 
15.29903 kn
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Šibenik      
Varaždin      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Besplatno, Isporuka po narudžbi 7-14 radnih dana
Proizvođač: SAMSUNG
Kataloški broj proizvođača: RH69B8940B1/EF

Hladnjak SAMSUNG RH69B8940B1/EF, Side by side, 178 cm, 403/242 l, energetski razred F, crni


Praktičnost sljedeće razine
RS8000BC je instaliran u kuhinji.

Voda kakvu želite
Beverage Center™

Uživajte u osvježavajuće hladnoj i aromatiziranoj vodi. Centru za pripremu napitaka Beverage Center™ lako se pristupa uz malu vjerojatnost onečišćenja. Opremljen je Autofill Pitcher posudom za pročišćenu vodu kojoj se može dodati voće i ljekovito bilje kako bi uvijek bila pogodna za piće, s volumenom od 1,4 l i automatskim punjenjem te se može prati u perilici posuđa* i ne sadržava bisfenol A (BPA)**.
Ako stavite vrč na lijevu stanicu, voda će se automatski napuniti voćem ili biljem po vašem izboru. Stavite šalicu ispod mlaznice i možete piti vodu kao iz općeg pročistača vode. Mlaznica centra za piće može se prati. Ako stavite vrč na lijevu stanicu, voda će se automatski napuniti voćem ili biljem po vašem izboru. Stavite šalicu ispod mlaznice i možete piti vodu kao iz općeg pročistača vode. Mlaznica centra za piće može se prati.
Brže pristupite svojoj hrani
ShowCase spremnik za hranu

Mnogo jednostavnije pristupite omiljenoj hrani. ShowCase izlog je „hladnjak unutar hladnjaka“ za učinkovitu organizaciju i brz pristup hrani, piću i umacima koje Vaša obitelj najviše voli i konzumira. Metalna ploča za hlađenje na vratima zadržava hladnoću kako bi hrana ostala svježija.
Gornja desna vrata hladnjaka s 2 vrata se otvaraju, a svježi hladan zrak cirkulira oko odjeljka. Gornja desna vrata hladnjaka s 2 vrata se otvaraju, a svježi hladan zrak cirkulira oko odjeljka.
Više leda, više izbora
Dvostruki automatski ledomat

Pobrinite se da budete spremni za sve prigode s dvije različite vrste leda. Dvostruki automatski ledomat proizvodi led u kockicama i Ice Bites™ komadiće leda koji mnogo brže hlade pića. Dnevno proizvodi 2,3 kg leda i pohranjuje 3,8 kg*. A budući da se nalazi u zamrzivaču, oslobađa mjesto na pretincima u vratima hladnjaka.
Dvostruka ladica u zamrzivaču puna je leda. Lijeva posuda je puna velikih kocki leda, a desna je puna malih kockica leda. Dvostruka ladica u zamrzivaču puna je leda. Lijeva posuda je puna velikih kocki leda, a desna je puna malih kockica leda.

* Ispitano za 125 ciklusa u skladu s metodom ispitivanja. „Mehaničke otpornosti posuda pri pranju“ (BS EN 12875-1:2005) uz certifikat tvrtke SGS za pranje u perilici posuđa. * Bisfenol A (BPA) nalazi se u polikarbonatnoj plastici i epoksidnim smolama koje se često upotrebljavaju pri izradi spremnika za hranu i pića te ga se povezuje s mogućim neželjenim posljedicama za zdravlje.

Više prostora unutra
SpaceMax™ tehnologija

Pohranite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost od 645 litre*. Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu visokouretansku izolaciju koja omogućuje tanje stijenke bez narušavanja energetske učinkovitosti. Tako stvara više prostora za pohranu bez povećanja vanjskih dimenzija.

* Kapacitet je različit za svaki model uređaja.
RS8000BC može pohraniti više hrane nego prije, a obje strane vrata su širom otvorene s natpisom "645L". RS8000BC može pohraniti više hrane nego prije, a obje strane vrata su širom otvorene s natpisom "645L".
Pet načina pretvorbe
Smart Conversion™

Uživajte u najboljem iz svijeta fleksibilne pohrane namirnica uz značajku Smart Conversion™. Pomoću tehnologije Twin Cooling možete se prebacivati između pet načina rada. Jednostavno pretvorite svoj zamrzivač u hladnjak kako biste mogli spremiti više svježe hrane. Isključite hladnjak ili zamrzivač* kako biste uštedjeli energiju. Ili koristite zamrzivač kao mali hladnjak.
* Kad su funkcije hlađenja ili zamrzavanja isključene, temperatura u hladnjaku ili zamrzivaču ostaje ispod 15 ? kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i neugodnih mirisa, uz potrošnju male količine električne energije. Hladnjak ili zamrzivač ne mogu se isključiti odvojeno. NEMOJTE POHRANJIVATI HRANU ILI NAPITKE U HLADNJAK DOK SU FUNKCIJE HLAĐENJA ILI ZAMRZAVANJA ISKLJUČENE. TEMPERATURA OD 15 ? NIJE DOVOLJNO NISKA DA BI SE SPRIJEČILO KVARENJE HRANE.
Redovno (-19 ? u zamrzivaču, 3 ? u hladnjaku), Fridge Max (i 3 ? u zamrzivaču i hladnjaku), Odmor (-19 ? u zamrzivaču, hladnjak isključen), Štednja energije (zamrzivač isključen, 3 ? u hladnjaku), i Mini Fridge (3? u zamrzivaču, izvan hladnjaka) načini rada dostupni su s gumbima unutar RS8000BC.
Vlažna svježina
Twin Cooling Plus™ tehnologija

Pobrinite se da hrana dulje zadrži vlažnost i svježinu*. Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču pomoću opcije neovisnog hlađenja svakog odjeljka. Njome se čuva hranu u optimalnim uvjetima i štiti njezin prirodan okus i aromu sprječavajući miješanje mirisa.
RS8000BC ima dva rashladna sustava iznutra sa zamrzavanjem na lijevoj strani, hlađenjem s desne strane. RS8000BC ima dva rashladna sustava iznutra sa zamrzavanjem na lijevoj strani, hlađenjem s desne strane.
Metalne rashladne ploče unutar hladnjaka izgledaju izuzetno hladno i hladan zrak struji okolo.
Hlađenje metalom

Temperaturu unutrašnjosti hladnjaka održavajte optimalnom kako bi hrana ostala svježa, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata hladnjaka. Metalna cijev za hlađenje u stražnjoj stijenki hladnjaka zadržava hladan zrak, čime brzo nadoknađuje gubitak topline. Također daje otmjen izgled Vašem hladnjaku i lako se čisti.
U usporedbi s konvencionalnim modelom visine 82 mm, polica za vino RS8000BC od 105 mm omogućuje spremanje većih boca i hrane.
Rack & Shelf™

Bolje iskoristite prostor u svojem hladnjaku uz višenamjensku policu Rack & Shelf™. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.
RS8000BC se postavlja u kuhinju s elementima u ugradbenom izgledu. Dobitnik je nagrade IF Design Award 2020.
Ugradbeni dizajn

Vašem domu daje elegantan, integriran i moderan izgled. Ugradbeni dizajn savršeno se stapa s Vašim uređajima i ormarićima te stvara besprijekoran kuhinjski interijer. A njegov minimalistički dizajn ima ravna vrata, uvučene ručke, skriveni zaslon, ravnu policu za vina te sivkaste spremnike i kutije za hranu*.

* Neobvezno. Dostupno je samo na nekim modelima.
Mnoge boce pića smještene su unutar šireg Flat Ducka RS8000BC. Mnoge boce pića smještene su unutar šireg Flat Ducka RS8000BC.
Ravna cijev

Za više prostora bez narušavanja radnih svojstava. Za razliku od uobičajenih cijevi, tanki otvor za hlađenje na stražnjoj strani potpuno je ravan, čime se smanjuje mrtav prostor i stvara više mjesta za pohranu hrane. No, i dalje jednako učinkovito hladi i prozračuje kako bi sve ostalo svježe.
Kontrolni zaslon nalazi se na sredini desne stijenke odjeljka RS8000BC. Kontrolni zaslon nalazi se na sredini desne stijenke odjeljka RS8000BC.
Upravljačke funkcije s lakim pristupom

Uživajte u modernim, ali jednostavnim upravljačkim funkcijama, čak i ako Vam je mogućnost kretanja ograničena. Skriveni zaslon naglašava dizajn jer je diskretno skriven. Kontrole su nadohvat ruke, čak i iz invalidskih kolica, čime se osigurava bolji pristup za osobe s invaliditetom.
Grafikon promjene temperature tijekom hlađenja, a precizno hlađenje je ±0,5 ?.
Precizno hlađenje

Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vremena. Neovisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvo kolebanje u temperaturi, bez obzira na to koliko je vani vruće ili hladno. Tehnologija s digitalnim pretvaračem ujedno precizno očitava temperaturu i upravlja njome.
Brzo ohladite vino u načinu rada Power Cool, a losos brzo zamrznite u načinu rada Power Freeze.
Power Cool / Power Freeze funkcija

Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba, Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnoga zraka. To je sjajna funkcija za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.
U RS8000BC, voda se kreće iz spremnika za vodu do neinstalaterskog dozatora vode.
Dispenzer za vodu bez cijevi**

Ugradite hladnjak na bilo koje mjesto bez nepotrebnih ili neurednih cijevi čije postavljanje traje. Ima veliki spremnik za vodu bez BPA za dispenzer za vodu bez cijevi**. Stoga se može instalirati na skoro svaku lokaciju. I nema potrebe za redovitom promjenom filtra za vodu, čime štedite vrijeme i novac.

* Neobvezno. Možete odabrati dispenzer za vodu s ili bez cijevi.

Tehnički podaci

Neto širina (mm)
912 mm
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm)
1780 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm)
716 mm
Neto težina
115 kg
Vrsta hlađenja
Twin Cooling Plus tehnologija
Performanse
F

Pojedinosti o tehničkim podacima
Kapacitet

Bruto zamrzivač (litre)
242 l
Bruto hladnjak (litre)
403 l
Bruto ukupno (litre)
645 l

Fizičke specifikacije

Neto širina (mm)
912 mm
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm)
1780 mm
Neto visina kućišta bez zglobnog postolja (mm)
1747 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm)
716 mm
Neto dubina bez ručke na vratima (mm)
716 mm
Neto dubina bez vrata (mm)
610 mm
Dubina pakiranja (mm)
776 mm
Visina pakiranja (mm)
1912 mm
Širina pakiranja (mm)
980 mm
Neto težina
115 kg
Težina pakiranja (kg)
120 kg
20/40/40H (kontejner)
18/36/36

Značajke hlađenja

Funkcija bez zamrzavanja
Da
Funkcija snažnog hlađenja
Da
Funkcija snažnog zamrzavanja
Da
Vrsta hlađenja
Twin Cooling Plus tehnologija

Vanjske značajke

Boja
Mat crna
Tip zaslona
Unutrašnji (Jednostavno korisničko iskustvo LED)
Ručka na vratima
Udubljenje
Vrsta vrata
Centar za napitke FSR
Vrsta dozatora
Unutrašnji dispenzer za vodu (s cijevi)

Značajke hladnjaka

Unutarnje LED svjetlo
LED svjetlo s vrha
Broj pretinaca u vratima
4 EA
Broj polica (ukupno)
4 EA
Broj ladica za voće i povrće
2 EA
Funkcija snažnog hlađenja
Da
Materijal polica
Kaljeno staklo
Polica za vino
Da
Spremnik (plitica) za jaja
Da

Značajke zamrzivača

Ledomat
Dvostruki automatski ledomat
Unutarnje LED svjetlo
LED svjetlo s vrha
Broj pretinaca u vratima
5 EA
Broj polica (ukupno)
4 EA
Broj ladica
2 EA

Opće značajke

Radna tvar
R600a
Alarm za vrata
Da
Kompresor
Kompresor s digitalnim pretvaračem
Poklopac hlađenja
Metalna cijev za hlađenje (hladnjaka/zamrzivača)

Performanse

Razred energetske učinkovitosti
F
Razina buke
36 dBA
Klimatski razred
SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja
16 kg/24hr
Potrošnja energije
420 kWh/year

NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj NE
Dodatne tehnologije Twin Cooling Plus, Smart Conversion
Tip ugradnje Samostojeći
Tip hladnjaka Side by side
Način hlađenja No frost
Broj vrata 3
Broj ladica u rashladnom dijelu 2
Broj polica u rashladnom dijelu 4
Broj ladica u dijelu za zamrzavanje 3
Broj polica u dijelu za zamrzavanje 4
Dispanzer za vodu DA
Ledomat DA
Pruključak za vodu DA
Zapremnina (l) 645
Zapremnina hladnjaka (l) 403
Zapremnina zamrzivača (l) 242
Energetski razred F
Potrošnja el. energije 420
Razina buke (dB) 36
Širina (mm) 912
Visina (mm) 1780
Dubina (mm) 610
Težina (kg) 115.00
Boja Crna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Smart uređaj NE
Dodatne tehnologije Twin Cooling Plus, Smart Conversion
Tip ugradnje Samostojeći
Tip hladnjaka Side by side
Način hlađenja No frost
Broj vrata 3
Broj ladica u rashladnom dijelu 2
Broj polica u rashladnom dijelu 4
Broj ladica u dijelu za zamrzavanje 3
Broj polica u dijelu za zamrzavanje 4
Dispanzer za vodu DA
Ledomat DA
Pruključak za vodu DA
Zapremnina (l) 645
Zapremnina hladnjaka (l) 403
Zapremnina zamrzivača (l) 242
Energetski razred F
Potrošnja el. energije 420
Razina buke (dB) 36
Širina (mm) 912
Visina (mm) 1780
Dubina (mm) 610
Težina (kg) 115.00
Boja Crna
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Nedavno pregledani proizvodi
030.204.027

Hladnjak SAMSUNG RH69B8940B1/EF, Side by side, 178 cm, 403/242 l, energetski razred F, crni

1.59999 
12.05512 kn
2.03053 
15.29903 kn
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!
 Tečaj €/kn: 7,53450