Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

GPS uređaj Garmin echoMAP Plus 72sv Color, int. antena, s GT52HW-TM sondom (7,0")

Šifra: 751.400.008

9.29900 kn
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Šibenik      
Varaždin      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Besplatno, Isporuka po narudžbi 7-14 radnih dana
Proizvođač: GARMIN

Kombinirani uređaj koji se lako povezuje
Kombinirani uređaj s pomoćnim tipkama i svijetlim dodirnim zaslonom od 7 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
Ugrađena podrška za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü™ i CHIRP SideVü™ sonare za skeniranje, a uređaj je kompatibilan i s Panoptix svevidećim sonarom (sonde se ne isporučuju)
Prethodno učitana osnovna karta svijeta, kompatibilnost s BlueChart® g2 HD i BlueChart® g2 Vision® HD kartama
Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu
Pomoću ugrađene Wi-Fi® tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain™ za pristup aplikaciji OneChart™, pametnim obavijestima1, podacima iz Garmin Quickdraw™ zajednice i još mnogo toga


Općenito
Dimenzije 25 x 13,9 x 5,1 cm (9,8" x 5,5" x 2,0")
Težina 0,77kg (1,7 lb)
Vodootpornost IPX7
Vrsta zaslona WVGA zaslon
Veličina zaslona, Š x V 15,5 x 8,6 cm; dijagonala 17,8 cm (6,1" x 3,4"; dijagonala 7,0")
Rezolucija zaslona, Š x V 400 x 800 piksela
Potro?nja energije 15 W
Antena Internal_or_external_over_NMEA_2000
Opcije monta?e Ugradbena ili montaža na nosač
Prijemnik 5 Hz
Prikljueci za Garmin Marine Network™
1 Panoptix™ port

Karte i memorija
Prihvaća podatkovne kartice 1 microSD™ kartica, maksimalna veličina kartice 32 GB
Međutočke 5000
Rute 100
Zapisnik trase 50 000 točaka; 50 pohranjenih tragova
Prethodno učitane karte Ništa


Kombinirani uređaj sa svijetlim dodirnim zaslonom od 7 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti nudi vam praktičnost pomoćnih tipki. Sadrži podršku za standardni Garmin CHIRP sonar koji daje oštru i jasnu sliku, te CHIRP ClearVü te CHIRP SideVü sonare za skeniranje, a kompatibilan je i s Panoptix svevidećim sonarom. Prethodno učitana osnovna karta svijeta i BlueChart g2 HD i BlueChart g2 Vision HD kompatibilnost. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Sadrži i ugrađenu Wi-Fi tehnologiju za uparivanje s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima1, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga. Sadrži brzospojni nosač za montiranje koji vam omogućuje da uređaj jednostavno izvadite i ponesete sa sobom.

Razlika koju čini Garmin CHIRP
Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 72sv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.


Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem
Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Garmin CHIRP SideVü™ prikazuje vam sve što se nalazi sa strane plovila s nevjerojatnom razinom detalja. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe.


Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata
Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect™.


Povežite se s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain
Naša besplatna sveobuhvatna aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da upravljate svojim nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta. Ona stvara jednostavnu, ali snažnu vezu između vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja i plotera, nautičkih karata, ostalih karata i zajednice. Pomoću ugrađene Wi-Fi tehnologije uparite kombinirani uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje nadogradnju ili kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima1, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga.


SailAssist značajke
SailAssist značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, te smjer i linije kopnenog kursa. Jednim pogledom pregledajte podatke o kutu i brzini stvarnog i prividnog vjetra, kao i o brzini i smjeru morske struje. Kako bi vam pomogao u stjecanju prednosti uz maksimalno iskorištavanje vjetra, na raspolaganju vam je stranica za navođenje prije utrke koja prikazuje vašu virtualnu startnu liniju s podatkovnim poljima koja prikazuju layline linije, vrijeme do početka utrke i štopericu.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode
Nadogradite uređaj BlueChart g2 HD ili BlueChart g2 Vision HD kartama za ribolov s funkcijom automatskog navođenja2 i drugim izvrsnim funkcijama. Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Uz OneChart možete i kupiti karte putem aplikacije ActiveCaptain i automatski ih sinkronizirati s kompatibilnim ploterom, čime se eliminira potreba za SD karticom.


Gledajte ribu kako pliva u stvarnom vremenu
Dodajte opcionalni Panoptix svevideći sonar sa sondom koji vam pruža prikaz sadržaja koji se nalaze oko i ispod vašeg plovila u stvarnom vremenu, čak i kada se plovilo ne kreće. Promatrajte mamac kako tone u odnosu na strukture u vodi. Promatrajte kretanje riba i kako reagiraju na mamac do 30 metara (100 stopa) oko ili ispod plovila.


Podrška za NMEA 2000® mrežu
Podržava NMEA 2000 mrežu za podatke motora, senzore, FUSION-LINK™ audiosustav, autopilote i još mnogo toga.

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom
Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.


U kutiji:
ECHOMAP Plus 72sv
Sonda GT52HW-TM
Kabel za napajanje / prijenos podataka
Nosač koji se može nagnuti s brzospojnom bazom
Ugradbeni nosač
Zaštitna navlaka
Metalni dijelovi
Dokumentacija
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Loše
  • Izvrstan
Nedavno pregledani proizvodi
banner
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!